Mene bole leđa kao pred mengu,a i stomak kao pred mengu. Išla sam par puta na wc. Možda se nešto lagano pokreće 🤣
🤞🤞🤞
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Amelie meni ti bude isto kao šta je Omerta opisala. Sad je velika pa vidim kvrgu od nogice baš.
Mene bole leđa kao pred mengu,a i stomak kao pred mengu. Išla sam par puta na wc. Možda se nešto lagano pokreće 🤣
Sretno ❤️
31👩❤️💋👨38
Trudim se pratiti, ali sam u takvoj guzvi da to malo teze ide. Vidim da se svasta izdogadalo.
Omerta fotka je mrak, sad i meni dode da probam, a ne volim se fotkati i uvijek si ispadnem cudno.
Xoxo cestitam, naravno da nas sve zanima, ali ti samo polako svojim tempom.
Demi30 super za pregled, mogu misliti da je muzi to sve fascinantno, oni se ne susrecu sa tim koliko mi.
Dubrovcanka drzim fige
👩🦰35
👨🦱37
Pokušavamo od 09/2019.
06.09.2021. ➕
Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
Očekivani termin poroda 11.05.2022.
Ja sam otisla rodit sa 75, sad sam na 66.
Dobila sam 15 kg u trudnoci.
Amelie meni ti bude isto kao šta je Omerta opisala. Sad je velika pa vidim kvrgu od nogice baš.
Oooo daaa... To su ti prvi znakovi 🤞🤞🤞
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Dubrovčanka ne vjerujem da umišljaš nego te možda opet malo pustilo.. ti i dalje možeš roditi tek za par dana 😆🙈
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Dubrovcanka sretno ❤️❤️❤️
I meni zvuci kao da bi to moglo biti to, pa i vrijeme je 🤗
Prati stanje pa nam se javi svakako ☺️
Dubrovčanka super da se polako pocelo pokrecat, sretno 😊
Mene moj danas skoro cijeli dan zateže i bolucka me polako, i osjetim pritisak dole na pipici dok sjedim na WC-u. Jutros mi je cak i ispao jedan mali dio sluznog, ali nastavila sam promatrati tokom dana ništa se više nije događalo. Nadam se da cu docekat pregled u utorak 🤔još mi je nekako rano za rodit, nisam se još psihički pripremila 🙆🤦
Dobro jutro ☀
Evo ja sam već neko vrijeme budna jer mi je začepljen nos i uhvatilo me kihanje zbog peludne alergije. Mogu jedino ispirati nos fiziološkom, ali to mi ne pomogne ni 1% 😳 Nadam se da ste vi dobro spavale. Čitam da neke od vas bolucka, pojavljuju se i komadići sluznih čepova, pa evo držim fige da danas bude taj dan bar za jednu od vas 🤞🤞
Ja danas imam svoj redoviti pregled, ali osjećam se kao i da ga nemam i uopće se ne brinem jer se poklopilo da sam jučer imala taj 4D i pošto je bilo sve ok, ne očekujem da ću danas čuti nešto drukčije. Također, čeka me terapija kod fizioterapeuta zbog išijasa, a onda idemo kupiti pituru za baby sobu. Otkad je muž došao s broda, odmah se uhvatio posla, tako da je jučer pripremio sobicu za pituravanje, a otvorili smo i kolica, jaja, next to me krevetić... da vidimo kako sve izgleda, pa smo opet sve lijepo vratili u kutiju 😂 Želim vam svima ugodan dan bez tegoba i bolova, a svima koje osim mene imaju pregled danas neka je SRETNO 😊
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Jutro i sretno s pregledima! I ja jedva cekam svoj🥰
Dubrovcanka izgleda da se malo po malo sprema malecka, taman za vikend da rodis😀
Demi netko je spominjao neke djecje kapi koje su ok u trudnoci, pa mozda cisto prije spavanja da kapnes da mozes disati. Ja sam pola zivota disala na usta nocu eok nisam operirala sinuse, znam kakva je to muka😐
Sortiraj odgovore
Najstariji