Ja sam nažalost prošla blighted. 6plus5 vidljiva gestacijska bez ploda tako je i ostalo. Nadam se da kod tebe to nije slučaj 🤞🏻
Je li kod tebe samo otišlo ili si morala na čišćenje?
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Ja sam nažalost prošla blighted. 6plus5 vidljiva gestacijska bez ploda tako je i ostalo. Nadam se da kod tebe to nije slučaj 🤞🏻
Nažalost čišćenje medikamentima. Pošlo je sve sa tabletama.
Nemoj mislit crno. Kažem ti ako ne budeš imala mira do slijedećeg pregleda vadi betu. Držim fige
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Dobrodosle sve nove cure i sretno na utz curama koje moraju ponoviti🍀
Kako stojite s bolovima/grcevima? Znam da su normalni zbog sirenja maternice, ali jutros su me bas dobro prestrasili..probudilo me grcenje u lijevom jajniku i kuku, nikako se namjestiti u krevetu.. popila sam magnezij direkt pa se malo smirilo, kasnije kroz dan ok iako cijeli dan osjecam laganu bol u zdjelici..
Ah, blazeno stanje🤪
Mene je prvi puta bas boljelo sve, a sada vise nemam takve bolove pa ne znam sto bi vise mislila 🤷🏻♀️
Jedva cekam uzv da vidim dali je sve okej 🙏🏻
Još pet dana. Bit će 🤞🏻
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Nažalost čišćenje medikamentima. Pošlo je sve sa tabletama.
Nemoj mislit crno. Kažem ti ako ne budeš imala mira do slijedećeg pregleda vadi betu. Držim fige
Meni je dr rekla da će možda otići i samo ako se ne bude razvijalo. Ne nadam se previše iskreno jer loše iskustvo mi to neda..
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Danas na pregledu se vidjelo kako kuca srceko ❤️
Sve je ok, samo je po ultrazvuku malo manja trudnoca, 6+1 sto sam i znala jer sam koristila lh trakice i mjerila bazalnu temp
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Cure jel koja imala problema sa tlakom u ranoj trudnoci? Dosad graničan prije trudnoće.
Hej, evo ja imam problema s visokim tlakom.. Odnosno taman sam bila na pregledu za tlak prije nego sam ostala trudna i čekala red za holter. Sad sam to malo bila stavila po strani, ali trebam voditi dnevnik tlaka. Meni je naime bila obrnuta situacija od svih vas, meni je uvijek kad sam si mjerila tlak full visok tipa 160/110, a kad sam dosla na prvi trudnički pregled bio mi je normalan i poslije kad sam mjerila je isto bio skroz u redu. Kao da se popravio u trudnoći 😊
Ali to sam mjerila ovako kod svojih usputno, baš sam sad u procesu gledanja koji tlakomjer da kupim da mogu kontrolirati si svaki dan.. Pa ako imate kakve prijedloge samo recite, ja sam gledala Omron 7
Ja ti imam kod kuće omron. Evo link mi smo zadovoljnihttps://ljekarna-pablo.hr/omron-tlakomjer-m2-za-nadlakticu-proizvod-2754/
Super, hvala ti puno, ovom je i super cijena 👌
Sve je ok, samo je po ultrazvuku malo manja trudnoca, 6+1 sto sam i znala jer sam koristila lh trakice i mjerila bazalnu temp
Čestitam i neka sve bude uredno do kraja 🥳❤️
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Super! Cestitam! 🤗 ❤️
Kad ti je opet pregled?
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Super! Cestitam! 🤗 ❤️
Kad ti je opet pregled?
Hvala svima :)
Iduci pregled je 5.9. na moje trazenje - do tad sam na moru
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
evo cure danas tlak ok
130/80 sta je za moj strah odlican tlak..
ocito je sve ok, malo stress zadnjih dana i eto , tako rezultira
Sortiraj odgovore
Najstariji