Moj termin je 27.4 🥰😁
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
21.3.
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Hvalaa svim curama, držim fige i vama za super nalaze 😊
A sve vi koje ste nestrpljive da saznate spol, probajte foru sa zlatnim prstenom iznad trbuha, ne znam jos nikog da im je fulao 😁
Nego, ja cijeluuu trudnoću nisam imala mučnine i sad kad svima prestaju, mislim da su meni počele 🙈 zadnjih dana sam svaki dan povraćala i nije čak da mi je mučno, nego me čudno boli trbuh/crijeva (nisam isla par dana na wc) i onda kao da od tog kad me zaboli mi se povraća, ne znam kak da objasnim
Koja je fora a tim prstenom? Da li je u krug curica ili dečko? Ja imam samo zlatni prsten sa cirkončićima na jednoj strani, jel to prolazno ili? 🤣
Meni je prije nekih godinu dana jedna žena gatala iz kave i rekla da ću imati još jedno dijete i da će biti dečko, tako da ja nekako očekujem dečkića 😄
Što mislite o uzimanju probiotika u trudnoci? Konkretno prolife probiotik u kapsulama.. Nije neka divna tema ali vidim da nas dosta ima situaciju sa nadutosti i probavom..
🙎🏼♀️ 35god, PAI-1 mutirani homozigot, MTHFR heterozogot
🙎🏻♂️ 35god
Terapija: 2x2 Utogestana 200mg,
Estrofem 2mg 1-1-2, Folacin 5mg,
Novalac, Clexane 0.4 ml dnevno
Ja sam nesto krivo zadnji put napisala da mi je sutra pregled, ali bio je danas.
Iduci pregled 6.10., a termin 15.2.
Ugl sve je super, konacno smo vidjeli slatko lice (zadnji put se skrivao).
Beba je jako nisko (sto objasnjava i pritisak koji znam osjecati dok hodam), a i posteljica (1cm od cerviksa), ali kaze doktorica da se to jos stigne dici do kraja trudnoce i da nista ne brinem.
3 dana smo napredniji i imamo 200 grama :)
Sto se trbuha tice, meni je zadnja 2-3 dana bas narastao i do sad sam u plusu 3kg.
Mislim cak da i bebu lagano osjecam (posteljica je iza pa mozda zato), ali nisam sigurna jos da je to to hahaha
Do 12. Tjedna sam bas cesto imala bolove, probadanja i u maternici i u jajnicima, ili bi me nesto presjeklo kad bi napravila nagli pokret + lagane mucnine, onda je magicno sve to nestalo (pa sam i onda brinula), a sad tu i tamo osjetim jajnik i taj pritisak u zdjelici jer je beba nisko.
Novost od simptoma su napuhanost, zadihanost i povremena zgaravica (ako kasnije jedem), ali nista strasno i nepodnosljivo.
Eto da znate sto ceka vas koje ste jos u jednoznamenkastim tjednima- uskoro postaje lakse s nekim stvarima, a dolaze neke nove :)
Sretno svima!
Meni je termin 30.04.
Baš ću probati tu foru sa zlatnim prstenom, nisam to još dosad čula 😀 Ali sam zato išla škicnuti što predviđa kineski kalendar, mada u to ne vjerujem ali fora mi je jer je pogodio za prethodna dva dečka.
Marchy probiotik nikad ne škodi. Ja ću uzimati omni pandu pred kraj trudnoće. Njega sam i prošli put ako ne krenem prije.
Alexica super za odličan pregled. I ja sam ima par dana počela osjećati bebu kad mirujem uglavnom. Nije još toliko intenzivno i često al je to to. Jao ja sam prošlu nosila nisko i patila sam od bolova u pubicnoj kosti. Za sad nemam žgaravicu. Nadam se da će me to zaobići 😅.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Kineski mi nije sad pogodio Al prsteni jest obadvije.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Kineski mi nije sad pogodio Al prsteni jest obadvije.
Za koji spol se vrti u krug, a za koji lijevo desno? Na Googleu nalazim oprečne informacije.
Sortiraj odgovore
Najstariji