Hej cure, evo da se javim, stigli su mi rezultati Panorame, sve je low risk iiii, pogodio je prsten, dečko je 😁💙 tako da eto, mi ćemo sad polako svima reć, za sad znaju samo moji i par frendica 😊
Meni se za sad ne vidi ništa, odnosno, oduvijek imam malu škembicu pa tak izgleda i dalje pa nitko ništa ne kuži 😁
Čestitam ! 💙
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Hej cure, evo da se javim, stigli su mi rezultati Panorame, sve je low risk iiii, pogodio je prsten, dečko je 😁💙 tako da eto, mi ćemo sad polako svima reć, za sad znaju samo moji i par frendica 😊
Meni se za sad ne vidi ništa, odnosno, oduvijek imam malu škembicu pa tak izgleda i dalje pa nitko ništa ne kuži 😁
Juhuuuu čestitam na pišulincu. Curke koje imate termine i one koje već znaju spol možemo polako početi sastavljati listu termina 😃
Eee super bi bilo imat listu s terminima i ovisno o spolu plava ili crvena srca pored . Bit ce zanimljivo vidjet statistiku.
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Luce, čestitam za pišonju i super za dobar nalaz😁
.
Da, bilo bi super imati listu, pa da vidimo jel nam stiže više dečki ili curica 😜🥰
.
E hvala cure na odgovorima, nije to kod mene neka strašna bol, ali baš tako, prva trudnoća pa ne znam što je normalno a što nije 😂 Ugl, uzet ću si onda magnezij pa ću pokušat s njim ublažiti 🤗
E i znate šta, kad me tako boli, muž zna staviti ruku i malo pomaziti, mene odmah prestane!!😂🙈
Baš sam se neki dan skoncentrirala da vidim jel to u mojoj glavi, i bome nije 😂 zanimljivo...
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Juhuuuu čestitam na pišulincu. Curke koje imate termine i one koje već znaju spol možemo polako početi sastavljati listu termina 😃
Hvalaa ti 🥰
Meni je termin 3.3. 💙
Meni je termin 01.05.2024 ☺️
Sto se tice bolova, osjetim lagana probadanja i grceve. A ne za neke tablete za bolove.
Luce88 cestitam! 💙💚
Hvalaa svim curama, držim fige i vama za super nalaze 😊
A sve vi koje ste nestrpljive da saznate spol, probajte foru sa zlatnim prstenom iznad trbuha, ne znam jos nikog da im je fulao 😁
Nego, ja cijeluuu trudnoću nisam imala mučnine i sad kad svima prestaju, mislim da su meni počele 🙈 zadnjih dana sam svaki dan povraćala i nije čak da mi je mučno, nego me čudno boli trbuh/crijeva (nisam isla par dana na wc) i onda kao da od tog kad me zaboli mi se povraća, ne znam kak da objasnim
Mene stomak boli kad ne idem na wc. I stvarno puno sam bolja kad konzumiram magnezij općenito. I probava i bolovi.
Pišem listu pa tipkajte termine.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Ja sam 25.2.💞
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Idem baš odmah popiti magnezij. I uzeti ću si onaj sok od šljiva što ste spominjale iz DM-a.
I da, trebala bi i ja na dijetu neku radi šećera. Bio mi je 6.2 (granica je 6.1), a ja jadna svaki dan moram pojesti bar nešto čokoladno 🙈🙈
Idem baš odmah popiti magnezij. I uzeti ću si onaj sok od šljiva što ste spominjale iz DM-a.
I da, trebala bi i ja na dijetu neku radi šećera. Bio mi je 6.2 (granica je 6.1), a ja jadna svaki dan moram pojesti bar nešto čokoladno 🙈🙈
Jao ako meni dode do toga bit će veselo 😅. Ništa prebaci se na tamnu čokoladu.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Sortiraj odgovore
Najstariji