SaporeVero bitno da se ti sada koliko toliko dobro osjećaš i da je bebica dobro, ali neka vas još malo u komadu 🤞😊
XOXO čestitam 😊😊🥰 Javi nam kako si ti, beba i svee 😁❤️
Mrzlopoljka 🤞 za dobar nalaz 😊
Sunašce i Magy čuvajte se još malo 🤗
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Cure samo da vam na brzinu javim da sam ja prekjucer rodila. Sve je proslo super brzo. Bas nas je iznenadila. Javim vam sve detaljnije ako vas interesira kad stignemo kuci. ❤️
Čestitam 🥰🥰 uživaj u bebicu 🥰
Zadnja menstruaciju 12.6
Termin poroda 20.3
Curica💗
Cure samo da vam na brzinu javim da sam ja prekjucer rodila. Sve je proslo super brzo. Bas nas je iznenadila. Javim vam sve detaljnije ako vas interesira kad stignemo kuci. ❤️
Čestitam!!! 🤍
Kao što su cure već napisale...sve nas zanima! 😊
Sunašce sretno!
SaporeVero nadam se da ćete izdržati do 37 tj.
36👫36
Termin 26.03.2022 💙
Dobro jutro cure 🌞
Sunašce83 čestitam na dobrom pregledu a i ulasku u termin 🥰 Djeluje mi da bi mogla uskoro, aj ti završavaj kaj imaš od poslova 🤣
Antonela_93 baš mi je drago za pratnju i Split, bilo je i vrijeme 🥳
SaporeVero navijam da izdržite što dulje,dobro je da ste tamo pod nadzorom. 💙
XoXo čestitaaaam 🥳 I naravno da nas zanima,javi nam se svakako kad stigneš 🥰
Magy107 ja se nisam susrela s boli kod bh kontrakcija, klasično mi se stvrdne trbuh i neugodno je... dobro ti dubrovčanka kaže da nazoveš ginića, sigurna sam da nije ništa a ti budeš mirnija. 💕
Mrzlopoljka čestitam na dobrom i bome brzom pregledu 🥳
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Elle Ti ideš sutra u TA na sv. Duh? Može par info. Kolko se čeka i kojim redosljedom idu dali rade ctg i ako nije problem slikati raspored doktora?! Hvala 😬🙂
Zadnja menstruaciju 12.6
Termin poroda 20.3
Curica💗
Dok sve pročitam pa krenem pisat pola toga zaboravim 🤣
Xoxo čestitam na bebici, sad se mazite ♥️
Magy mene tako uhvati, ali nakon toplog tuša odmah popusti (to me uhvati nakon leženja i sjedenja, najbolje mi se kretat)
Evo i nas iz TA ( ctg uredu, bilježi neke trudove, ali ništa ja to ne osjetim, otvorena 1 cm, danas nisam imala ultrazvuk, valjda je i ostalo uredu)
Uživajte cure u ovom lijepom danu ♥️
Čestitke!!! 🥳🥳🥳 Već smo se pitale gdje si.. Uživajte!!!
SaporeVero, da izdržite čim duže.. 🤞🤞🤞
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sunašce kod tebe se očito pokrenulo i držim fige da sve prođe super i da ne dođeš u bolnicu prerano;)
SaporeVero nadam se da ćete što duže izdržati skupa beba i ti.. bitno da te prate. Javi što misle da je ovo moglo uzrokovati, ako uopće skuže..
Xoxo čestitam! Piši o svemu!;)
Ja sam danas imala bas ugodno iskustvo što se tiče propuštanja trudnica pa reko da podijelim s vama kao kontru ovim svim lošim i ružnim iskustvima. Vadila sam krv na Rebru.. pustili me ljudi ispred sebe u redu za trijažu bez problema... a i sestra mi je na odjelu vadila krv umjesto da čekam u onoj ogromnoj gužvi sa svima što je stvarno spas. Onda sam otišla u bio&bio i umjesto jedne, dvije stvari naravno da sam se natrpala, ali je blagajnica bila divna i ponudila mi da mi odnese stvari do auta koji je bio jako blizu, ali svejedno. Tako lijepa gesta .. odmah ti uljepša dan 😍 Ima naravno i dobrih ljudi i vjerujem da ih je većina normalnih, a ovima drugima treba dati do znanja da su bezobrazni i nekulturni.. makar ih vj ne dira🙄
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Mezlopoljka supeer za pregled iako mi je zao za UZV , ali dobro, jos malo 🥰
Bh kontrakcije uzas,non stop,hodam kao pingvin..nikad mi nije bilo tako s njima,uopce ne znam zasto je sad tako...ali dobro,jos malo.. tako da magy ne bi trebale boljeti...
Ja imam sad vec pritisak dolje na pipi i guzicu kad mi dodu bh ali nije bolno kao trudovi.
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sunašce kod tebe se očito pokrenulo i držim fige da sve prođe super i da ne dođeš u bolnicu prerano;)
SaporeVeronadam se da ćete što duže izdržati skupa beba i ti.. bitno da te prate. Javi što misle da je ovo moglo uzrokovati, ako uopće skuže..
Xoxo čestitam! Piši o svemu!;)
Ja sam danas imala bas ugodno iskustvo što se tiče propuštanja trudnica pa reko da podijelim s vama kao kontru ovim svim lošim i ružnim iskustvima. Vadila sam krv na Rebru.. pustili me ljudi ispred sebe u redu za trijažu bez problema… a i sestra mi je na odjelu vadila krv umjesto da čekam u onoj ogromnoj gužvi sa svima što je stvarno spas. Onda sam otišla u bio&bio i umjesto jedne, dvije stvari naravno da sam se natrpala, ali je blagajnica bila divna i ponudila mi da mi odnese stvari do auta koji je bio jako blizu, ali svejedno. Tako lijepa gesta .. odmah ti uljepša dan 😍 Ima naravno i dobrih ljudi i vjerujem da ih je većina normalnih, a ovima drugima treba dati do znanja da su bezobrazni i nekulturni.. makar ih vj ne dira🙄
Stvarno divnooo ♡ Doista ti uljepsa dan🌸
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji