Elle, čestitke na malon smotuljku!
Odmori se i uživajte! 🥳🥳🥳
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Elle, cestitam na bebici! Sad uzivajte i puno se mazite
Omerta, koliko je dugacka ta majica/haljina? Ovako na slici ne kuzim koja joj je duzina, valjda prekriva strateski dio. 😊 Ja u radjaonu planiram u onoj spavacici iz Sinsaya koju si vratila. Isto nisam bas odusevljena s time kako mi stoji, ali za radjaonu ce biti ok.
Elle cestitam, dosle su mi suzice. Bas lijepo 🥰♥️🙏
Arsancres, sve kuzim i sve super radis i sve kuzis i sama, moj se prijedlog vise ticao toga kako sprijeciti tantrum, okrenuti vodu na svoj mlin... netko je jucer na zenskom recenziraju spomenuo neku emisiju gdje dadilja dodje doma pa sve objasnjava o osgoju, nemam pojma, nisam gledala, al svaki savjet dobro dodje pa ko zna ;)
Elle čestitam na rođenju male Sare i želim ti brz oporavak i puno maženja ❤️
31👩❤️💋👨38
Elle čestitam na rođenju male Sare 🥳 Neka je sve dobro prošlo 😍
Termin 26.03.
Xoxo i Elle čestitam na bebicama ❤️🥰❤️🥰❤️🥰❤️
Vidim da za sad skoro sve samo super priče kad se porodi uzmu u obzir - želim da tako bude i ostalim curama! 🌹
Mi smo od petka doma - sve je super još samo da mališa počne bolje jesti - taj samo spava i spava pa onda koristimo sve metode da uspijemo zadovoljiti količinu - i flašicu i šprici i žlicu..nema šta nema 🙈
Još uvijek se rijetko kad sam probudi tako da je alarm upaljen na svaka tri sata!
Isključivo je na mojem mlijeku kojeg srecom ima pa su već i prve zalihe u škrinji!
Svako presvlačenje je vrištanje, ali kad ga stavimo u kadicu za kupanje - nevjerovatan mir i nirvana - očito mu jako paše! 😂
Cure koje su u niskom startu - sretno, vjerujem da će neke od vas sigurno u novom tjednu biti na redu! 🌺
Elle mamice🥰🥰 🥰 cestitam ponosnim roditeljima malene Sare ❤.
Uzivajte na naaaajace i zelim ti sto brzi oporavak 😘
Javi nam se kad stignes.
💛🧡
Elle čestitam vam na Sari 😊🥳🥳 Sada odmori, zaslužila si 😊❤️
Nooha bitno da ste oboje dobro 😊😊❤️
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Elle čestitam ti od srca. Uživaj sa svojom malom sreći om i puno se mazite❤️🥳