Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Omerta
    27. Veljača 2022. 16:13

Jel bi moglo ovo proći kao haljina za rađaonu/dojenje?
    https://www.sinsay.com/hr/hr/4091k-09m/koszula-nocna-k-si
     Pretpostavljam da se gumbi mogu otkopčati.
    Nemrem procjenit dužinu kad nema slika kako stoji.. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• XOXO
    27. Veljača 2022. 16:24

Hvala cure na cestitkama i stvarno vam svima zelim porod kao moj. Jos ne mogu vjerovat da je tako prosao posto je sve upucivalo na reprizu prvog.

Tonka mala je na kraju bila mrvicu manje od okruglo 3kg. (zadnji pregled su rekli da je preko 3500g)
    Elle cestitke na maloj Sari. Iako uz malo muke do otvaranja sve drugo vidim da je savrseno proslo tako da i oporavak ce biti instant. Uzivajte curke u puno mazenja 💜

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

anchika
    27. Veljača 2022. 16:45

Elle cestitke! Dobrodosla Sara🥰

Omerta
    27. Veljača 2022. 16:53

Elle, čestitke na malon smotuljku! 
    Odmori se i uživajte! 🥳🥳🥳 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

mrzlopoljka
    27. Veljača 2022. 16:54

Elle,  cestitam na bebici!  Sad uzivajte i puno se mazite 
    Omerta, koliko je dugacka ta majica/haljina? Ovako na slici ne kuzim koja joj je duzina, valjda prekriva strateski dio. 😊 Ja u radjaonu planiram u onoj spavacici iz Sinsaya koju si vratila. Isto nisam bas odusevljena s time kako mi stoji, ali za radjaonu ce biti ok.

seka_Frida
    27. Veljača 2022. 16:59

Elle cestitam, dosle su mi suzice. Bas lijepo 🥰♥️🙏
    Arsancres, sve kuzim i sve super radis i sve kuzis i sama, moj se prijedlog vise ticao toga kako sprijeciti tantrum, okrenuti vodu na svoj mlin... netko je jucer na zenskom recenziraju spomenuo neku emisiju gdje dadilja dodje doma pa sve objasnjava o osgoju, nemam pojma, nisam gledala, al svaki savjet dobro dodje pa ko zna ;)

LucK
    27. Veljača 2022. 17:03

Elle čestitam na rođenju male Sare i želim ti brz oporavak i puno maženja ❤️

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Margita1906
    27. Veljača 2022. 17:16

Elle čestitam na rođenju male Sare 🥳 Neka je sve dobro prošlo 😍

Termin 26.03.

• Nooha
    27. Veljača 2022. 17:23

Xoxo i Elle čestitam na bebicama ❤️🥰❤️🥰❤️🥰❤️
    Vidim da za sad skoro sve samo super priče kad se porodi uzmu u obzir - želim da tako bude i ostalim curama! 🌹
    Mi smo od petka doma - sve je super još samo da mališa počne bolje jesti - taj samo spava i spava pa onda koristimo sve metode da uspijemo zadovoljiti količinu - i flašicu i šprici i žlicu..nema šta nema 🙈
    Još uvijek se rijetko kad sam probudi tako da je alarm upaljen na svaka tri sata! 
    Isključivo je na mojem mlijeku kojeg srecom ima pa su već i prve zalihe u škrinji! 
    Svako presvlačenje je vrištanje, ali kad ga stavimo u kadicu za kupanje - nevjerovatan mir i nirvana - očito mu jako paše! 😂
    Cure koje su u niskom startu - sretno, vjerujem da će neke od vas sigurno u novom tjednu biti na redu! 🌺

Tweety88🐞
    27. Veljača 2022. 17:28

Elle mamice🥰🥰 🥰 cestitam ponosnim roditeljima malene Sare ❤. 
    Uzivajte na naaaajace i zelim ti sto brzi oporavak 😘
    Javi nam se kad stignes.

💛🧡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani