Cure imate preporuku za neku komodu? Nešto ne preskupo. Našla sam ovo:https://www.ikea.com/hr/hr/cat/djecje-komode-18708/?sort=PRICE_LOW_TO_HIGH
Treba mi tako nešto da mogu pospremiti samo bebinu robicu jer u našem ormaru stvarno više nema mjesta za ništa. Stolic prematalicu imam, služi za stvari tipa pelene i ostale sitnice.
Ja sam kupila u Jysku komodu, odlična mi je jer je visina 100cm pa mi je gore odmah previjalište. Nije dječja pa ju mogu i poslije koristiti...
https://jysk.hr/pohranjivanje/komode-i-ladicari/plus/komoda-limfjorden-4-ladice-bijela
36👫36
Termin 26.03.2022 💙
Bokic cure, da vam na brzinu javim kao sto sam obecala. Dakle meni su pola trudnoce govorili da je beba velika i da ce me najkasnije u 38 ili 39tt inducirat ili uzet na carski da se ne ponovi prvi porod gdje sam jedva rodila malog od 4kg. Kako smo dosli do 38tt samo su rekli kontrola u 39tt a onda kontrola u 40tt i ako nista ne krene taj dan ostajem u bolnici i ide carski. Dan pred termin ujutro muz se sprema za posao ja mu kuham kavu i nesto me probode. Posto nisam uopce imala nikakvih kontrakcija ni jednom kroz t mislila nisam ni ocekivala trudove nego napokon neki laznjaci lagani. Uglavnom bila kao neka dva trudica na dosta razlike u vremenu. Pa jedan malo jaci i kaze muz ajmo vidjet sta je u bolnicu. Ja nisam htjela jer mi bilo glupo da me zadrze radi laznjaka. U roku od 10ak min ti trudovi postali pravilni na dve minute. Otisli u bolnicu (mozda sat nakon budenja ) i dok su me primili i pogledali kaze dr ravno u radaonu otvorena 6 prstiju. Do radaone proslo jos 10ak min otvorena 9. Brzo uveli muza potegli doktora da dode i od ulaska u box do rodenja proslo niti pola sat. Sve je bilo uzasno brzo nisam stigla ni klistor ni epi skoro ni u box uci. Nisu me rezali. Popucala sam minimalno (2-3sava). I iz boxa izasla hodajuci. Stvarno je za razliku od prvog porod bio skoro pa mogla bi rec savrsen. Dr i babica su bili super. A posto sam dugo cekala pcr nalaz i za to vrijeme me nisu pustali na odjel muz je cijelo vrijeme bio samnom i bebicom u boxu. Dobrih 4h.
Wooow.... ovo zvuči kao iz nekog sladunjavog romantičnog filma 🥰 baš mi je drago da je prošlo brzo i super!
Uživajte! 🙂
36👫36
Termin 26.03.2022 💙
Bokic cure, da vam na brzinu javim kao sto sam obecala. Dakle meni su pola trudnoce govorili da je beba velika i da ce me najkasnije u 38 ili 39tt inducirat ili uzet na carski da se ne ponovi prvi porod gdje sam jedva rodila malog od 4kg. Kako smo dosli do 38tt samo su rekli kontrola u 39tt a onda kontrola u 40tt i ako nista ne krene taj dan ostajem u bolnici i ide carski. Dan pred termin ujutro muz se sprema za posao ja mu kuham kavu i nesto me probode. Posto nisam uopce imala nikakvih kontrakcija ni jednom kroz t mislila nisam ni ocekivala trudove nego napokon neki laznjaci lagani. Uglavnom bila kao neka dva trudica na dosta razlike u vremenu. Pa jedan malo jaci i kaze muz ajmo vidjet sta je u bolnicu. Ja nisam htjela jer mi bilo glupo da me zadrze radi laznjaka. U roku od 10ak min ti trudovi postali pravilni na dve minute. Otisli u bolnicu (mozda sat nakon budenja ) i dok su me primili i pogledali kaze dr ravno u radaonu otvorena 6 prstiju. Do radaone proslo jos 10ak min otvorena 9. Brzo uveli muza potegli doktora da dode i od ulaska u box do rodenja proslo niti pola sat. Sve je bilo uzasno brzo nisam stigla ni klistor ni epi skoro ni u box uci. Nisu me rezali. Popucala sam minimalno (2-3sava). I iz boxa izasla hodajuci. Stvarno je za razliku od prvog porod bio skoro pa mogla bi rec savrsen. Dr i babica su bili super. A posto sam dugo cekala pcr nalaz i za to vrijeme me nisu pustali na odjel muz je cijelo vrijeme bio samnom i bebicom u boxu. Dobrih 4h.
Bas mi je drago da je ovaj puta sve proslo odlicno ♥️♥️ puno ljepse iskustvo svakako🥰 cestitke jos jednom 🤗
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
XOXO divan porod ❤️ Drago mi je da je tako dobro prošlo, pogotovo nakon prvog loseg iskustva.
Seka Frida čuvaj se, bit će to sve dobro na kraju.
Omerta i ja imam Malm s četiri ladice, odlična je. Cini mi se ista kao ova iz Jyska. Svi imamo Malm 😂
Laku noć svima 🤗
Cure moje... Nisam se htjela gurati preko reda ali izgleda da budem. Oko 22h me nešto počeo bolit trbuh i bila mi je muka i povratim. I kako se i muž žalio da je i njemu tako ja već mislila da smo nešto krivo pojeli... Legla i zaspala u roku 5 minuta, budim se za sat i pol na wc kad ono krv i odmah panika naravno... Malo me kao boli u donjem dijelu trbuha ali nista specijalno. Ma ajmo mi u bolnicu, na putu do tamo osjetim da nešto curi, došla do tamo mokrih gaća i hlača. Dok sam se skidala za pregled je pljusnula plodna voda iz mene. Evo me sad u predrađaoni, otvorena za 1 prst samo, trudovi su krenuli i ajd zasad nisu strašni. Poslali su muža doma da se naspava a ja nek uživam tu sama 🤣
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Cure moje… Nisam se htjela gurati preko reda ali izgleda da budem. Oko 22h me nešto počeo bolit trbuh i bila mi je muka i povratim. I kako se i muž žalio da je i njemu tako ja već mislila da smo nešto krivo pojeli… Legla i zaspala u roku 5 minuta, budim se za sat i pol na wc kad ono krv i odmah panika naravno… Malo me kao boli u donjem dijelu trbuha ali nista specijalno. Ma ajmo mi u bolnicu, na putu do tamo osjetim da nešto curi, došla do tamo mokrih gaća i hlača. Dok sam se skidala za pregled je pljusnula plodna voda iz mene. Evo me sad u predrađaoni, otvorena za 1 prst samo, trudovi su krenuli i ajd zasad nisu strašni. Poslali su muža doma da se naspava a ja nek uživam tu sama 🤣
Ajmeee 🥰🥰 neka je sa srecom i da prode cim brze i bezbolnije 🤞🙏🤞🙏 cekamo te s lijepim vjestima 😍😍
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Elle sretno i da prode sto lakse! 😊 Evo ipak ce nam stici jedna beba za vikend 🤭.
Ja od kad se mali probudio za sisanje nikako ne mogu ponovno zaspati. Tako me kukovi i leda bole i nikako se namjestiti. Inace, trebala sam imati pregled ovaj utorak, a posto sam bila u izolaciji pregled mi je odgoden na danas u 10 sati tako da ujutro idem u trudnicku. Tjesim se da barem nece biti guzve jer vikendom su samo trudnice koje su prosle termin.
XOXO cestitam na bebi i stvarno porod za pozeljeti ☺. Koliko je beba na kraju bila teska?
Nooha jeste stigli doma?
Seka Frida miruj i bit ce sve u redu. U dobrim si tjednima i izdrzat ces jos to malo
Kriss jesi jos u bolnici? Jesu ti dali kakvu terapiju?
Ante 💙 Maro 💙
Stiže bebica 🥳🥳😇 Elle držiiii se, javljaj nam situaciju ❤️ vidiš da nećeš ni dočekat drugi pregled 😂
Seka Frida, miruj, slušaj doktore i upute, pregmit će se to već 😇
Tonka341 jeste ti i mali sad skroz oporavljeni i dobro? Držim fige da izbjegneš gužvu, ali ja mislim isto kao ti, da ne bude baš kao preko tjedna 🤭
Ja se jučer ujutro uputila malo do nasipa i usput ću do lidla, dok muž i mala spavaju, iako znala sam da će se ona već probudit u nekom trenu, al da pobjegnem bar malo, baš mi je zadnja 2 dana šou, ona je tak u nekoj fazi za koju znam da mora proći, samo je meni to izazov u ovom trenu pa si ne znam više kak pomoć 🥴 i reko idem malo sama prošetat, uzet ću si kavu i proluftat um.
Nakon jedno 2 sata kad sam došla doma, toliko me prepone počele bolit, kao ono kad niš ne radiš cijelu zimu pa nadobudno odeš voziti bicikl 10km😂😂
E cijeli dan me to bolilo, majke mi, mislila sam uhvatit će me trudovi il ne znam. A kad ležim, meni je još gore, ne znam kako se vi namjestite, ja imam osjećaj da bi radije stojećki spavala, baš me sve nekak stišće u tom ležećem položaju 😶😶
Na kraju evo sad kad sam se probudila osjetim da mi je bolje, valjd mi nije ta maratonska šetnja bila dobar izbor😂
Ima li još koja osjećaj da ju beba doslovno čačka? Mene je s prvom curicom znalo probost nezgodno baš pred kraj već, ono da moram zastat na ulici ili u stanu, ali s ovom već sigurno tjedan dana svako malo osjetim doslovo čačkanje 😐😐 e imam osjećaj da je ona toliko nisko da bi joj glavu mogla obrisat wc papirom kad idem piškit, evo doslovno 😳 baš kad me uhvati me zaboli ono praktički na samom dnu, ne znam ni objasniti
Xoxo za pozeljeti, super! 😀
Elle cekamo izvjestaj 😁
Arsancres ja mislila da samo moj cacka, osjetim nekad doslovno kak mi po preponama kopa😂 meni je lezeci polozaj najbolji zbog boli u pipi, ali ustajanje iz lezeceg cesto prolazi s "au au au"...
Sortiraj odgovore
Najstariji