Arsancres 🤣🤣🤣 šou su hahhaha,,slatke muke 😄😄
Omerta jooj,ja pak N molim daaaj malo uzmi mob da popijem kavu na miru🤣🤣 hhahaha,on samo melje i melje i penje se po elementima ... jedva cekam da zatopli onda smo vani citav dan 🤗
Elle jooj nadam se da ti bar nisu jaki bolovi jos 🤞🤞
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Cure ja jos cekam. Doktor me prvo htio zadrzati na odjelu jer beba ima zastoj, tj.nije dobio na tezini najvjerojatnije zbog tog tlaka pa me zele malo bolje popratit. Na kraju me poslao vaditi krv i urin pa ce o tim nalazima ovisit sta ce napravit.
Elle kakvo je stanje kod tebe?
Arsencres i da kod mog to ne traje tako cijeli dan vec tu i tamo ima te bjesne ispade pa poslje bude sve ok. Isto ko kod Omerte najbolje se smiri na cici nakon tih ispada.
Ante 💙 Maro 💙
Arsencres divno je sto se trudis i imas razumijevanja, svaka cast kako se nosis sa time uz hormone i navalu svojih emocija..
Pokusaj joj sto vise dati da sama bira, kad spremas obrok nek si sama uzme tanjur, pribor, stavi joj ga u ormaric blize njenoj visini, da joj bude dostupno, jer kako vidim iz toga sto pises jako joj je vazno da sama donosi odluke i izrazi svoje sposobnosti i samostalnost. Sto se majice tice, mozes joj pokazati da je u pranju i dogovorite se da zajedno slozite masinu, mozda ce joj bit zanimljivo pogledat unutra kako se pere pa zajedno objesite tu majicu i kad se posusi ona ju moze imati. Tako ce upoznati proces jer jer jedino tako i moze shvatiti zasto sad ne moze imati majicu koju si je zacrtala. U toj su dobi mnogo sposobniji no sto su odrasli to skloni vjerovati, naravno da joj neces dozvoliti potencijalno opasne situacije, ali izverbaliziraj sto je vise toga moguce.. dok kuhas pitaj ju kako je zamislila, ako i nemas ti reci, da, da sad ce tebi mama od puretine napravit, ako skuzi, reci da je to puretina iz kauflanda da ce drugi put bit ko ona inace 😅
i samo hrabro, pametni su oni, ne vole kad ih se podcjenjuje, ali mi smo valjda mudrije i domisljatije od njih tako da se nedaj(te) pokolebati ;)
Seka Frida, radim to sve, ali znaš i sama da njima mozak još jednostavno ne može obraditi situaciju na taj način, ona u trenutku tantruma ne čuje što joj govoriš, ne ona, nego svi klinci u njenoj dobi. Znam da ona to ne radi ništa namjerno i ne mislim da provocira niti bilo šta slično nego jbg njima se mozak razvija intenzivno sad i tješim se da će proći 🙉 daleko od tog da ne kipim u sebi, iako kao znam to sve, ali me izludi to kad krene drama,ponavljam si stalno neke citate u glavi iz one knjige Razvoj dječjeg mozga 🙈🙈🙈 mantram si koja joj je strana mozga sad dominantna i odem izbrojat negdje do 10 😅
Nekad imam i ja dana da ne mogu, ali kažem joj doslovno da idem sad malo u kuhinju jer mi treba pauza haha, nemamo vrata pa nije da ju ostavim samu, ne bi to nikad, nego jednostavno ako se upletem u taj vrtlog neće ovo, neće onu igru, neće ove puzzle, ak vidim po sebi da sam na rubu kažem joj da sad trebam malo pauzu i da idem i da dođe kod mene kad odabere puzzle il već neš.. I dođe stvarno.
Meni je okej da ona vidi i da drugi ljudi imaju emocije, loše, dobre, kakve god, ali da se upoznaje sa svim verzijama. Realno, to što mi nju tako odgajamo njoj ne znači ništa za dalje u tom smislu da su svi ljudi takvi, pa kontam da će joj biti lakše ak doživi i onaj drugi dio koji je realan zapravo. Neki dan smo bili kod jednih susjeda, imaju klince od 4 i 3 godine, brata i seku i seka stalno tuče brata, al ono za svaki k, on dođe da vidi s čim se one igraju, ova ga udari i izgura i tak stalno,on plače i tak u krug, mama im dođe pa ih kao smiri a ono izderava se na oboje, ja osobno znam da to ima od koga i vidjeti jer ti ljudi me vide ništ loše u fizičkom kažnjavanju (ja vidim i ne radim to niti vidim to kao ikakvu opciju odgoja). Moja mala to nije nikad vidjela, mi smo sabotirali ikakvo povisivanje tona i na psa i mačke kad sam ja rodila jer mi je suludo da ja na psa vičem ili šta ja znam, klepim mačku po repu i onda pričam njoj da se nitko ne udara i da to nije lijepo 😅 ona je taj dan valjda cijeli dan meni ponavljala kak je ta curica tukla brata pa ono vidim da joj je to bio šok, došao muž kući, ona odmah s vrata to prepričava, kak je tužan bio, da je to ružno, da je plakao, da ga je htjela utješiti ali je mama vikala na njega i nju. Tako da, mislim da jednostavno mora se suočiti da postoje i različitosti🤷♀️
Pozdrav curke.
Ubacivam se s ljetnica malo iako i vas pročitam tu i tamo. Imam pitanjce budući da ste tu sve u većim tjednima..
Tlak mi je unazad 4 dana počeo se dizati. Mislim na pregledima je uvijek bio visok, ali doma uredan. Sad i doma kad mjerim je oko 140/80-85, a ko zna koliko su pouzdani ovi digitalni naspram njihovih. Dobila sam terapiju normabel 2x1 jer doktor kaže da ne misli da je meni problem visok tlak nego psiha, nemam pojma. Iako mi je tlak i prije trudnoće bio 130-140/80. Jel ima neka da je na terapiji i da je sve uredno? Već me strah mjeriti tlak, a tablete su mi zadnja opcija zbilja. Zna me nekad glava boljeti, api to je znalo biti i dok je bio niži tlak, a ostalih simptoma nemam..
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Nakon što sam se požalila vama za šetnju su mi rekli da mogu šetati po sobi. I tako šećem ja i pojačavaju se trudovi, i kao ja strpljivo čekam da netko dođe da kažem kako mi je sve gore.
Cura kaj je bila sa mnom vidjela da nije dobro i otišla po sestru dok sam povračala. Otvorena 4cm, odmah pristajem na epi i vode me u rađaonu. Nabolnije mi je bilo tad dok sam čekala anesteziologa, epi odmah olakšao sve, došao muž, pa drip, 6cm,pa nova doza za epi. Pa opet jaki trudovi ali ajd podnošljivi. Pa sam naravno bila od onih kaj su se pokakale u krevet 🤣 ali nikog nije bilo briga pa ni mene 😊 još je to sve malo potrajalo i onda sam bila skroz otvorena pa smo krenuli, malo sam se mučila sa tiskanjem ali uspjela sam na kraju i u 14:24h nam je stigla Sara,2750g i 48 cm slatkoće. Nisam popucala i nisam rezana 🥳 Družili smo se svi troje nekih sat vremena. Plakali i mama i tata i evo sad čekam da me prebace na odjel i da mi vrate moju sreću 💕
I da na sv.Duhu sam bila,mislim da je netko pitao. Oprostit ćete mi ali nisam pozorno pratila. Hvala svima na podršci 🥰😘
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Jel bi moglo ovo proći kao haljina za rađaonu/dojenje?
https://www.sinsay.com/hr/hr/4091k-09m/koszula-nocna-k-si
Pretpostavljam da se gumbi mogu otkopčati.
Nemrem procjenit dužinu kad nema slika kako stoji..
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Hvala cure na cestitkama i stvarno vam svima zelim porod kao moj. Jos ne mogu vjerovat da je tako prosao posto je sve upucivalo na reprizu prvog.
Tonka mala je na kraju bila mrvicu manje od okruglo 3kg. (zadnji pregled su rekli da je preko 3500g)
Elle cestitke na maloj Sari. Iako uz malo muke do otvaranja sve drugo vidim da je savrseno proslo tako da i oporavak ce biti instant. Uzivajte curke u puno mazenja 💜
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji