Načekat ćemo se, otvorena sam samo 2cm. 😑
Ako se ikoja brinula kao ja da li ce znati prepoznati trudove, ooo bude 🤣 Oko 6 su mi dali nešto za bolove pa mi je bilo puno lakše ali mislim da popušta lagano 😬
Od svih ovih sati sam samo 15min mogla šetati po sobi, stalno sam spojena na ctg, šteta jer mi šetnja paše.
U kojoj si ti bolnici? Ovo me podsjeća na moj prvi porod. Curkanje plodne vode sa 38 tjedana.. Isto bila samo prst i pol možda otvorena kad sam došla tu večer. Sljedeće jutro/prijepodne drip i tako do navečer dok nisam rodila. Neću o detaljima, ali nadam se da će tebi ići lakše i brže. 🤞🤞🤞
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Nije ništa posebno, jednostavno uhvati ju takav dan 😁 ja znam da je to normalno i dio razvoja i da mora proći i da je bitno da odradi to i proživi te emocije, samo mi bude izazovno jer kad se tak potrefi da ju drži cijeli dan, ja doslovno svu svoju energiju usmjeravam da ne vičem i da ostanem mirna i sabrana, a najradije bi pobjegla van iz stana 🙈 znaš vjerojatno i iz iskustva😂 krene od jutra šta ja znam, želi doručkovat jaja, ispečem jaja, nije htjela u taj tanjur pa krene drama, onda se smiri pa bira šta će obuć, e baš želi majicu koja je prljava haha i onda drama
Ja prakticiram nježni odgoj i pustim ju da odradi te svoje tantrume, znam da jednostavno mora i da je to njoj ta majica iz tanjur u tom trenu stvarno bauk, samo mi valjda u ovom stanju to predstavlja puno veći mentalni napor nego inače. Jedva sebe obučem, a ne sad njoj još 5 puta majicu birat 🙉🙉
Terrible 3 faza kod tebe, kod nas terrible 2. Suosjećam..
Nije ništa posebno, jednostavno uhvati ju takav dan 😁 ja znam da je to normalno i dio razvoja i da mora proći i da je bitno da odradi to i proživi te emocije, samo mi bude izazovno jer kad se tak potrefi da ju drži cijeli dan, ja doslovno svu svoju energiju usmjeravam da ne vičem i da ostanem mirna i sabrana, a najradije bi pobjegla van iz stana 🙈 znaš vjerojatno i iz iskustva😂 krene od jutra šta ja znam, želi doručkovat jaja, ispečem jaja, nije htjela u taj tanjur pa krene drama, onda se smiri pa bira šta će obuć, e baš želi majicu koja je prljava haha i onda drama
Ja prakticiram nježni odgoj i pustim ju da odradi te svoje tantrume, znam da jednostavno mora i da je to njoj ta majica iz tanjur u tom trenu stvarno bauk, samo mi valjda u ovom stanju to predstavlja puno veći mentalni napor nego inače. Jedva sebe obučem, a ne sad njoj još 5 puta majicu birat 🙉🙉
Hahaha sve znaš
Jutros se probudila svježa, drži mi fige da tak i ostane😂😂😂
Hvala na podrdci cure 🥰🙏 lijepo je to procitati
Elle sretno i da imas lijepo iskustvo i sjecanje 😊🍀💪
Arsancres, mi ko da smo susjede, lidl pa nasip su i moja ruta za setnju 😅🤭. A kaj je s malickom, ako mogu pitat, kakvo ponasanje? Inace sam odgojitelj po struci pa mozda mogu kako pomoci, predloziti kakvu literaturu ili nesto..
Tocno me podsjetilo na mog N... vjecita borba hoce li vodu/sok popiti u mickey ili crash bandicot čaši 🤔🤣 ako ga ne pitam,drama hahhaha🤣
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Koliko znam, Elle je na Sv. Duh planirala ici...
Elle drzi se, mislim na tebe i navijam 💪🏻❤
💛🧡
Elle otkopčaj taj ctg i ajde u WC i hopsaj tamo ako nigdje drugdje.. ne moraš baš stalno ležati, zašto ti ne daju da se krećeš?:// Nadam se da ćeš se jače otvoriti sama..🤞🤞
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Hvala cure :). Evo ja jos cekam.
Arsencres i mali i muz i ja smo imali stvarno blage simptome. Cak ni temperaturu. Ovo je drugi put da smo dobili,prvi put smo imali nesto jace simptome, a mislim da nam je sad skroz proslo. Ja znam teze disati, ali opcenito mi je sad pred kraj teze disati pa je tesko znat dali to ima veze s covidom, a mali je isto u elementu. Mislila sam da je do izolacije, a sad vidim da je i tebi i Omerti isto. Ja ga isto pustim da izbaci iz sebe svoje frustracije, ali bude bas 😤😤. Najvise se naljuti ako mu zabranim da nesto napravi sam. Vristi ko da ga koljemo 😂.
Ante 💙 Maro 💙
Tejuška, moja se raspali i ako pitam nekad😂😂 jučer pitam hoće pogačicu sa sirom i kečapom ili mesom, a onak bzvz male palačinkice joj pobacam na tavu, nikakav specijalitet, naribam one dimljene puretine il tak neš, kaže neće s mesom, kečap će. Donesem joj to, suze, plač, pitam ju što je, tata ju pita, ne može doći do riječi od suza, na koncu nije ona htjela tu, ona je htjela s puretinom 🤪🤪🤪 a ja već na rubu hahaha
Tonka341 izdrži, svima nam je tak🙉🙉🙉 proći će, znam da je klišej, ali prođe to. Meni su svi pričali o toj drama drugoj godini, a kod nas tog niš nije bilo, doslovno evo zadnjih mjesec dva je ušla u neku fazu da je u stanju dramit, čak više to kenjkanje za sve, meni je draže kad ju ulovi neki tantrum iskreno, ona se isplače, odradi to, dođe se zagrlit i okej, a ovako kad krene od jutra stalno neki k, to me baš izludi i iscrpi, sve je problem i sve je drama, šta god pitaš il predložiš 😐
Elle jesi sama u predrađaoni ili ima još koja? Tko ti je od doktora tamo? Ma daj pa pitaj da šetaš, njima je sigurno lakše ak šutiš i ležiš al ne moraš ti na to pristat, i ja sam sigurna da bi ti bilo lakše da se malo krećeš, makar tamo po predrađaoni, pa nije to tak mal prostor da si baš nekom na putu, makar jbt da stojiš pored svog kreveta 😶
Hahaha sve znaš
Jutros se probudila svježa, drži mi fige da tak i ostane😂😂😂
Držim ti fige na rukama i nogama!!! 🤞🤞🤞
I svaka čast na staloženosti. Mora da imaš čelične živce. Ja to ne mogu. Pokušam sto put milom, ali drek, nekad stvarno nejde drugačije neg silom. Na kraju ili ignoriram ili puknem. Onda je cica ta koja spašava stvar, ona bude ok, kao da ništa nije bilo, smješi se, igra se, bitno da prije toga mene dovede do ludila..
I da.. Moram je nekako odviknuti od mobitela. Stariju vidi na ipadu pa bi i ona.. Nas vidi na mobitelima pa bi i ona.. Već sad surfa sve u 16. 🤦♀️ Sto put sam rekla nema više, nedam, tim više što kad joj nešt nije po volji, taj isti mobitel leti na pod.. Na kraju ga opet užica. Dosta dugo nije ni primjećivala tu tehnologiju, eventualno tv povremeno.. Onda su krenule neke pjesmice u vrtiću i ja kao ajde pustit ću joj tu istu pjesmicu doma.. I od tad gotovo.
Sortiraj odgovore
Najstariji