Hvala cure 🙂 treba docekati 14 sati i pregled, vec sam sad nervozna
Madrose i Bela sretno na pregledu 🍀
💓
Pozdrav drage moje, prva trudnoca je zavrsila spontanim 11tjedan ali se plod prestao razvijat kao da je u 8tj, to je bilo u 5mjesecu.
Zadnja mjesecnica je bila 24.7, I danas ujutro sam radila digitalni test jer se cudno osjecam, jako sam gladna stalnooo I grudi bole dosta I onaj osjecaj kao da cu dobit svaki tren. Doslo mi je pozitivno 1-2, radim u trgovini fizicki posao, sa obzirom na prvu trudnocu me jos vise strah. Na godisnji bi trebala 2.9, mislila sam rec voditeljici sta se desava pa da mi vec da godisnji od iduceg tjedna, ne znam od kokeg tjedna t mi moze potvrdit trudnocu da idem na bolovanje.
Čestitam s obzirom na spontani, nebi trebao biti problem s bolovanjem. Sretno ❤️
Lista pregleda:MAD ROSE23.8
Bela2323.8
Martinaaa_23.8
Lucy0824.8
Tinaa26724.8
meriii324.8
Pohana_Tikvica1125.8
Zelena12328.8
TeMamadius28.8
Mrva110429.8
Luce8829.8
Selmaa341.9
JagodicaBobica9605.9
sirenita5.9
tinatina325.9
Anica885.9
Cvita_beba247.9
Alexica7.9
Jakasam11.9
plavonebo11.9
Suncica1311.9
4.9. pregled i Panorama
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Jutro svima,
Ne znam kako vi podnosite ove vrućine ali ja sam teška sama sebi. Nisam ni za što, hodanje mi teško pada, vučem se samo po kući. Tako mi je dosadno i baš se osjećam usamljeno. Muž je po cijeli dan na poslu, ja radim od doma, ali stalno sam sama. Nemam uopće volju za druženjem. Baš imam osjećaj da padam u depresiju. Jedino čemu se radujem je pregledm u ponedjeljak. Tad ću s doktoricom dogovoriti i Panoramu, cure u kojem tjednu ste vi radile prenatalne testove? Hoće mi biti rano idući tjedan?
Meni antimetil tablete ništa nisu pomagale. Dobila sam Reglan na recept i on koliko toliko pomogne. Popila sam jednu kutiju, kupila drugu, ali evo mislim se d probam izdržat bez tableta da se ne trpam toliko kemijom...
Mad Rose, predivno, četvrto dijete :) Meni je to baš super, i sama bih htjela više djece.
Sisy ja isto nemam želju za kavom, lagano mi se gadi. Dobra fora sa sladoledom :D
Takutaka, žao mi je zbog trnovitog puta i čestitam na trudnoći!
WhiteOrchid .čestitam!
Tratinčice ja sam isto imala povišenu temp jedno tjedan dana, to ti je sasvim normalno. Prati samo je li ti se povećava.
MadRose, Bela, Martina, sretno danas na pregledima!
Cure koliko ste vi dobile na kilaži? Ja sam neka 2,5 kg evo u 9 tjedana. Je li to previše? :(
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Zelena123 možda da pričekaš 11 tjedana. Ja sam tad radila jer postoji mogućnost da bude manjak fetalne krvi pa onda moraš ponavljat.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Hvala cure na lijepim zeljama. ❤️ Evo da se javim nakon pregleda. Sve je hvala Bogu u redu. Veliki smo 3.5 cm. Imam gljivice dole pa mi je doktorica prepisala kremu i vaginalete. 😓 Ugl pregled za dva tjedna kada cemo raditi taj kombinirani probir.
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Cure, sretno danas na pregledima!🤗
.
Moja temp i dalje stoji oko 37,5, ali drugih simptoma nemam, ne povećava se. Mislim da je sve ok...
Mučnina je danas malo popustila...😊 ali ja već 3 dan skoro ništa nisam stavila u usta, ginekolog mi je rekao da navečer dođem ako ne prođe...
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Hvala cure na lijepim zeljama. ❤️ Evo da se javim nakon pregleda. Sve je hvala Bogu u redu. Veliki smo 3.5 cm. Imam gljivice dole pa mi je doktorica prepisala kremu i vaginalete. 😓 Ugl pregled za dva tjedna kada cemo raditi taj kombinirani probir.
Joj, ja sam s gljivicama imala velike probleme prije trudnoce, drzim ti fige da ih se rijesis sto prije. Moj savjet ti je da si uz tu terapiju kupis i lactogyn probiotike da prije prodje
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Zelena ja sam radila 10+3 Panoramu i bilo je sve ok, moj gin je tekao da je bitno samo da predjes u 10. tt.
Sto se mucnina tice, mene i dalje ubijaju, povracam skoro svako jutro i muku mucim s hranom😩 takodjer mi Antimetil nista ne pomaze, ali otkrila sam neke djecje lizaljke za mucninu u apoteci i one mi znaju pomoci.
Sto se kila tice, ja sam na istoj kilazi, mislim da mi se “ponistavaju” pekara i povracanje🤪 koliko god bi kg vjerojatno dobila obzirom na prehranu koja je grozna toliko ispovracam pa sam na istom. Bulimicarka prava🤪 salu na stranu, ne mogu docekati da prestanu mucnine i pocnem normalno jesti
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Joj, ja sam s gljivicama imala velike probleme prije trudnoce, drzim ti fige da ih se rijesis sto prije. Moj savjet ti je da si uz tu terapiju kupis i lactogyn probiotike da prije prodje
Super, hvala na savjetu svakako cu i to uzeti.
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Sortiraj odgovore
Najstariji