Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Omerta
    26. Veljača 2022. 11:29

Cure imate preporuku za neku komodu? Nešto ne preskupo. Našla sam ovo: https://www.ikea.com/hr/hr/cat/djecje-komode-18708/?sort=PRICE_LOW_TO_HIGH
    Treba mi tako nešto da mogu pospremiti samo bebinu robicu jer u našem ormaru stvarno više nema mjesta za ništa. Stolic prematalicu imam, služi za stvari tipa pelene i ostale sitnice. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Omerta
    26. Veljača 2022. 12:00

Hvala ti, super izgleda! 

mrzlopoljka
    26. Veljača 2022. 12:00

Omerta, ja isto imam Malm. Jedan u djecjoj, jedan u nasoj sobi. Super su mi. 

• XOXO
    26. Veljača 2022. 14:38

Bokic cure, da vam na brzinu javim kao sto sam obecala. Dakle meni su pola trudnoce govorili da je beba velika i da ce me najkasnije u 38 ili 39tt inducirat ili uzet na carski da se ne ponovi prvi porod gdje sam jedva rodila malog od 4kg. Kako smo dosli do 38tt samo su rekli kontrola u 39tt a onda kontrola u 40tt i ako nista ne krene taj dan ostajem u bolnici i ide carski. Dan pred termin ujutro muz se sprema za posao ja mu kuham kavu i nesto me probode. Posto nisam uopce imala nikakvih kontrakcija ni jednom kroz t mislila nisam ni ocekivala trudove nego napokon neki laznjaci lagani. Uglavnom bila kao neka dva trudica na dosta razlike u vremenu. Pa jedan malo jaci i kaze muz ajmo vidjet sta je u bolnicu. Ja nisam htjela jer mi bilo glupo da me zadrze radi laznjaka. U roku od 10ak min ti trudovi postali pravilni na dve minute. Otisli u bolnicu (mozda sat nakon budenja ) i dok su me primili i pogledali kaze dr ravno u radaonu otvorena 6 prstiju. Do radaone proslo jos 10ak min otvorena 9. Brzo uveli muza potegli doktora da dode i od ulaska u box do rodenja proslo niti pola sat. Sve je bilo uzasno brzo nisam stigla ni klistor ni epi skoro ni u box uci. Nisu me rezali. Popucala sam minimalno (2-3sava). I iz boxa izasla hodajuci. Stvarno je za razliku od prvog porod bio skoro pa mogla bi rec savrsen. Dr i babica su bili super. A posto sam dugo cekala pcr nalaz i za to vrijeme me nisu pustali na odjel muz je cijelo vrijeme bio samnom i bebicom u boxu. Dobrih 4h. 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

seka_Frida
    26. Veljača 2022. 14:39

Bok curke, evo da se malo (po)javim 🙈😶‍🌫️
    Bila sam posvuda, na kontrolama raznim, pripremala stvari za majstore, nisam se nikad pohvalila, ali kupili smo kucu krajem prosle godine, no nikako nam ne idu planovi oko radova i svaki put kad pomislim da krece ipak stane opet.. Ovaj vikend sam trebala aktivno sudjelovat jer sam uspjela prijatelje organizirat da malo pomognu no nakon jucerasnjeg pregleda moram lezati jer sam otvorena 1prst.
    Takodjer ne znate da mi je suprug na terenu i da smo pesica i ja same zadnjih mj i pol, da mi je ogtt bio koma i radila sam guk profile, pikala se sama s onim lancetama i krvarila po kuhinji svaki put 😅 
    I tak, mozda sad budem prisutnija kad nemam kaj drugo ni radit osim lezat i blejat u ekrane, knjige i kroz prozor i ne razmisljat o tome da nemam apsolutno nista pripremljeno za dijete.. 😏 
    Sto se hemica tice, jedan mi je izaso nakon 3mj, stavila sam na blazinicu 2kapi cajevca i sutra ga vise nije bilo 😁 ali cesnjak je alfa i omega, najljekovitije cudo prirode 😎💪

seka_Frida
    26. Veljača 2022. 14:45

XOXO

Bokic cure, da vam na brzinu javim kao sto sam obecala. Dakle meni su pola trudnoce govorili da je beba velika i da ce me najkasnije u 38 ili 39tt inducirat ili uzet na carski da se ne ponovi prvi porod gdje sam jedva rodila malog od 4kg. Kako smo dosli do 38tt samo su rekli kontrola u 39tt a onda kontrola u 40tt i ako nista ne krene taj dan ostajem u bolnici i ide carski. Dan pred termin ujutro muz se sprema za posao ja mu kuham kavu i nesto me probode. Posto nisam uopce imala nikakvih kontrakcija ni jednom kroz t mislila nisam ni ocekivala trudove nego napokon neki laznjaci lagani. Uglavnom bila kao neka dva trudica na dosta razlike u vremenu. Pa jedan malo jaci i kaze muz ajmo vidjet sta je u bolnicu. Ja nisam htjela jer mi bilo glupo da me zadrze radi laznjaka. U roku od 10ak min ti trudovi postali pravilni na dve minute. Otisli u bolnicu (mozda sat nakon budenja ) i dok su me primili i pogledali kaze dr ravno u radaonu otvorena 6 prstiju. Do radaone proslo jos 10ak min otvorena 9. Brzo uveli muza potegli doktora da dode i od ulaska u box do rodenja proslo niti pola sat. Sve je bilo uzasno brzo nisam stigla ni klistor ni epi skoro ni u box uci. Nisu me rezali. Popucala sam minimalno (2-3sava). I iz boxa izasla hodajuci. Stvarno je za razliku od prvog porod bio skoro pa mogla bi rec savrsen. Dr i babica su bili super. A posto sam dugo cekala pcr nalaz i za to vrijeme me nisu pustali na odjel muz je cijelo vrijeme bio samnom i bebicom u boxu. Dobrih 4h.

Ovo stvarno zvuci kao suuper iskustvo, bas lijepo da ti je ovaj put bilo tako 😁 bez stresa i ko po spagici, odlicno, jako mi je drago cuti lijepe price 🙏🍀😊

• XOXO
    26. Veljača 2022. 14:50

seka_Frida

XOXO

Ovo stvarno zvuci kao suuper iskustvo, bas lijepo da ti je ovaj put bilo tako 😁 bez stresa i ko po spagici, odlicno, jako mi je drago cuti lijepe price 🙏🍀😊

Prvi porod je bio katastrofa. Nisam se otvarala ni sa trudovima na minutu satima, beba se nije spustala, mene nisu htjeli na carski. Uglavnom sto problema i sati i sati mucenja bez mogucnosti epi. Sad je sve izgledalo isto i ja sam nekako prizeljkivala carski. Na kraju je ispalo bolje nego sam uopce mogla zamisliti. Tako da sam bas sretna. 
    Tebi zelim da sto brze proce vrijeme mirovanja i da udes u termin pa ce nekako sve bit lakse. 
    Jesu li se pocele vec radati bebe proljetnice? Nisam bila uopce aktivna pa sam svasta propustila. 

👶 - 2011.
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Omerta
    26. Veljača 2022. 14:59

XOXO, zvuči savršeno! 
    imamo za sad tri bebice ako se ne varam, Nooha, ČokSa i MarijanaMartin. 
    Frida, ako te tješi, ni kod mene još skoro ništa spremno, a tu smo po tjednima.. 

• XOXO
    26. Veljača 2022. 15:08

Cestitam cure Nooha, Coksa i MarijanaMartin na bebicama ❤️

👶 - 2011.
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Anchy_23 🌈 🌸
    26. Veljača 2022. 18:32

Bokic curke!🌸
    Xoxo cestitke jos jednom i nadam se da cemo sve tak dobro proci na porodu 😉😅
    Omerta ni kod mene nije bas sve spremno osim torbe za bolnicu sa mojim stvarima...
    A jucer mi frendica javlja da je postala tetka. Sestra joj je u 35 tt zavrsila u bolnici radi curenja plodne. Izdrzala je tamo jos 5-6 dana i rodila u 36 tt carskim. Sva sreca i ona i beba su dobro. 
    Al jbt ja sam u 33tt  to je sve tako blizu. Svi se nadamo docekat termin al nikad ne znas kad ces i kako ces.
    Tak da ja krecem s pranjem robice sljedeci tjedan. 🤭🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.