LucK dobro si napisala da boli onoliko koliko možemo izdržati, po meni je to istina. Ja sam rodila bez epiduralne, trajalo je dosta sve skupa, al meni to nije bilo strašno, možda sam se bila dobro pripremila u glavi na bol 😊 Samo hrabro 💪🏻 Bit će to sve dobro ❤️
Gdje nam je Arsancres? 🤔 Možda je otišla po seku 🥰
Mi se pratimo po terminu, tvoj stomak mi se čini puuuuno manji. Ma ti si sva mini 😅
Ja se bojim velike bebe 😬 Sad sam na 63,5, a malu sam išla roditi bas s tom kilažom. Ne mora ništa značiti, ali malo mi je frka.
Da znaš da i meni djeluje manji na slici nego uživo, ali evo već par dana imam osjećaj da se gegam ko pingvin, ono tolko mi bude napet trbuh da mislim da ću puknut.
Eto ja sam na 60 i pol. Ne znam do koliko bi još mogla dogurati. U prve dve trudnoće sam sa toliko već rodila. 3 dana nakon poroda doma se vagala i na 52 kile bila. Znači 3 kile na bebu i još 5 ovo ostalo što je izašlo.

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Demi, ajme krasno sto ce sad dulje vrijeme biti s vama. Vjerujem da cete uzivati zajedno u prvim mjesecima. 🥰

Mene bole leđa kao pred mengu,a i stomak kao pred mengu. Išla sam par puta na wc. Možda se nešto lagano pokreće 🤣
🤞🤞🤞

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Amelie meni ti bude isto kao šta je Omerta opisala. Sad je velika pa vidim kvrgu od nogice baš.
Mene bole leđa kao pred mengu,a i stomak kao pred mengu. Išla sam par puta na wc. Možda se nešto lagano pokreće 🤣
Sretno ❤️

31👩❤️💋👨38
Trudim se pratiti, ali sam u takvoj guzvi da to malo teze ide. Vidim da se svasta izdogadalo.
Omerta fotka je mrak, sad i meni dode da probam, a ne volim se fotkati i uvijek si ispadnem cudno.
Xoxo cestitam, naravno da nas sve zanima, ali ti samo polako svojim tempom.
Demi30 super za pregled, mogu misliti da je muzi to sve fascinantno, oni se ne susrecu sa tim koliko mi.
Dubrovcanka drzim fige

👩🦰38
👨🦱41
👶3
06.08.2025. ➕
Očekivani termin poroda 17.04.2026.
Ja sam otisla rodit sa 75, sad sam na 66.
Dobila sam 15 kg u trudnoci.

Amelie meni ti bude isto kao šta je Omerta opisala. Sad je velika pa vidim kvrgu od nogice baš.
Oooo daaa... To su ti prvi znakovi 🤞🤞🤞
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Dubrovčanka ne vjerujem da umišljaš nego te možda opet malo pustilo.. ti i dalje možeš roditi tek za par dana 😆🙈
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Dubrovcanka sretno ❤️❤️❤️
I meni zvuci kao da bi to moglo biti to, pa i vrijeme je 🤗
Prati stanje pa nam se javi svakako ☺️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji