Posvudusa dobrodošla! Mi se onda pratimo skoro s istim terminom ☺️
Leptirica drago mi je da je s bebicom sve super 🤗
Purple hvala 🤗 spas je rijesit ih se 😊
Sisy ah te mucnine 🙈 al bar su ti se prorijedile pa bi valjda trebao uskoro doci im kraj 🤞
Zene moje sutra sam punih 12 tt 🥳🥳🥳 bas je proletilo kad promislim kad je bio prvi test ❤️
Hvala ti 😊 Super što napokon ulaziš u 12tt 🎉🎉 odmah se lakše diše kad se dođe do tih famoznih 12tt.😊
Gdje nam je jagodicabobica i ostale cure sa pregleda?
Evo me tu sam ja,medjutim procita danas ovo za Ivy i rastuzi se nije mi se ni dalo da pisem o svome pregledu..
Sve je u redu uglavnom..
Danas sam se zadubila u razmisljanje jos me i hormoni moji drze..nije nama lahko sta zena jedna mora proci..
Ivy zelim ti oporavak i da nam se vratis ubrzo sa dobrim vijestima ❤️
Hvala ti, necu tako skoro, jedno pola godine a mozda I vise...
Danas se probudim ujutro I kao razmisljam si ma valjda nisam prokrvarila I onda se sjetim. Uzas. Ne znam koliko ce mi trebati da dodjem na sebe.
🤍
06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
23.8.2023. ➕🌈❣
5.9 💔
Evo me tu sam ja,medjutim procita danas ovo za Ivy i rastuzi se nije mi se ni dalo da pisem o svome pregledu..
Sve je u redu uglavnom..
Danas sam se zadubila u razmisljanje jos me i hormoni moji drze..nije nama lahko sta zena jedna mora proci..
Hvala ti, necu tako skoro, jedno pola godine a mozda I vise…
Danas se probudim ujutro I kao razmisljam si ma valjda nisam prokrvarila I onda se sjetim. Uzas. Ne znam koliko ce mi trebati da dodjem na sebe.
🤍
Ivy drzi se i sto prije napravi pretrage.
I ja na tvom mjestu ne bih čekala baš previše, ne znam to je samo moje mišljenje. Ok odmorit se od stresa i svega, ali ti to svakako neces moci zaboraviti pa i da 5 godina čekaš, a nova trudnoća će ti itekako značiti.
Kazem ovo je samo moje misljenje mnogi se neće složiti.
Ako gledamo statistiku svaka treća jajna stanica je sposobna za oplodnju, znači treba se dobro Bogu zahvaliti kad je trudnoća uspješna, dalje... svaki zdrav par ima 25% šanse u jednom ciklusu da dođe do oplodnje, zamislite vi te statistike i zamislite koliko je zapravo tesko doći do zdrave i uspješne trudnoće.
Ako sve to sagledamo sasvim je logično da se nekome dogode ovakve biokemijske trudnoće (jajna stanica ili sperma nisu bile kvalitetne, endometrij nije bio dovoljno zadebljan, stitnjača, trombofilija...) ili spontani pobačaji (prirodna selekcija, plod nije bio zdrav, majka ima neke zdravstvene probleme koji sprečavaju razvoj trudnoće)
Ta da bih ja na tvom mjestu odmah počela sa nalazima, prvo utvrdila stanje kod sebe, sve moguće sto bi moglo smetati trudnoći, sve hormone i ultrazvukom popratila da li dolazi do ovulacije i da li je endomezrij dovoljno zadebljan u toj fazi da primi oplođeno jajašce, usporedno sa tim bih radila na kvaliteti jajnih stanica (Inofolic ili Ellova, oboje super stvar) te bih partnera poslala na spermogram, ukoliko je sve uredu ne bih čekala puno.
Tebi sretno i drži se, imaj vjere i nemoj se predavati nikada. ❤️
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Jutro svima
Ivy nije loše ni popričati sa stručnom osobom. Ja sam Gorila od želje da imam bebu. Mene je to bilo počelo bacati u depresiji. Kad prva nije bila uspješna nakon čišćenja sam otišla psihologu da popričamo malo i da vidim mogu li malo sredit glavu i onda ići na bebu. Tri mjeseca sam čekala i na preporuku doktora i onda ostala trudna. Svakako napravi prvo nalaze. Kad nađeš uzrok bit ćeš mirnija i sigurnija ići u to. Sama ćeš znati kad si spremna. Sad tijelu daj neko vrijeme da se oporavi jer treba da dođe sebi. Jedno za drugim je šok i za tvoju psihu i tvoje tijelo.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Nove cure dobrodošle i želim vam sreću do kraja.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Cure, kada ste planirali reci drugima?
Meni zna naravno suprug i mama. U prvoj trudnoci smo rekli roditeljima i dvoje, troje najblizih prijatelja nekad taman u ovom tjednu.
Sad mi bas nekako trta ne znam😅
Ja sam rekla obitelji sa pozitivnim testom,a onda s vremenom kako su išli pregledi i prijateljima.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Sve je u redu uglavnom..
🤍Ivy drzi se i sto prije napravi pretrage.
I ja na tvom mjestu ne bih čekala baš previše, ne znam to je samo moje mišljenje. Ok odmorit se od stresa i svega, ali ti to svakako neces moci zaboraviti pa i da 5 godina čekaš, a nova trudnoća će ti itekako značiti.
Ako gledamo statistiku svaka treća jajna stanica je sposobna za oplodnju, znači treba se dobro Bogu zahvaliti kad je trudnoća uspješna, dalje… svaki zdrav par ima 25% šanse u jednom ciklusu da dođe do oplodnje, zamislite vi te statistike i zamislite koliko je zapravo tesko doći do zdrave i uspješne trudnoće.
Ako sve to sagledamo sasvim je logično da se nekome dogode ovakve biokemijske trudnoće (jajna stanica ili sperma nisu bile kvalitetne, endometrij nije bio dovoljno zadebljan, stitnjača, trombofilija…) ili spontani pobačaji (prirodna selekcija, plod nije bio zdrav, majka ima neke zdravstvene probleme koji sprečavaju razvoj trudnoće)
Ta da bih ja na tvom mjestu odmah počela sa nalazima, prvo utvrdila stanje kod sebe, sve moguće sto bi moglo smetati trudnoći, sve hormone i ultrazvukom popratila da li dolazi do ovulacije i da li je endomezrij dovoljno zadebljan u toj fazi da primi oplođeno jajašce, usporedno sa tim bih radila na kvaliteti jajnih stanica (Inofolic ili Ellova, oboje super stvar) te bih partnera poslala na spermogram, ukoliko je sve uredu ne bih čekala puno.
Sve preglede cu napraviti, samo da ovo prode jer sam bas u jakim bolovima... A mislim da cu sa dragim jedno par dana negdje otputovat da si maknemo misli od svega....
Hvala ti....
❤
06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
23.8.2023. ➕🌈❣
5.9 💔
Ja sam rekla bliskim ljudima nakon prvog pregleda u 6 tjednu. Najbitniji ljudi mi znaju, osim moga sina. Njemu smo odlucili reci tek nakon 12 tjedna kad prodjem tu neku “osjetljivu” fazu jer me strah ako se dogodi nesto lose da bi on to lose prihvatio i da bi se rastuzio jako. Jos je mali da bi shvatio tako da cu sacekati jos malo.
Ostalima cu reci kasnije, kad se bude pocelo vidjeti bas😀
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Jutro svima😊
Lucy, sretan ti ulazak u 12tt 🥳
.
Mi smo slicno kao i Lucy.. od početka su svi znali da imamo poteškoća, pa smo užoj obitelji rekli odmah nakon pozitivnog testa jer su svi čekali, a malo široj nakon mog 1 pregleda.. ništa ne krijemo kad netko pita, ali ne govorimo na sva zvona😅😛
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Sve je u redu uglavnom..
🤍Ivy drzi se i sto prije napravi pretrage.
Ako gledamo statistiku svaka treća jajna stanica je sposobna za oplodnju, znači treba se dobro Bogu zahvaliti kad je trudnoća uspješna, dalje… svaki zdrav par ima 25% šanse u jednom ciklusu da dođe do oplodnje, zamislite vi te statistike i zamislite koliko je zapravo tesko doći do zdrave i uspješne trudnoće.
Ako sve to sagledamo sasvim je logično da se nekome dogode ovakve biokemijske trudnoće (jajna stanica ili sperma nisu bile kvalitetne, endometrij nije bio dovoljno zadebljan, stitnjača, trombofilija…) ili spontani pobačaji (prirodna selekcija, plod nije bio zdrav, majka ima neke zdravstvene probleme koji sprečavaju razvoj trudnoće)
Sve preglede cu napraviti, samo da ovo prode jer sam bas u jakim bolovima… A mislim da cu sa dragim jedno par dana negdje otputovat da si maknemo misli od svega….
Hvala ti….
❤
Ivy, ti si u 7.mj imala poz test? I sad u 8. ?
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Sortiraj odgovore
Najstariji