Xoxo za pozeljeti, super! 😀
Ellecekamo izvjestaj 😁
Arsancresja mislila da samo moj cacka, osjetim nekad doslovno kak mi po preponama kopa😂 meni je lezeci polozaj najbolji zbog boli u pipi, ali ustajanje iz lezeceg cesto prolazi s "au au au"…
Istooo tak i meni, al isto 🥺🥺 baš kao da me čačka, ne znam drugačije objasniti, ne kužim uopće šta i kako, u toj sekundi imam osjećaj da ću se popiškit isti tren, da će mi istiskat sve😖😖😖
A ustajanje neću komentirat😂
Sad u srijedu ja na pregledu, legla na onaj krevet za ctg, pita me sestra jel mogu, ja sva bitna ma mogu ne brinite, a kad je trebalo ustat jbt kak se okrenut🤭 jedva se ustala sama da ne padnem tamo ko bova hahha
A srećom kasnije na pregledu kod doktora, čovjek me sam uhvatio na ruke kad je završio i podignuo me 😂😂 kao da je znao🙈🙈 možda prevencije radi hahahha
Hvala na podrdci cure 🥰🙏 lijepo je to procitati
Elle sretno i da imas lijepo iskustvo i sjecanje 😊🍀💪
Arsancres, mi ko da smo susjede, lidl pa nasip su i moja ruta za setnju 😅🤭. A kaj je s malickom, ako mogu pitat, kakvo ponasanje? Inace sam odgojitelj po struci pa mozda mogu kako pomoci, predloziti kakvu literaturu ili nesto..
Elle - sretno i da sve prođe u najboljem mogućem redu!! Za vikend cemo imat bebicu 🥰🥰🥰
Čačkanje dolje - daa..ma nikakvi položaji ne odgovaraju, isto imam filing da je dolje da mogu glavicu osjetiti na izlazu. Al mislim da je to ipak samo filing 😅😅
Uživajte u nedjelji, kod nas je kišna i vjetrovita, baš za odmor 😴
Elle, pa zar i ti? 😂 Drzi se, zelim ti puno snage i sto ljepsi i laksi porod 💪🏻. Stize ti curkica 🥰❤
💛🧡
XOXO Odlično za brzi porod i da je sve super za razliku od prvoga, neka i nama bude brzo 🤞🤞
Elle sretno i javi nam se kako je prošlo držim 🤞🤞 bit če slavlja ovih dana 🥳🥳
Zadnja menstruaciju 12.6
Termin poroda 20.3
Curica💗
Dobro jutro svima,ovaj puta u normalno vrijeme😊🥰
Nikako ne spavam,od 3 do 5 budna 🥲🥲
Seka Frida joos malo 🙏🙏 drzi se,znam kako je to barem s pikanjem i krvi posvuda...bitno da je bebica dobro,a ti jos malo izdrzi,blizi se 🥰♥️
Arsancres HHAHAHAHHA - bova 🤣🤣🤣 jooj jesi me nasmijala😄😄
Elle cekamo te,nadam se da se nisi namucila jako♥️
Hukica cestitke na ulasku u termin 🥰
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Elle sretno i da šta lakše rodiš 😊😊😁 držimo 🤞da sve bude u redu 😚
Sortiraj odgovore
Najstariji