Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tear_of_happiness
    17. Studeni 2023. 11:32

Koji si baby monitor uzela? Ja sve gledam i ne znam ni sama koji bi 😅

33👙 36🩳
    MPO 6/23, 4.7. ➕️

• tear_of_happiness
    17. Studeni 2023. 11:34

I bočice i dudice pliz ako imate kakve savjete za napisati, koje preporučate koje ne? Ja od toga nisam još ništa uzimala, a počela bi malo po malo da ne moram sve u zadnji čas..

33👙 36🩳
    MPO 6/23, 4.7. ➕️

Yellowsubmarine
    17. Studeni 2023. 12:31

tear_of_happiness

I bočice i dudice pliz ako imate kakve savjete za napisati, koje preporučate koje ne? Ja od toga nisam još ništa uzimala, a počela bi malo po malo da ne moram sve u zadnji čas..

Za bocice nisam iskusna a za dudice iskljucivo ne okrugli sisac kao kod Bibs klasicne. Oni ostali svi oblici duda su okej. 

• lalllla
    17. Studeni 2023. 12:58

tear_of_happiness

Ja sam koristila avent i super su mi. Dr browns mislim da cu sada nabaviti pa da probam. I cula sam da su tommee tippee odlicne

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

Tratinčica123
    17. Studeni 2023. 13:18

Hej žene, evo samo da javim da mi je stigla narudžba sa Zalanda, dojmovi su super. Tajice su odlične. Odmah sam narucila i veći broj za nekad kasnije😊
    .
    Bočice- svi oko mene hvale Avent, pa ćemo mi uzeti set od 4 bočice i onda smo mirni 😂
    .
    I pitanje. U toku noći me probudila bol u stomaku, dok sam postala svjesna što je, zaključila sam da je nekakav grč, barem tako mislim. Jel to normalno?🙈

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

• Sandra25
    17. Studeni 2023. 13:40

Tratinčica123

Hej žene, evo samo da javim da mi je stigla narudžba sa Zalanda, dojmovi su super. Tajice su odlične. Odmah sam narucila i veći broj za nekad kasnije😊
    .
    Bočice- svi oko mene hvale Avent, pa ćemo mi uzeti set od 4 bočice i onda smo mirni 😂
    .
    I pitanje. U toku noći me probudila bol u stomaku, dok sam postala svjesna što je, zaključila sam da je nekakav grč, barem tako mislim. Jel to normalno?🙈

Ako je ubrzo prestalo, normalno je. Sve je normalno u trudnoci sto ne traje dugo🤣🤣

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• tear_of_happiness
    17. Studeni 2023. 14:02

Hvala za bočice, ja sam isto čula za te dr.Brown ali sam isto tako čula da njih ima pa nema u prodaji pa ni sama ne znam. Budem i Aventove proguglala, nisu mi te ni pale na pamet. 
    Yellowsubmarine to je zbog onih deformacija zubića kasnije? Kao da sam to nekad čula samo se nisam mogla sjetiti koja je marka al kad si napisala Bibs mi se upalila lampica. Puno hvala. A te Bibs su mi baš lijepe, mislim da sam čak razmišljala da njih uzmem, eto tko pita-ne skita 😅
    Tratinčice slažem se sa Sandrom, ako nema popratnih simptoma i brzo prestane, vjerujem da je sve ok. 

33👙 36🩳
    MPO 6/23, 4.7. ➕️

Tratinčica123
    17. Studeni 2023. 14:12

Meni je kolegica rekla nikako Bibs. 🤷‍♀️😂
    Hvala cure, ma to je trajalo 20-ak sekundi, baš osjećaj kao grč, samo što je u stomaku. Dok sam ja postala svjesna što je,  već je prestalo. ❤

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

sophisticy
    17. Studeni 2023. 14:36

Mene isto znaju presjecati neki čudni bolovi dok spavam, kao neki grč i onda se probudim. No evo, jučer sam čitala neki članak kao najbolje spavati na lijevom boku. Meni je puno udobnije na leđima i desnom boku, a to kao nije dobro. 
    Jučer se okrenem na lijevi i takva bol se javila koju nisam mogla izdržati nego sam se lijepo vratila na desni bok. Kao da mi je pritiskalo neki organ, pojma nemam. Rekao mi je suprug da ne čitam stalno po internetu nego da ležim kako mi je ugodno. 
    Baš ću pitati na idućem pregledu jel stvarno smijem spavati samo na lijevoj strani.

baby development in progress ~ 14.3.24.

Malena1122
    17. Studeni 2023. 15:00

Mi smo koristili bibs i Dr browns. Ostali na Dr browns. Prednost njima jer velike boce imaju veliku ml pa kad beba pije dosta mlijeka nemate problem. Tomme tippee nam je sisac prebrzo curio odma sam odustala od njih,a probala. Mi smo bili na bibs Al big no. Maloj se krive zubi. Slijedeće će bit curaprox ili nuk. 
    Tear_of_happines imala sam monitor sa Alija. Sad sam uzela dosta skuplji jer mi je baš bitna stvar. Ovaj novi možeš gledat s moba i ima svoj monitor. Jako sam zadovoljna. Evo link… 
    https://www.notino.hr/philips-avent/baby-monitor-scd923-digitalni-video-monitor-za-bebe/p-16106821/
    Sad je na dobrom popustu relativno.
    Tratinčica googlaj baš round ligament pain in pregnancy. Mene zna baš presjeći strava. Al ne traje dugo 😅

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.