Dubrovčanka, ma nećeš 😂😂 e stvarno to se tako okrene preko noći, ja sam u prvoj trudnoći taj dan ujutro išla s mužem na sistematski, na drugi kraj grada doslovno, pješke, furala se kao na zdrav trudnički lajf, sad umrem ako napravim koji krug više sa psom hahaha
Ono, nikakvih naznaka, ali nikakvih.. Došao nam jedan frend popodne na kavu, išao na neki razgovor u Zg i aj kao popili on i muž 2 piva, već odmaklo veče i tipa taksi neš dugo nije odgovarao il mogao doći, neka tak priča, a muž popio 2 mala piva i da ga ne vozi bzvz sad, padne dogovor da ostane on kod nas pa će ga muž ujutro povest kad ide na posao, spavao on kod nekih rođaka u Zg. Sve kao neš pitomo bilo.. Legli mi oko ponoći svi, kad za jedno pola sata krenu mene šorat trudovi😂 i to odmah na 5,6 min.. Nisam ja znala jel jesu il nisu, kažem mužu, ono niko ne zna, ja reko upalit ću aplikaciju pa stiskat to za praćenje, otić pod tuš pa možda prestane. Na koncu nisu prestali uopće, ali nije to uopće bilo neizdržljivo tak da sam se ja tuširala svako malo, muža pustila da odspava, frendu poslali poruku da ćemo možda otić u bolnicu i da ubaci ključ u sandučić😂 on spavao u drugoj sobi skroz na kraju stana i šta ću budit čovjeka 😁
Na koncu smo svi ujutro kavu popili, muž otišao na sastanak samo, registrirat auto, taj prijatelj ostao i mi malo pili kavu u trudovima🤭 pravio mi društvo čovjek, otišao doma kasno popodne, a onda je mene baš počelo puno više boliti, baš su puno jači bili, otišla u bolnicu i došla 5cm već. Tako da, to se baš sve okrene u sekundi, da mi je netko rekao ne bi vjerovala da će me taj dan ulovit 😁
A ako je sve okej s bebom, zašto bi pristala na indukciju koja je u velikom broju slučajeva stvarno nepotrebna, to kad krene prirodno, puno lakše ide, daleko od tog da je sve uvijek idealno ali kad beba odluči, izać će ona van 😅😅😅
Elle čestitke od srca i svaka čast! Malo si se namučila pri otvaranju, ali zato nisi rezana ni popucala pa će oporavak biti ekspresan! Uživajte 🥰🥰🥰
Kriss baš mi je drago da si dobro.
Ja imam filing da bi Arsancres mogla sutra, a odmah iza nje će i Dubrovčanka iako ona misli da neće lako 😂
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Arsancres jesi ti bila prije toga išta otvorena? Jer ja na zadnjem pregledu nisam bila ništa. Sad me baš zanima kakvo je dole stanje. Ja se fkt nadam da će se prirodno nešto pokrenut 😅❤️. A i da ću bit chill kao ti dok me trudovi hvataju 🤣
Ne znam, mene nije dr. gledao vaginalno uopće, bila sam kod svog do 37+5, onda u bolnici svakih 7 dana, nije me ni tada taj doktor, a taj dan kad sam rodila sam trebala imati pregled u 9, rodila u 8 🤭
Niti sad ne znam kakvo je stanje, ali ne znači ti to ništa, ali stvarno ništa. Evo ti Elle, sinoć u 22h ode vodenjak i 1cm, danas žena u 2 popodne rodi, a tko zna da nije ležala, vjerojatno bi i ranije 🙉
Sad si stvarno već u tjednima kad se baš situacija okrene u trenu ❤️
Cure hvala vam svima na čestitkama.🥰😍
Malo sam preumorna da popratim sve pojedinačno ali da iznenadila sam samu sebe a prva sam prognozirala da nećemo mi proljetnice ići redom. 🤣
A ovo za naznake sam ja primjer da ih ne mora biti,pa u petak sam bila u TA ,zatvorena,sve super. U subotu pedikurica, pa pekla kiflice popodne,predvečer kupovala u baby centru igračkice za princezu... I eto navečer iznenađenje ali evo da znate da je normalno da uz plodnu vodu ide i krv, ja nisam znala pa sam se prepala 😬
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Joj ovo što Elle kaže za vodu i krv, to je i biti i za trudove općenito tj. meni su oko pola 2 krenuli, ali onako sve još okej, oko 5 sam išla piškiti samo, a ono roskasto nešto na papiru, mene oprala panika, trebalo mi je par sekundi da se skuliram i povežem to s teudovima, cerviksom i eventualnim sluznim čepom🙉 i stvarno tipa za pola sata sam nakon piškanja obrisala komadić čepa, evo doslovno kao komadić iscjetka s tim roskastim žilicama, a tamo za neka 3 sata je mislim ispao ostatak, baš ladni kapitalac balac, u njemu je bilo doslovno od roze do smeđe nijanse haha
Ma e al stvarno se to okrene u trenu, kažem ti, možda nas ti iznenadiš do jutra 😂
Moj muž danas krečio jednu sobu, Bože dragi, samo sam se sjetila tvog😂 e raskopao pola toga, ja inače nadgledam i serem uvijek kad neš ne štima al danas mi se ništa nije dalo, ležala s malom u sobi, dođem kasnije tamo i imam šta vidit.. Čovjek stvarno evo ne znam, operiran od ikakve estetike🙈 boje posvuda al posvuda, ne kontam to, kak jebote, pitam ga pa jel malo otreseš taj valjak u pm, dada pa naravno.. Moš mislit 🤦♀️
On recimo baš voli kuhat, želi često, ono uvijek je za bilo šta, a ja se ne mogu ni veselit jer čovjek kad radi nešto najjednostavnije ladno ko da je atomska bomba pala u kuhinji 🥴
Arsancres 🤣🤣🤣 jebemti sve. Evo meni razvaljeni zidovi i kažem ti tako će bit do daljnjega. Materijal na terasi isto će bit do daljnjega 🤣. Oni su hit. Al najjači su kad krenu. Oni će sve to riješit sad ćeš vidit 🤣
Hahahah da, ali stvarno je tako
Najtužnije je što je moj evo u 5 dana napravio više nego mjesecima, plus je radio svaki dan do 4, meni to ubije i veselje, ne kužim šta stvarno toliko treba, raskopao je to sve u 11.mj doslovno haha, evo završio odjednom u 5 dana
A to s krečenjem već vidim, nemam energije ni živaca, kad rodim za koji mjesec ja ću, majke mi 💩 svaki dan da pređem jedan zid, dobro je. Nije da živimo u 500m2
Meni grijeh bude gledat nekad, čovjek za svaku drugu stvar više čisti nego radi haha
Doslovno bombu napravi, onda filozofija kak je morao ovo pa ono, a jbt hrpa njegovog smeća posvuda, pa sam si posao napraviš haha
Onda odjednom sve riješi za par dana. Ne kontam kak sam sebi ne ide više na k
Joj sunašce83, al stvarno je tak😂😂 moj danas radio ručak, roštiljao na onom električnom roštilju, sav ponosan, 5 x me pita kakvo mi je meso, a ja stvarno ne biram, ja bi bilo šta pojela 🤪 mislim, fino mi je, ali hoću reći da je meni malo toga oko hrane loše. Servirao on to sve ko da je ne znam šta, kuhinja bomba haha, ja valjda 2 suđerice napunila i još je ostalo, on kaže on će sve, nek se ja maknem, a ja već vidim kak pas pokušava ukrast ostatke koji bi par sati stajali na radnoj ploči🙉
Sjedne on sad navečer i kaže popit će pivo da se nagradi, mislim si ja bi popila da se utješim 🤭🤭 doduše stvarno se ubio od posla za vikend, riješio je sav onaj pod koji je čupao neki dan, ne kažem ništa, samo je meni ujedno žao što se eto pokida od posla, a to se moglo odavno sredit, al odavno.
Čovjek voli život na rubu, ali volim ja njega pa sve je to nešto što ja trebam naučiti prihvatiti jer ne mogu promijeniti 😇
Da se ne lažemo, mene znaju s vremena na vrijeme jako te stvari izludit u stanu, imam osjećaj da se vrtimo u krug stalno, evo 5 godina će biti za tjedan dana kak smo taj stan kupili i još nismo sve sredili jer je trebalo adaptirati baš sve, ali sve, a radili smo kako smo imali novaca, bez ikoga, od 2 plaće pa kak se može, a sad kak sam ja odlučila ostat doma s malom smo i bez te jedne plaće pa se još prolongiralo🙃ali onda si sama lupim šamar i posramim jer ako mi je toliki teret škripavi laminat u stanu onda imam ja puno veći problem, jel.
Tako da, molim se za malo više poniznosti jer mi očito zafali dok se dovedem u to stanje uma.
Ionak su to sve materijalne stvari koje stvarno ne donose sreću, ali se valjda čovjek zapetlja nekad u tom vrtlogu nesvjesno.
Imam krov nad glavom, toplo mi je, vani su minusi, to bi trebalo bit sasvim dovoljno, a mi popizdimo zbog neokrečenih zidova 🥴🥴🥴
Sortiraj odgovore
Najstariji