Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Omerta
    26. Veljača 2022. 06:07

Arsancres

OmertA jel ti možda znaš jel se pojave nalazi iz labosa na SV. Duhu na egrađanima? Ja vadila lkrv u srijedu, rekla mi sestra da će biti sutra nalaz, a ono evo danas ga nema, a petak je 🤷‍♀️ vidim samo onaj specijalistički iz TA, vidim novu narudžbu za pregled, piše mi pod uputnice kao posjet laboratoriju, ali taj nalaz još uvijek nije stigao, ne znam jel se pojavi uopće 🥴

Ej nisam sigurna da se baš svi pojave, ja imam od njih tamo pod specijalististički nalazi jedan sa uzv, a iz laba samo IAT. To je to vezano za trudnoću. Znali su mi reći kao da se mora doći osobno pokupit nalaz, da će biti gotov kroz tri dana, al nije nikad toliko trebalo, već bi sljedeći dan bio gotov, tako da ako si radila u srijedu, jučer je trebao biti vidljiv. Jedino što si mogla možda je nazvati lab pa provjeriti to da li će biti i na Portalu zdravlja. Kažem, nisam sigurna, ali mi se čini da se ne pojave baš svi..

Be the change you wish to see in the world.. 💚

EvaKB
    26. Veljača 2022. 07:27

Dobro jutro. Nadam se da se vecina naspavala nocas. Ja sam se sad vec nekako i navikla da od 3-5 buljim u strop da se cak vise ne osjecam kao da mi fali sna ovako ujutro.

Imam mozda blesavo pitanje, smijemo li nositi pete u trudnoci. Pricam o peti od 7cm ili vise. Imam jedne cizme koje su iznimno udobne jer imaju onako siroku petu i mogu u njima biti satima bez ikakvog problema, ali ne znam da li je taj polozaj tijela onda dobar sad kad sam trudna zbog zdjelice, leda, ma svega. Frendica se danas udaje i posto ne idem inace doslovno nikamo mislila sam se malo srediti i obuci i te cizme. Imam naravno i alternativu sa ravnim cizmama ako je pametnije ne imati pete. Racunam da cu vecinom sjediti.

👩‍🦰35
    👨‍🦱37
    Pokušavamo od 09/2019.
    06.09.2021. ➕
    Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
    Očekivani termin poroda 11.05.2022.

Tejuska♡
    26. Veljača 2022. 08:40

Dobro jutro svima ♡
    Zelim vam lijepo proveden vikend 😍♥️🥰 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Mariina1106
    26. Veljača 2022. 08:58

EvaKB ne vidim zašto ne bi smijela nositi pete ako ti je udubno u njima. Ja sam bas prošli petak nosila čizme na petu na jednu festu i ništa me nije ni boljelo ni smetalo doduše ja sam vise manje sjedila ali opet. 

LucK
    26. Veljača 2022. 09:23

Jutro cure 💞
    Čestitam svima na dobrim pregledima jučer 🥰
    Šta se češnjaka on je i moj univerzalni lijek za sve i stvarno mi je masu puta pomogao 😇💪 kako ga se nisam sitila za hemoroide 🤦‍♀️😆 Demi nisam te skužila baš -znači stavi se češanj češnjaka između guzova? 🤣
    Evo jučer smo se našetali po moru i dobro da jesmo jer je danas hladno i puše jako
    Pozz❤️ https://ibb.co/MgS0mQh https://ibb.co/4YCM90t 

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Demi30
    26. Veljača 2022. 10:07

LucK

Jutro cure 💞
    Čestitam svima na dobrim pregledima jučer 🥰
    Šta se češnjaka on je i moj univerzalni lijek za sve i stvarno mi je masu puta pomogao 😇💪 kako ga se nisam sitila za hemoroide 🤦‍♀️😆 Demi nisam te skužila baš -znači stavi se češanj češnjaka između guzova? 🤣
    Evo jučer smo se našetali po moru i dobro da jesmo jer je danas hladno i puše jako
    Pozz❤️ https://ibb.co/MgS0mQh https://ibb.co/4YCM90t

Da, onako ga lagano pikneš u anus da pusti svoje sokove na pravo mjesto 😂Prvih 10tak minuta pecka, ali kad to izdržiš bude ok. Ja sam tako ležala par sati i to je to 😊 

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

• _Katja_
    26. Veljača 2022. 10:31

LucK prekrasna si trudnica 😍😍
    Dubrovcanka sretno s češnjakom ako ćeš probati 😅
    Ja često imam problema sa željezom, ali nemam podočnjake. Meni je uvijek prvi znak ispucani kutovi usana. 
    Ugodan vikend svima, i dajte neku bebu za vikend da se malo zabavimo 🤗

mrzlopoljka
    26. Veljača 2022. 10:54

Meni se jednom izbacilo kurje oko na peti, ajme sto je boljelo. Nikakve kremice, flasteri nisu pomogli. Netko mi rekao za cesnjak, pa sam probala - otislo je skroz, nikakvog traga nije ostalo. 😁 Jest da sam obloge nosila samo doma, nisam se bas u ured s tim usudila jer je dobro cuftalo. 😄

LucK
    26. Veljača 2022. 10:59

Fala vam curke 😊
    Meni kad se upalio umnjak stavila pola češnja i malo zagrizla..prošlo brzinom munje 🤯🤩

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Omerta
    26. Veljača 2022. 11:04

Općepoznato je da češnjak ima antibakterijska i protuupalna svojstva. 😊 
    Kakvi su planovi za vikend? U Zg je vrijeme tako tako, puše hladan vjetar pa nije baš za šetnju osim ako se dobro zabundaš. 
    Ja sam si sva ko balon.. Mislim da unutra nema više mjesta za ništa. Čak i kad zakašljem osjetim tu neku bol visoko iznat trbuha.. A kad se muvam, s desne strane na sredini me isto bolucka, kao ligament ili nešto. Baš ne zanima veličina bebe na sljedećem pregledu. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.