Ja sam jučer bila na onom pregledu ipak, sve super, dr je samo pogledao je li sve na mjestu i jeste, imam malo hematoma ispod ploda pa mi je pojačao Duphaston an 3×1, i rekao malo uspori, nemoj se previše izlagati naporima. More mi je dozvolio, ali laganini. I da ne budem po cijeli dan na plazi. Uzeo mi je i bris za PAPAu.
Nije nista puno UZVom gledao jer kaze svakako imam termin 5.8., pa tada će se i srce čuti i sve lijepo vidjeti pa cemo detaljnije.
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Ja sam jučer bila na onom pregledu ipak, sve super, dr je samo pogledao je li sve na mjestu i jeste, imam malo hematoma ispod ploda pa mi je pojačao Duphaston an 3×1, i rekao malo uspori, nemoj se previše izlagati naporima. More mi je dozvolio, ali laganini. I da ne budem po cijeli dan na plazi. Uzeo mi je i bris za PAPAu.
Nije nista puno UZVom gledao jer kaze svakako imam termin 5.8., pa tada će se i srce čuti i sve lijepo vidjeti pa cemo detaljnije.
Ajd super... Bit ce to sve u redu 🙏 🙏
Radimo na bebi od 14.10.22'
🧔32
👸29
👩❤️👨 29.11.22'
Cestitam cure na dobrim pregledima samo neka se tako nastavi! 🙌🏻🙌🏻🙌🏻
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Dada ako ne štima često prirodno zna krenut tijelo da se čisti. Ja se nadam da će kod tebe ipak sve bit ok 🫶
Anica čestitam na srčeku
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Tina super za tlak🤞🏻
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Dada ako ne štima često prirodno zna krenut tijelo da se čisti. Ja se nadam da će kod tebe ipak sve bit ok 🫶
Anica čestitam na srčeku
Ja se iskreno nadam se će samo krenuti ako ne bude uredu 🍀
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Pozdrav svima 🤗
Tina super za tlak👍
Sisy drago mi je da je sve ok 🤞
Dada 🤞da bude sve ok 🤗
Curke ja se super osjecam, kad malo pretjeram podsjeti me dolje blago zatezanje da sam trudna i da odmorim. Spavam i jedem i dalje ko bebica. Mucnina neman, ponekad mozda me malo smuci jer intenzivnije osjecam neke mirise. Jucer sam kupila nove kupace jer su mi grudi ajme porasle i malo kasnije kad padne vrucina idem napokon na prvo kupanje ovog ljeta 🥳
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Pozdrav svima 🤗
Tina super za tlak👍
Sisy drago mi je da je sve ok 🤞
Dada 🤞da bude sve ok 🤗
Curke ja se super osjecam, kad malo pretjeram podsjeti me dolje blago zatezanje da sam trudna i da odmorim. Spavam i jedem i dalje ko bebica. Mucnina neman, ponekad mozda me malo smuci jer intenzivnije osjecam neke mirise. Jucer sam kupila nove kupace jer su mi grudi ajme porasle i malo kasnije kad padne vrucina idem napokon na prvo kupanje ovog ljeta 🥳
Ja jos na kupanju nisam bila 😂😂
Radje predvecer zaspem. Pa odem setat neg na more..
Fascinatno kako me taj san samo odalami 😂🤷♂️
Radimo na bebi od 14.10.22'
🧔32
👸29
👩❤️👨 29.11.22'
Hvala svima na dobrodoslici 😘
Ja i MM smo za vikend na putu u London, isplanirali pred par mjeseci, a meni trbuh nadut do svemira da bih skoro odmah kupila trudnicke hlace da me manje pritisce 😅
Uz to sam primjetila zadnjih dana da mi je osjet mirisa skocio do neba - for better or for worse.
Btw zanima me, posto mi je ovo prva trudnoca, mozda netko ima iskustva sa gubljenjem koje kilice u trudnoci.
Naime, visoka sam 157 i inace mi je idealna tezina uvijek bila 59-62kg, u coroni sam skocila na 65 sto me stavlja u povisenu tezinu. Zbog toga sam mislila koju kilu skinuti da ne riskiram trudnicki dijabetes.
Zanima me ako se recimo prebacim, bez uskracivanja, na prehranu voca-povrce-grahorice-lagano meso i riba bi li bilo izvedivo na zdrav nacin gubiti salo a osiguravati zdravi rast bebe?
Mi jos nismo imali prvi pregled, tako da me i to malo muci - hoce li sve biti ok - ali kako sam u petak saznala nista jos nisam stigla dogovoriti.
Hvala svima na dobrodoslici 😘
Ja i MM smo za vikend na putu u London, isplanirali pred par mjeseci, a meni trbuh nadut do svemira da bih skoro odmah kupila trudnicke hlace da me manje pritisce 😅
Uz to sam primjetila zadnjih dana da mi je osjet mirisa skocio do neba - for better or for worse.
Btw zanima me, posto mi je ovo prva trudnoca, mozda netko ima iskustva sa gubljenjem koje kilice u trudnoci.
Naime, visoka sam 157 i inace mi je idealna tezina uvijek bila 59-62kg, u coroni sam skocila na 65 sto me stavlja u povisenu tezinu. Zbog toga sam mislila koju kilu skinuti da ne riskiram trudnicki dijabetes.
Zanima me ako se recimo prebacim, bez uskracivanja, na prehranu voca-povrce-grahorice-lagano meso i riba bi li bilo izvedivo na zdrav nacin gubiti salo a osiguravati zdravi rast bebe?
Mi jos nismo imali prvi pregled, tako da me i to malo muci - hoce li sve biti ok - ali kako sam u petak saznala nista jos nisam stigla dogovoriti.
Draga, u ovom stanju zaboravi na skidanje kila, sada moras jesti onoliko koliko te tijelo trazi, i me smijes biti gladna ili da gladujes. Zdrava prehrana je uvijek dobrodosla ali kao sto kazes bez uskracivanja, sada u tebi raste novi život i to je prioritet ❤️
Čestitam i biti ce sve okej 🤞🙂
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji