Ivy, jako mi je žao.. Želim ti puno snage i drži se❤
Purplee, dobro nam došla 🤗😁
.
Netko je pisao za zaboravnost.. inače sam osoba koja ima sve pod kontrolom, ja sad nenormalno sve zaboravljam.. šta reć kad sam na more otišla bez luftića i krema za sunčanje i plažu.. 🙄😂🥴
Ništa mi ne govori, ja sam na more otišla bez ručnika 😅
Nama je more 25 min vožnje i često se znamo u poslijepodnevnim satima spustiti da se okupamo, prošetamo, prešli smo granicu ja MM govorim nisam rucnike ponijela, gleda on u mene blijedo, stali smo u Plodine i kupili na sniženju one spužve i ručnike, dobro smo prošli 😄
A kako sam tek glupa postala, pa ja nista ne vežem, smiješna sam sama sebi koliko sam glupasta i zaboravna i sva nekakva tupava.
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Kad smo kod zaboravnosti. Ja danas sa malim nabrajam godisnja doba i sve izbucam🤣 i to dva puta. Isla se ispraviti i opet sve zbrljala🤣🤣🤣
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Lijep pozdrav svima!😘💜
Evo da Vam se i ja pridružim.🤗
Nisam Vas baš sve popratila,ali vidim da ima i curki sa MPO teme,pa njih sve posebno pozdravljam i 🫂!😘😘❤❤
Sretno danas svim lavicama!🙏🙏😘
Dobrodošla nam ovdje! 🤗
Kako se osjecas?
Hvala ti!😘❤ Prate me cjelodnevne mučnine i nagon za povraćanjem,ali srećom do sada sam samo dva puta povratila.Ali i ta dva puta sam i dušu ostavila u kupaonici.🙈 Kako se ti osjećaš?😘
Vecini je tako 😔 a sto da kazem osim izdrzi jos malo pa ce bit bolje 😊
Ja sam super , povracala nisam, a nekad bi mi znalo bit mucno ali nebi dugo potrajalo. Sad kako sam dosla kraju prvog tromjesecja sam stvarno super. Spavam , jedem… rijesila se od jucer napokon Utrica i Duphastona 🥳
Jeeeeej,riješila si se dufića i utrića.😊💪 Ja se još družim i sa dufićima i utrićima i to oboje 3×1.🙈 Baš mi je drago da si super!😘❤ 🔝Sada punim plućima uživaj u blaženom stanju.🥰❤
👩 33 sve ok
🧔 34 asthenoteratozoospermia - normozoospermia
Poliklinika IVF
03/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
04/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
05/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
07/23 IVF : Elonva/Gonal/Cetrotide/Brevactid
21.07.- aspiracija
24.07.- embriotransfer ➡️ 1 osmostanični trodnevni zametak
05.08.- beta 🙏🙏 12.dpt ➡️ 216.2
07.08.- beta 🙏🙏 14.dpt ➡️ 617.5
18.08.- prvi ultrazvuk 🙏🙏💜
08.09. - drugi ultrazvuk 🙏🙏
Danas sam vam se htjela pohvatiti kako su mi mučnine prošle i kako vec neko vrijeme nemam izrazene simptome i kako mi je super, onda me naravno udarilo dobro po glavi jer je jedna nenormalno odvratna mučnina stigla danas nakon ručka. Užas, kad je gotovo sa ovim odvratnim osjećajima u želudcu, izluđuje me ovo. Ja sam osoba koja nikada ne povraća, i kad su najjače mučnine ja ne povraćam. U životu sam možda 2-3 puta povratila, jednostavno sam teška za povratiti. Tako i sada u trudnoći, same mučnine, povraćala nisam, ali ove mučnine što su odvratne, pa fuj.
Ja ne znam kako vama, ali meni te mučnine idu iz želudca nekako, boli želudac i širi se prema vratu iza i udara u glavu, vratne žile bole i potiljak glave i sve tako neka mučnina. Ne znam opisati ali stvarno je ružno.
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Pozdrav drage, evo me sa hitne, imala sam spontani pobacaj… dobila nalgesin za bolove.. I da mirujem, sutra se moram ginekologu javiti jer ne radi vise, valjda mogu dobit 5dana bolovanja.
😭
Kako znaju da je spontani, na osnovu čega?
Prvo sam jucer bila na hitnoj gdje nisu nista vidjeli na ultrazvuku, a danas mi govoricna hitnoj ginekologica sta jucer nisu nista vidjeli ja govorim ne, I ona mi je to valjda izvadila ocistila I kaze bio je spontani.
Ne razumijem kako je izvadila i očistila? Jako mi je žao.
Prije ikakvih pokušaja slijedeći napravi cijelu obradu
Sa gazom mi je brisala I sa necim izvadila, I onda opet brisala sa gazom uzas….
Beta mi je jucer iznosila samo 153…
Koje sve pretrage moram sada napraviti ako znas? Znam za trombofiliju…
Neopisivo mi je žao.💔😔 Draga,drži se i pazi na sebe!❤ Samo polako,doći će sve na svoje.❤🙏 Mora!😘🙏
👩 33 sve ok
🧔 34 asthenoteratozoospermia - normozoospermia
Poliklinika IVF
03/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
04/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
05/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
07/23 IVF : Elonva/Gonal/Cetrotide/Brevactid
21.07.- aspiracija
24.07.- embriotransfer ➡️ 1 osmostanični trodnevni zametak
05.08.- beta 🙏🙏 12.dpt ➡️ 216.2
07.08.- beta 🙏🙏 14.dpt ➡️ 617.5
18.08.- prvi ultrazvuk 🙏🙏💜
08.09. - drugi ultrazvuk 🙏🙏
Posvudusa dobrodošla! Mi se onda pratimo skoro s istim terminom ☺️
Leptirica drago mi je da je s bebicom sve super 🤗
Purple hvala 🤗 spas je rijesit ih se 😊
Sisy ah te mucnine 🙈 al bar su ti se prorijedile pa bi valjda trebao uskoro doci im kraj 🤞
Zene moje sutra sam punih 12 tt 🥳🥳🥳 bas je proletilo kad promislim kad je bio prvi test ❤️
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Cure, kada ste planirali reci drugima?
Meni zna naravno suprug i mama. U prvoj trudnoci smo rekli roditeljima i dvoje, troje najblizih prijatelja nekad taman u ovom tjednu.
Sad mi bas nekako trta ne znam😅
Meni zna naravno suprug i mama. U prvoj trudnoci smo rekli roditeljima i dvoje, troje najblizih prijatelja nekad taman u ovom tjednu.
Ja kako sam bila u postupku potpomognute tako su mi svi iz obitelji i najblizi prijatelji, kolege znali jer nismo skrivali kroz sta prolazimo i nisam mogla lagat kad su svi cekali kad ce ta moja beta. Ostalima sam sad vec pocela govorit a i vidi se .
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Gdje nam je jagodicabobica i ostale cure sa pregleda?
Evo me tu sam ja,medjutim procita danas ovo za Ivy i rastuzi se nije mi se ni dalo da pisem o svome pregledu..
Sve je u redu uglavnom..
Danas sam se zadubila u razmisljanje jos me i hormoni moji drze..nije nama lahko sta zena jedna mora proci..
Ivy zelim ti oporavak i da nam se vratis ubrzo sa dobrim vijestima ❤️
Mi smo odmah rekli roditeljima, i to na pozitivan test, morali smo jer sam zavrsila na hitnoj zbog bolova i krvarenja, i naravno morala sam na poslu šefu reći, jer sam morala nakon toga dva dana mirovati doma A onda na prvom pregledu kad sam bila 5+5, kad je potvrđeno da je sve uredu i srce kucalo, sam bližoj rodbini rekla, iako su oni pretpostavljali da jesam, i dvije prijateljice znaju.. Ostali ce saznati, kad skuže sami.. Na poslu mi je baš teško skrivati, sad radim samo uredaki posao, a prije trudnoće osim uredskog sam sve i svašta radila i po vani, i sad je svima sumnjivo, neki su me vec pitali za trudnoću, al sam naravno negirala, još bih htjela koji tjedan sačekati prije nego ostalima kažem.. Sve je to od osobe do osobe, kad se tko osjeća spremno podijeliti s drugima..
Sortiraj odgovore
Najstariji