Meni je stomak duplo veći nego u prošloj trudnoći. Odavno mi se vidi trbuh 😅
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Hej cure, evo da se javim, stigli su mi rezultati Panorame, sve je low risk iiii, pogodio je prsten, dečko je 😁💙 tako da eto, mi ćemo sad polako svima reć, za sad znaju samo moji i par frendica 😊
Meni se za sad ne vidi ništa, odnosno, oduvijek imam malu škembicu pa tak izgleda i dalje pa nitko ništa ne kuži 😁
Ivy jako mi je žao zbog svega. Sad lijepo malo odmori, ponajviše psihički od svega, a onda napravi sve preglede, s obzirom da ti je ovo drugi put, mislim da bi sad trebala dobiti uputnice za sve živo. I onda ako se nađe neki uzrok (trombofilija ili nešto treće), da ti znaju dati terapiju i da možeš probati ponovo, sigurna sam da će onda sve biti kako treba i držim ti najveće fige da uspijete 🥰
Hej cure, evo da se javim, stigli su mi rezultati Panorame, sve je low risk iiii, pogodio je prsten, dečko je 😁💙 tako da eto, mi ćemo sad polako svima reć, za sad znaju samo moji i par frendica 😊
Meni se za sad ne vidi ništa, odnosno, oduvijek imam malu škembicu pa tak izgleda i dalje pa nitko ništa ne kuži 😁
Juhuuuu čestitam na pišulincu. Curke koje imate termine i one koje već znaju spol možemo polako početi sastavljati listu termina 😃
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Meni su bolovi rjeđi zadnjih 10ak dana. Prije bi znala imati kao menstrualne grceve vise puta u danu a sad vecinom bude samo navecer.
Isto mi je tvrđi trbuščić🙈 Danas me moji gledaju i uvjereni da dečka nosim. Harmony imam 25.9. I bas sam nestrpljiva.
Luce čestitaaam 😍
💙
E cure, imam sad ja jedno pitanje 😂🙈
Znači ja još od transfera imam pa ajmo rec- menga bolove+ bolovi u donjem dijelu leđa-
Pa sam mislila, kad se beba smjesti, to će malo popustiti.. međutim, ne!
Znači ujutro i navečer mi je baš bolno, baš onako kao jači menga bolovi.. kroz dan bude povremeno možda 5-10 minuta.. nije to nikakva oštra bol ili sl… ali mogu vam reći da me baš iritira pogotovo jer se ne smije ništa popit..
Jel tako i vama ostalima, kad mogu očekivati da neće više biti baš svaki dan takvih bolova..?😭🥴
Ako ti krene neki iscjedak rozi idi odmah na hitnu...
Necu te strasit samo ako vidis rozo idi za svaki slucaj.
Meni je ginekolog u prvoj trudnoci rekao da mogu popit paracetamol, lekadol ili lupocet ako bas nesto boli.
Paracetamol znam da je dozvoljen.
06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
23.8.2023. ➕🌈❣
5.9 💔
Tratincica tako je i meni bilo na pocetku, cak me prestrasila ta bol u ledjima, lumbalni dio dolje nisko plus grcevi ali s vremenom se smirilo, ocito je bilo od sirenja maternice. Sad imam povremeno bolove u jajnicima. Slobodno popij Magnezij direkt kad te ulovi, meni je puno pomogao i sad ga cesto pijem kad osjetim boluckanje. Pitala sam gin i rekao je da mogu bez problema.
Sto se tice trbuha, meni takodjer kao vecini, ujutro se lagano vidi ali zato se kroz dan napuse makar pojela samo nesto sitno🤣 do navecer nema sanse da se ne skuzi kada obucem nesto uze😉 sto se kilaze tice sam na istome od pocetka, nisam jos nista dobila jer imam mucnine i dalje i povremena povracanja pa ne mogu puno jesti makar mi pasu najvise suhi pekarski proizvodi🤪
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Draga Ivy bas mi je zao jer znam kroz sta trenutacno prolazis.
Ja sam radila rani kombinirani i sve je hvala Bogu ok, tako da ne planiram raditi niti jedan drugi test. Sljedeci pregled mi je 6.10.
Pisala sam vam za tsh da mi je 2.7 ali doktorica je rekla da je to ok. Al zato mi je secer povisen i moram na dijetu. Malo je reci da me to sad sokiralo jer do sad nikada nisam imala problema s tim. Uglavnom sad moram malo pripaziti na to.
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Sto se tice grceva mene su sinoc npr uhvatili popila sam magnezij pa se smirilo. I u ledjima me ponekad zna boliti. To je sve ok jer sve raste ali usto tako znam da vas bude strah. Mene je to puno vise plasilo u prvoj trudnoci jer nisam znala kolika bol je normalna ali sve je bilo ok
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Kolegica na poslu mi je skuzila trbuh tako da izgleda da se vidi. 😵💫 Ja sam mislila jos malo ga kriti ali eto. Vidi se ali jos je u onoj fazi da je nepristojno putati jesam li trudna ili najedena
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Sortiraj odgovore
Najstariji