Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    aider28
    30. Rujan 2022. 08:33

Što se tiče mene, paše mi isto forum i wapp.Mi imamo pregled u utorak, 04.10., nadam se da će mi doktor raditi uzv i htjeti pogledati spol, zadnji put nije želio ni škicnuti. 😡
    Za sad smo ok, tu i tamo imamo bolove u trtici, neku čudnu bol baš dolje na vagini😅 
    Kak ste mi vi? 

6+0 srce kuca ❤️

Garawa¤
    30. Rujan 2022. 08:43

maro2811

🖤Garawa🖤

Cure. Gdje je Marija nestala? Jel se netko čuo s njom?
    Marija1994 ? Jučer je pisala o kremama za strije

Nema je, obrisala se.  

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

aider28
    30. Rujan 2022. 09:28

maro2811

aider28

Što se tiče mene, paše mi isto forum i wapp.Mi imamo pregled u utorak, 04.10., nadam se da će mi doktor raditi uzv i htjeti pogledati spol, zadnji put nije želio ni škicnuti. 😡
    Za sad smo ok, tu i tamo imamo bolove u trtici, neku čudnu bol baš dolje na vagini😅
    Kak ste mi vi?
    ako ne pogleda spol u 16.tjednu, mjenjaj doktora🤣
    ja planiram svog pitat na mini anomaly scanu što misli o spolu, a ne u 16.tjednu uh
    mislim da su svi bolovi ok, ali ja malo isto strahujem svako toliko… ne znam kada će proći strah, bojim se - nikad

Iskreno to sam i planirala. Zadnji put sam došla vanredno na pregled radi kontrakcija, tad je po uzv beba bila 14+5, pitam ga za spol ne želi ni pogledati. Konj baš. A ima privatnu ordinaciju i ako mu platiš sve će... ako mi ne bude htio reći otići ću preko ponude dana na 4d 🤷‍♀️ još će u utorak po mjerama sa uzv-a biti 17+5. 
    Ja sam sve čekala da će taj strah nestati, ma kakvi. Jedva čekam da rodim, ovak nikad ne znaš šta se dešava u trbuhu 😕

6+0 srce kuca ❤️

Akane
    30. Rujan 2022. 09:45

aider28

maro2811

aider28

Kak ste mi vi?
    ako ne pogleda spol u 16.tjednu, mjenjaj doktora🤣
    ja planiram svog pitat na mini anomaly scanu što misli o spolu, a ne u 16.tjednu uh
    mislim da su svi bolovi ok, ali ja malo isto strahujem svako toliko… ne znam kada će proći strah, bojim se - nikad
    Iskreno to sam i planirala. Zadnji put sam došla vanredno na pregled radi kontrakcija, tad je po uzv beba bila 14+5, pitam ga za spol ne želi ni pogledati. Konj baš. A ima privatnu ordinaciju i ako mu platiš sve će… ako mi ne bude htio reći otići ću preko ponude dana na 4d 🤷‍♀️ još će u utorak po mjerama sa uzv-a biti 17+5.
    Ja sam sve čekala da će taj strah nestati, ma kakvi. Jedva čekam da rodim, ovak nikad ne znaš šta se dešava u trbuhu 😕

Kad rodiš e tek onda će te biti strah 😅
    Ima jedna fora, koju sam ja koristila za sve trudnoće do sad, odeš kod privatnika koji ima ugovor s Croatia osiguranjem. Ugovoriš si sa Croatiom ugovor na 1g, koji plaćaš 130-150kn mjesečno, a pokriva ti manje više sve trudničke preglede i pretrage. Meni je to bio spas, jer kod nas u Zadru situacija sa ginekolozima koji rade preko zdravstvenog je bila očajna, bilo je premalo doktora i svaki put se čekalo po 4h da dođeš na red iako si naručena. Kako si nisam mogla priuštiti da za svaki pregled uzimam godišnji, a bome ni privatnici nisu jeftini, ova opcija mi je ispala odlična. 
    Privatnici uglavnom imaju puno bolju opremu, i tretiraju te ko ljudsko biće, sve će ti pogledat i pregledat. 

• DaMa_21
    30. Rujan 2022. 11:06

Inamorana strasno mi je zao zbog svega i znam da nema rijeci utjehe za to 😔 Drzi se i imas podrsku svih nas sta i tu smo za tebe ♥️

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
    03/2023 N💕

• DaMa_21
    30. Rujan 2022. 11:09

aider28

Kak ste mi vi?

Mene zadnjih tjedan dana ubijaju glavobolje i jos sam par dana imala malu temperaturu 😔
    Vec neko vrijeme imam bolove u lijevom donjem dijelu ledja koji se sire u lijevi guz i nogu. U pocetku su bili samo dok hodam, a sada se javljaju i dok sjedim, lezim. Jucer sam dosta hodala okolo i u jednom trenu su bas postali jako bolovi, nisam mogla hodat normalno.I uz to grcevi u trbuhu cim sam malo vise aktivna.

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
    03/2023 N💕

Akane
    30. Rujan 2022. 11:50

DaMa_21

aider28

Kak ste mi vi?
    Mene zadnjih tjedan dana ubijaju glavobolje i jos sam par dana imala malu temperaturu 😔
    Vec neko vrijeme imam bolove u lijevom donjem dijelu ledja koji se sire u lijevi guz i nogu. U pocetku su bili samo dok hodam, a sada se javljaju i dok sjedim, lezim. Jucer sam dosta hodala okolo i u jednom trenu su bas postali jako bolovi, nisam mogla hodat normalno.I uz to grcevi u trbuhu cim sam malo vise aktivna.

Ovi bolovi - križa-guzica-noga ti je klasični išijas i prilično jw uobičajen u trudnoći kad maternica naraste i krene stiskat živac. Mene je znalo isto zezat u prošlim trudnoćama, pri nekom malom naporu, tipa usisavanje. Zna probosti skroz do pete i baš bude neugodno. Ne znam imaš li kakve popratne tegobe, ali ako te ništa ne sprječava probaj se malo istezat i stavljat neke obloge, ali svakako se posavjetujt s dr, oni ipak bolje znaju točno kako šta da si još ne pogoršaš stvar.

ruta
    30. Rujan 2022. 13:01

Draga moja , mnogo mi je zao zbog tvog gubitka.
    Sve mi ovdje itekako razumijemo kroz sta prolazis.
    Neke su i prosle, ali sve strepimo.
    Daj sebi vremena, odboluj.
    Sve u zivotu prodje. I radost i tuga.
    I sve ima svoje vrijeme.
    Tvoja radost ce doci opet.
    Bog je dobar.
    Mnogo te grlim i ljubim.

ruta
    30. Rujan 2022. 13:04

Lijep pozdrav cure.
    Kako ste vi i vase bebice?Da li neka od vas ima pojacan iscjedak nakon koristenja progesterona?
    Brisevi su mi uredni.
    Ali uocila sam zući iscjedak, malo intenzivnijeg mirisa.
    3 dana nisam koristila progesteron i iscjedak je postao bez mirisa i bijele boje.
    Sinoc sam se opet vratila na progesteron i evo opet vidim da je iscjedak žući i intenzivnijeg mirisa.Naredna, redovna kontrola mi je za 7 dana.

kanapeic
    30. Rujan 2022. 13:17

Inamorana jako mi je žao:(
    Nemam riječi utjehe, ali znam da će doći vrijeme veselja, želim ti snagu i ljubav u ovom teškom periodu, svi ovdje mislimo na tebe i podrška smo❤️

25 g
    Stiže curka💕
    25.3.23'

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.