Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kk1109
    09. Rujan 2022. 18:42

Stuuuuudenticaaaaa

Pozdrav cure, samo da javim da sam danas bila na pregledu!
    S bebicom je sve u redu i super napreduje. Saznali smo da je curica

Cestitaaaam, samo neka princezica rastee 🤗🤗

marija_1994

Jutro cure! 🤗 Evo me nazad, nije me bilo, bio mi je jako stresan tjedan, znaci prvi pregled je bio kod soc ginekologa 29.8. radi smedeg iscjetka i nije vidjela plod, drugi pregled 5.9. takoder nije vidjela plod.. jucer sam isla u polikliniku na pregled i sve je vidjela i plod i otkucaje, trudna sam 6+5 😊 Danas idem na kontrolu kod soc i ako opet ne vidi cu joj reci da sam bila u poliklinici jer me bilo strah i zamolit da mi napise D1 uputnicu da se vodim u bolnici.

Odlicnoooo, nadam se da si sad puno mirnija i da ti je srce na mjestu. Zelim ti divnuuu i skolsku trudnocu 🤗❤️

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

kk1109
    09. Rujan 2022. 18:44

marija_1994

Bila sam kod soc ginekologice, sad je i ona sve vidjela plod i otkucaje, cak nije pravila probleme za D1 uputnicu, odmah mi ju je dala, bas sam se iznenadila..

Glupo pitanje mozdaa, al kako funkcionira to s D1 uputnicom i vodenjem trudnoce u bolnici. To moze bilo tko ili moras imat neki razlog?
    Ja se vodim privatno tako i tako i moja gin radi u Vinogradskoj pa bi mozda onda rade na taj nacin isla kod nje pa plizzz neke info o tome 😅

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙

kk1109
    09. Rujan 2022. 20:27

marija_1994

kk1109

marija_1994

Bila sam kod soc ginekologice, sad je i ona sve vidjela plod i otkucaje, cak nije pravila probleme za D1 uputnicu, odmah mi ju je dala, bas sam se iznenadila..
    Glupo pitanje mozdaa, al kako funkcionira to s D1 uputnicom i vodenjem trudnoce u bolnici. To moze bilo tko ili moras imat neki razlog?
    Ja se vodim privatno tako i tako i moja gin radi u Vinogradskoj pa bi mozda onda rade na taj nacin isla kod nje pa plizzz neke info o tome 😅
    D1 uputnicu ti napise socijalni ginekolog, a ja sam joj rekla da bi se vodila u bolnici zbog kao straha posto sam imala smedi iscjedak i odmah mi je napisala..

I 9nda su ti pregledi isto svakih 3 do 4 tjedna ili dodes kad dodes pa te moraju primit?

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙

• DaMa_21
    09. Rujan 2022. 21:24

kk1109

marija_1994

kk1109

marija_1994

D1 uputnicu ti napise socijalni ginekolog, a ja sam joj rekla da bi se vodila u bolnici zbog kao straha posto sam imala smedi iscjedak i odmah mi je napisala..
    I 9nda su ti pregledi isto svakih 3 do 4 tjedna ili dodes kad dodes pa te moraju primit?

Mislim da se narucujes normalno na preglede svaka 3-4tj kao i kod privatnog/socijalnog ginekologa, barem meni tako funkcionira s endokrinom.
    Imam D1 uputnicu za endokrinologa i dolazim na preglede kad me naruci svaka 4tj. Ali ako se nesto dogodi i bude hitno, moze me primiti ranije na temelju te uputnice (kao npr kad sam saznala da sam trudna). 

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
    03/2023 N💕

• Agares
    10. Rujan 2022. 17:41

montenegrina

Dobro vece!Nova sam na ovoj temi,neke poznajem sa neke druge teme.🙂♥️Ja sam test radila jos 03.09 i bila je slabo vidljiva crtica a juce na dan ocekivane bas onako fina 🙂Mene zanima sta vi mislite,kad je pravo vrijeme otic kod dr. Ja bih sto prije jer sam prije sedam mjeseci imala missed ab a opet me je strah da odem previse rano 🤔

Ovako nekako?ja sam radila 8 dama prije 
    https://ibb.co/zZ2KT22 [ibb.co] 
    https://ibb.co/895jy0Q [ibb.co] 
    https://ibb.co/WcmdY3y [ibb.co] 
    https://ibb.co/vznmKnS [ibb.co] 

• Malena22
    11. Rujan 2022. 13:31

Evo i ja vam se pridružujem. Test je pozitivan a M nebi trebala doci 14.9. službeno. Još je sve jako rano i prema kalendaru ja sam u 4tt. Rodila sam prije 4 mjeseca, trudnoća mi je bila predivna bez ikakvih problema, a porod je bio brz i lagan. Ovo nam je planirana trudnoća i veselimo se jako. Nakon poroda imala sam 2 uredne menstruacije. Neizmjerno zahvalni sto je uspjelo iz prve kao i prethodna. Nadam se da će se sve razvijati u najboljem redu. Ima li netko iskustva tu sa malom razlikom među klincima? 

• Malena22
    11. Rujan 2022. 13:38

Možete mi reci kako da stavim sticker dolje u potpis? Hvala 

• Malena22
    11. Rujan 2022. 13:45

Uspjela sam 😂

• Agares
    11. Rujan 2022. 14:16

Hvala 

ruta
    11. Rujan 2022. 15:31

Lijep pozdrav,Sutra ulazim u 12tt i jutros mi se pojavio smeđi iscjedak.
    Nastavilo je tijekom dana, veoma oskundo, tackasto krvarenje.Zanima me, vas savjet, da li da se odmah uputim doktoru ili da cekam do ujutro dok moj ginekolog pocne raditi?
    Bolove nemam.
    Bila sam u utorak (6.9.) na pregledu.
    Sve je bilo potpuno uredu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.