Cure, našoj sreći nema kraja, došao je nalaz Niftyja, sve je u redu i nosim curicu!Bog nam je uslišio molitve!
Čestitke svim novim trudnicama, neka ostatak trudnoće prođe bezbrižno <3
Cestitam 😍🥳
Hvala
Curke drago mi je da je sve okej i da ste saznale šta nosite jooj ❤️❤️❤️
Jedva čekam saznati spol! Ja čekam nalaze krvi od probira još, iako vele da je to statistika svejedno strepim.
Hvala Brzo će to, možda još koji tjedan, kod nekoga se vidi ranije, kod nekoga malo kasnije.
Jedva čekam saznati spol! Ja čekam nalaze krvi od probira još, iako vele da je to statistika svejedno strepim.
HvalaBrzo će to, možda još koji tjedan, kod nekoga se vidi ranije, kod nekoga malo kasnije.
Razmišljala sam otići na 4d privatno za neka 2,3 tjedna..tad bi već bila cca 15 tjedan, valjda bi se onda vidjelo?
Cijeli dan sam emotivna i ne mogu dočekati da primim svoju bebicu🥰
6+0 srce kuca ❤️
HvalaBrzo će to, možda još koji tjedan, kod nekoga se vidi ranije, kod nekoga malo kasnije.
Razmišljala sam otići na 4d privatno za neka 2,3 tjedna..tad bi već bila cca 15 tjedan, valjda bi se onda vidjelo?
Cijeli dan sam emotivna i ne mogu dočekati da primim svoju bebicu🥰
Vjerujem da bi se vidjelo 😊
Meni se prosli put s 11+1 vidio spol prema spolnoj kvržici. Naravno, to nije 100% sigurno, ali koliko sam čitala pouzdanost je 95%-99% na temelju te kvržice.
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32
👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana
07/2022 ➕
03/2023 N💕
Meni se je u prvoj trudnoći spol vidio s 15+3, tako da vjerujem da bi :)
Pozdrav cure, samo da javim da sam danas bila na pregledu!
S bebicom je sve u redu i super napreduje. Saznali smo da je curica
Cestitam na curici 😍😍😍
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32
👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana
07/2022 ➕
03/2023 N💕
Dobro vece!Nova sam na ovoj temi,neke poznajem sa neke druge teme.🙂♥️Ja sam test radila jos 03.09 i bila je slabo vidljiva crtica a juce na dan ocekivane bas onako fina 🙂Mene zanima sta vi mislite,kad je pravo vrijeme otic kod dr. Ja bih sto prije jer sam prije sedam mjeseci imala missed ab a opet me je strah da odem previse rano 🤔
Dobro vece!Nova sam na ovoj temi,neke poznajem sa neke druge teme.🙂♥️Ja sam test radila jos 03.09 i bila je slabo vidljiva crtica a juce na dan ocekivane bas onako fina 🙂Mene zanima sta vi mislite,kad je pravo vrijeme otic kod dr. Ja bih sto prije jer sam prije sedam mjeseci imala missed ab a opet me je strah da odem previse rano 🤔
Ja volim isto ranije, iako se ne vidi plod još pa je to odmah muka. Ali draže mi je otići ranije zbog kks, mokrace i tsh. Draže mi je odmah liječiti ako nešto postoji, nego da bude kasno.
Ja sam sa prvom trudnocom otisla drugi dan od kasnjenja M doktor se salio kao bas sam zakaznila 🙂Bilo je rano,rekao da dodjem za 10.dana i sve bilo ok. U pravu si,ipak cu ici sto prije
Jutro cure! 🤗 Evo me nazad, nije me bilo, bio mi je jako stresan tjedan, znaci prvi pregled je bio kod soc ginekologa 29.8. radi smedeg iscjetka i nije vidjela plod, drugi pregled 5.9. takoder nije vidjela plod.. jucer sam isla u polikliniku na pregled i sve je vidjela i plod i otkucaje, trudna sam 6+5 😊 Danas idem na kontrolu kod soc i ako opet ne vidi cu joj reci da sam bila u poliklinici jer me bilo strah i zamolit da mi napise D1 uputnicu da se vodim u bolnici.
Cestitam 😍
Pratila sam bas na drugoj temi cijelu situaciju i ako opet ne bude vidjela nista stvarno trebas negdje drugdje vodit trudnocu. Ne mogu si ni zamislit kako ti je bilo to iscekivanje, ali najbitnije da je sad sve ok 😁
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32
07/2022 ➕
03/2023 N💕
Jutro cure! 🤗 Evo me nazad, nije me bilo, bio mi je jako stresan tjedan, znaci prvi pregled je bio kod soc ginekologa 29.8. radi smedeg iscjetka i nije vidjela plod, drugi pregled 5.9. takoder nije vidjela plod.. jucer sam isla u polikliniku na pregled i sve je vidjela i plod i otkucaje, trudna sam 6+5 😊 Danas idem na kontrolu kod soc i ako opet ne vidi cu joj reci da sam bila u poliklinici jer me bilo strah i zamolit da mi napise D1 uputnicu da se vodim u bolnici.
Super što je sve u redu Ne vrijedi ići prerano, iako smo sve nestrpljive. Tako sam se ja u 1. trudnoći istresirala jer sam išla prerano, u drugoj sam bila pametnija
Super što je sve u redu, sada samo pazi na vas
Sortiraj odgovore
Najstariji