Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Omerta
    25. Veljača 2022. 14:58

Odo ja do najbližeg Sinsaya ipak vratiti ovo što mi se ne sviđa i ne paše. Vratit će mi novac valjda kroz par dana.. 🤞

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Arsancres
    25. Veljača 2022. 15:30

Omerta

Odo ja do najbližeg Sinsaya ipak vratiti ovo što mi se ne sviđa i ne paše. Vratit će mi novac valjda kroz par dana.. 🤞

Hoće, vrate doslovno za par dana 😁

Demi30
    25. Veljača 2022. 15:52

Doti sretno 🙏🤞
    Ja sam danas imala redoviti pregled, sve je bilo ok. Ali to sam i znala jer mi je igrom slučaja jučer bio 4D. Tejuška idući pregled mi je 22.3.
    Danas je u Dubrovniku divan dan. Bila sam s mužem u šetnji, obavili neke stvarčice, pošla na masažu i na ručak uz more. Napokon sam se opustila i pomalo prihvaćam da mi je sad trudnoća zaista uredna i nadam se da će do kraja tako i biti.  Za vikend pituravamo dječju sobicu, pa ćemo sastaviti komodu i krevetić.  Prijateljica mi je spakirala 2 kutije robice za bebicu, pa se veselim i tome. Sve u svemu, napokon uživam 🥰
    Drage cure držite mi se, a vi koje ste u terminima samo strpljivo i smireno 🙏

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Demi30
    25. Veljača 2022. 16:06

Hemoroidi - Moj muž ima najbolji lijek 😂 Rugala sam se dok nisam probala i hemoroid mi se povukao unutar nekoliko sati i od tad se nije vratio.. Dakle picu češnjaka staviti između guzova i držati što nekoliko sati dok ne pusti svoj sok.  Smiješno ali bome pomoglo 🤷‍♀️

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

sibila009
    25. Veljača 2022. 16:17

Demi30

Hemoroidi - Moj muž ima najbolji lijek 😂 Rugala sam se dok nisam probala i hemoroid mi se povukao unutar nekoliko sati i od tad se nije vratio.. Dakle picu češnjaka staviti između guzova i držati što nekoliko sati dok ne pusti svoj sok. Smiješno ali bome pomoglo 🤷‍♀️

Lako se rugati dok ne moraš probati....sad znamo da provjereno "radi". Ja sam isprobala domaću nevenovu mast i mogu reći da je pomoglo jer mi se isto prije par dana pojavila kvržica  😔

Doti sretno!🤞
    Tweety i elle sretan ulazak u 37 tj. 💪
    Omerta ne znam jesam li iskomentirala,  al ona tvoja "profi" slika je brutalna!! 😍 

Cure sretno svima... 🙂

36👫36
    Termin 26.03.2022 💙

Tejuska♡
    25. Veljača 2022. 17:02

Curee cestitam svima na urednim pregledima 😍🥰
    Doti nadam se da nije nista strasno 😔

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• katsy
    25. Veljača 2022. 18:48

Bol u leđima - Netko je rekao da je dobio isijas u ledina u trudnoci..znaci prije par sati me u desnom dnu kicme presjeklo kad sam se sagnula i boli me i ukocilo me.
    Kako ste to rijesili/pomogli si?
    Podočnjaci - jucer su mi se pojavili crni podocnjaci, izgleda bas ocajno 😔 jel jos kome tako?

• Antonela_93
    25. Veljača 2022. 19:39

jel koja od vas osjetila zatezanje gornjeg djela stomaka, odma ispod sisa, kao neko probadanje u želucu? mene je tako malo prije zabolio da se nisam mogla pomaknuti. sad me još tu probada i skroz dole desno ispod stomaka 

• katsy
    25. Veljača 2022. 19:48

Dubrovčanka

Katsy Demi će ti reći o tome više. Kakvo ti je željezo šta se tiče podočnjaka?

Dubrovcanka - pojma nemam, inace super,vadila sam krvnu sliku zadnji put u cca 4-5 mjesecu trudnoce i bilo je odlicno. Dobro si rekla, budem izvadila krv sljed.tj. 

Arsancres
    25. Veljača 2022. 19:55

E Demi30 može nam svima biti smiješno, al taj češnjak je čudo stvarno. Jedna moja prijateljica godinama muči muku s gljivicama, ali stalno, već je doslovno žena otišla sa psihom, doslovno svaka 2-3 bi dobila candidu ili već neki klinac, šta je god pokušala uvijek ono ista priča, nema šta nije više koristila od terapija, na koncu je otišla kod nekog drugog ginekologa van svog grada i tip joj kaže da stavi češnjak u sterilnu gazu iz ljekarne ko tampon doslovno, ostavi preko noći i da izvuče.. I ona naravno očajna već, probala, kaže doslovno ko rukom odnešeno preko noći.
    Od tada radi neku "otopinu" sa češnjakom i ispire se svaki mjesec irigatorom i kaže možda je par puta imala neku gljivičnu infekciju od tada.. Da je nju češnjak spasio.. Ne kažem da je nužno pravilo, ja prva nisam protiv medicine, ali mislim da stvarno ima toliko dobrog u tim prirodnim stvarima, samo treba istražiti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.