Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kk1109
    13. Rujan 2022. 10:14

Hvala cure, s bolovima u jajnicima nemam vise problema,to je prestalo.

aider28

kk1109

Cure, jel neku od vas muce povremeni bolovi? Zna mi se desit tupa bol koda me propikne kroz rodnicu, a nekad u preponama.
    Ne znam ni sama vise jel to normalno ili bi se trebala uputit kod gin🤷‍♀️
    Mene je negdje od 10og tjedna do 12og strašno probadalo u rodnicu, kao da me netko nožem bode😂 ali eto smirilo se…sada imam stalno neke bolove malo lijevo, malo desno, malo u leđima…mislim da je to sve normalno

Ee upravo tako, koda me nesto probode iz rodnice prema maternici...ne mogu definirat jer bol u trtici ili rodnici...kad krene probode me 2-3 puta i prestane.
    Zvala sam svoju gin tako da danas u 17 idem na pregled da nebi bilo nismo znali.
    Dosli mi i brisevi, sve je uredno 🥳

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

ruta
    13. Rujan 2022. 12:01

Meni se takav javlja i prestane.
    Generalno, cesto imam bolove u donjem dijelu stomaka koji su potpuno drugaciji od menstralnih.
    Ovo je bol kao da mi netko rasteze taj donji dio tijela.
    Uglavnom doktorica kaze da je to normalno.
    Dodje i prodje i bol nije uporan. 
    Jucer sam imala probadanja u rodnici.
    Sve je okey.
    Danas je prestalo.

ruta
    13. Rujan 2022. 12:04

Malena22

Donna meni se jutros dogodila ista stvar.. iako meni još simptomi nebi trebali bit toliko izraženi s obzirom da sam tek nepuna 4 tt. pojela sam za doručak pitu od krumpira koju sam radila jučer i malo jogurta.. tako mi je došla muka i proljev da sam zvala muza da dođe sa posla jer nisam mogla sama se pomaknut. Sad mi je bolje. Ja isto mislim da sam nešto krivo pojela jer da je do trudnoće nebi imala valjda proljev ali evo.. ne znam..

Jutros sam sjetila tebe i Donne.
    Imala sam uzasnu mucninu i proljev je bio jako blizu (kao i obicno).
    Primjetila sam da mi je mucnina mnogo intenzivnija kada ne jedem dovoljno.
    Tj.kada sam gladna.

kk1109
    13. Rujan 2022. 12:30

ruta

Meni se takav javlja i prestane.
    Generalno, cesto imam bolove u donjem dijelu stomaka koji su potpuno drugaciji od menstralnih.
    Ovo je bol kao da mi netko rasteze taj donji dio tijela.
    Uglavnom doktorica kaze da je to normalno.
    Dodje i prodje i bol nije uporan.
    Jucer sam imala probadanja u rodnici.
    Sve je okey.
    Danas je prestalo.

Meni je isto prestalo, jucer me par puta probolo i tjt. Kak sam imala spontani (taman sam se pocela otvarat u ovim tjednima) doduse od bakterije koju smo uspjeli rijesit (sad sam cista ko suza) paranoicna sam maloo i nije mi svejedno pa rade uvijek provjerim sa svojom gin. Konkretno danas me nista ne boli, nemam nikakvih tegoba al sam se svejedno odlucila otic privatno i smirit sama sebe 😅

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙

ruta
    13. Rujan 2022. 13:04

Naravno, uvijek je najbolje otici doktoru odmah.
    Ako je sve dobro, rasteretimo se.
    Ako se nesto zakomplicira, mene bi uvijek proganjala misao da sam mogla nesto napraviti da sprijecim los ishod, a nisam.

ruta
    13. Rujan 2022. 13:06

Stuuuuudenticaaaaa

Mia21998 🔆

DaMa_21

Mene probada desni dio trbuha svaki put kad kihnem i kod nekih pokreta, a ponekad boli i u preponama. Rekla sam to doktoru i nije bio zabrinut 🤷‍♀️
    Nisam imala do sada kroz rodnicu bolove, ali bi se javila gin ako su jaki bolovi. Kad ti je iduci pregled?

I mene tako probode ili kod nekog naglijeg pokreta, jučer sam ležala na leđima i zakašljala se tako me probolo da sam morala odmah skvrciti noge 🤔 baš ću idući pregledat ako se sjetim pitati ginekologa o čemu se radi I dali je to normalno
    I više ne mogu uopće spavati na trbuhu osjetim baš pritisak pa se sada učim spavati na leđima 😑
    I mene isto tako boli. I to je skroz normalno. Jer mi je tako bilo i prije. Čim naglo ustanem il napravim nagli pokret zaboli me oštra bol na djelu di su jajnici. A što se tiče kihanja, ista stvar. Samo me je moja mama naučila da se skvrčim kad kihnem jer je to garancija da me neće zaboljeti, znači samo se prsima približite nogama i kihnite! Napomena: meni se to i prije trudnoće dešavalo tako da je to za mene sasvim normalna stvar. Također mi je ginica rekla da je to normalno. A što se tiče rodnice, prepona ne znam jer to nikad nisam doživjela.

Studentice, imam pitanje nevezano za trudnoću.
    Da li si nastavila skolovanje tijekom trudnoce ili si na pauzi?
    Meni je ostao jos jedan semestar studija.
    Planiram ga odraditi (ako sve bude uredno naravno sa bebom) sada do Nove godine.

• Malena22
    13. Rujan 2022. 13:43

ruta

Tj.kada sam gladna.

Meni je bas bio užasan osjećaj jučer.. danas sam super, sutra M nebi trebala doći pa se nadam da ni neće. Onda ću zvati ginekologa krajem tjedna da se naručim. Prošli put me naručio tek 2 tjedna nakon sto mi je izostala M tako da će tako možda bit i ovaj put. Samo da sve bude u redu. Vazda je taj strah prisutan. 

ruta
    13. Rujan 2022. 14:12

Malena22

ruta

Tj.kada sam gladna.
    Meni je bas bio užasan osjećaj jučer.. danas sam super, sutra M nebi trebala doći pa se nadam da ni neće. Onda ću zvati ginekologa krajem tjedna da se naručim. Prošli put me naručio tek 2 tjedna nakon sto mi je izostala M tako da će tako možda bit i ovaj put. Samo da sve bude u redu. Vazda je taj strah prisutan.

Znam... Razumijem te...
    Ja sam bila jako nervozna pred prvi pregled.
    Moj prvi pregled je bio samo 3 dana nakon kasnjenja. 
    I nije mogla nista vidjeti.
    Otisla sam ponovno za nesto manje od 2 sedmice (12 dana) i tada se vidjela beba sa otkucajima srca (6+1).
    Inace, beba je od samog početka manja 3 dana.
    Ali doktori kazu da je to sve uredno.
    Bit ce sve dobro i uredu... 

Beban
    13. Rujan 2022. 17:28

Kk, ne pisem jer nemam sta ali pratim pa evo ceo dan cekam tvoj pregled kad mog nema ni na vidiku, tu smo negde po nedeljama pa javi koliki smo...

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

kk1109
    13. Rujan 2022. 18:11

Beban evo mene s pregleda. Sve je kako treba , ovo probadanje je od sirenja maternice. Kaze da se pritosne neki zivac i onda zna izazivat to probadanje i neugodu. Ne znam, mozda je to zato jer inace imam na iza zabacenu maternicu pa je i posteljica straga🤷‍♀️ Cerviks veci nego na proslom pregledu , a malac ima 150g vec , nije ga skroz mjerila tako da ti ne znam kolko smo dugacki. Kaze da kako sad izgleda bit ce debela beba😅🥰
    Jos moram malo mirovat i usporit tempo dok pritisak ne prestane i uzimat magnezij. Sad sam si mirna🤗
    I dalje idem na pregled svaka 2 tjedna tako da nam je iduci tamo 27.09.Kad je tvoj pregled? Kako to da te gin nije nista prije narucivo? Ti si rekla tamo s 20 tjedana da si dobila termin? 

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.