Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CoKSa
    23. Veljača 2022. 22:42

Arsancres uvijek sve natipka kao iz moje glave. 
    Ja sam s prvim djetetom pazila na prehranu i svejedno su nas grcevi satrali, a drugim jela sve, imao ih isto, ne prejake, i sad jedem sve i pijem. Kazu da ono sto si jela u trudnoci i beba je probala pa nebi trebalo biti alarmanto i sa reakcijama🤷‍♀️🤷‍♀️ 
    Citam vas, i dok dodem do kraja zaboravim kojoj sam sto htjela odgovorit

Arsancres
    23. Veljača 2022. 22:48

CoKSa

Arsancres uvijek sve natipka kao iz moje glave.
    Ja sam s prvim djetetom pazila na prehranu i svejedno su nas grcevi satrali, a drugim jela sve, imao ih isto, ne prejake, i sad jedem sve i pijem. Kazu da ono sto si jela u trudnoci i beba je probala pa nebi trebalo biti alarmanto i sa reakcijama🤷‍♀️🤷‍♀️
    Citam vas, i dok dodem do kraja zaboravim kojoj sam sto htjela odgovorit

🙈🙈Kad stvarno i je tako, ja se sjećam da sam baš sluđena bila tih prvih tjedan dana, ja sam nakuhala dosta toga i zamrznula prije poroda jer nisam znala kako će to sve izgledati osim da će muž biti doma 3 tjedna barem, ali nitko osim njega i onda smo napunili duboki grahom, sarmom, bolonjezom, kojekakvim saftovima🤭ono sva tako neka jela koja su dobra za zamrznut, na koncu došla patronažna, nemoj ovo, ne smiješ ono, smetat će.. Ja više nisam znala šta da jedem, al srećom sam se brzo skulirala i malo više istražila i stvarno se doslovno nastavila hranit kako i prije i nikom ništa. Moja mala nikad nije imala grčeve uopće, nekad bi se skužilo da se sprema kakica tj. da se možda malo muči, ali to stvarno nema nikakve veze s grčevima, oni su baš specifični. Tak da, jebo ti to. Naravno da treba popratiti, ali stvarno nema nikakve podloge koja bi to generalizirala osim tih priča s koljena na koljeno. I često je baš kak i ti kažeš, ono s jednim djetetom jedna priča, s drugim skroz druga 🤷‍♀️

• _Katja_
    24. Veljača 2022. 01:37

Sta svi spavate? 😊
    MarijanaMartin vjerujem da ti preteško pada ta razdvojenost i od bebe i od malene 😢 Nadam se da ste uskoro skupa pa će sve doći na svoje mjesto, drži se ❤️
    Nooha drago mi je da vama dobro ide, držim fige da u petak idete doma 🤗 
    Čestitam svima na dobrim pregledima danas 🤗 I curama koje su usle u termin, sad vas je već dosta 🤭 
    Demi uživajte vas troje sad ☺️ Javi nam sta kaže dragi na stomačić 🥰
    Sunasce sretno ti, sto god bilo 😅 ❤️ Gnijezdis se vec dva, tri dana, imaš sve znakove 🙈
    Ne sjećam se sto sam sve pročitala, kasno je 😬
    Sretno sutra na pregledima!

SaporeVero
    24. Veljača 2022. 05:28

Pozdrav cure, evo da se i ja javim nakon duže vremena... Ugl fetalna ehokardiografija je bila uredna, radila sam do sad jedan GUK profil pod dijetom i bio je uredan. Gestacijski dijabetes je pod kontrolom.. sad sam 32 puna tjedna trudna po mengi i dobila sam 8 kila i 800 grama... trudnoca savrsena bila nis me nije bolilo, ma ni zaštrecalo.. cak sam prije 3 tjedna putovala za berlin i tjedan dana uzivala i hodala... da bi me sad ovaj petak pocelo bolit.. reko ajd lazni trudovi.. pa malo kulirala reko nije to nis strasno.. kad ono svaki dan mene boli, najvise dok lezim i sjedim.. dok hodam je super.. tak da sam pekjučer i krafne isla pec haha da bi ja na kraju skuzila da mene boli u donjem dijelu leđa i da bol ide prema naprijed ispod trbuha svako 5 min... reko ajd odoh ja u petrovu za svaki slucaj... valjda mi nece ljudi rec vidi kukavice nemre izdrzat ni lazne trudove.. kad ono ja u petrovoj na trijaži pravi trudovi svako 5-6 min po 30 do 40 sekundi.. otvorena 2 prsta... i to tak vec 5 il 6 dana me boli.. ne pitajte kak sam tolko izgurala haha.. vodenjak nije puknuo nit sam krvarila.. ja reko dok nema toga dobro je... i eto me sad lezim u petrovoj pokušavaju zaustavit trudove nekim lijekom... dali mi jednu dozu odmah direkt u krv i sad prek infuzije po malo primam drugu,  a u guzu dobila inekciju neki lijek za bebu sta ubrzava razvoj pluca... nadamo se da ce porod prestat i da cu bit sam par dana tu pa da mogu doma cuvat trudnocu... ak ne onda u bolnici cuvat par tjedana trudnocu.. ak niti to onda cu morat rodit... beba ima tocno 2 kile i kazu da je super i da je zdrav i bas se jako mrda :)  

Eto i muz i ja smo iznenađeni, nismo ocekivali.. a bome jos ni sve stvari nisu spremne 😅 nadam se najboljem ishodu i za bebu i za mene... drz te fige da sve oke prođe.. eto ak slucajno rodim rodit cu u 33 tjednu trudnoce.. sinek se malo pozurio upoznat mamicu i taticu ❤

A ja jos sljedeci tjedan u srijedu 2.3 trebala imat kontrolni pregled kod svog ginica.. vele doktori da ne znaju zas je doslo do prijevremenog poroda.. nagađaju da nije mozda bakterija... cekam vizitu pa me zanima kaj ce doktori rec...

Curkama koje su vec rodile cestitam na bebicama 🥰🥰🥰🥰🥰, a ostale sretno i dalje i drzite se... i dalje vam zelim mirne i dosadne trudnoce i da izgurate bar do 37 tjedana ❤❤❤❤❤

👩🏻26🧔🏻31 👫🏻 8 🤵🏻👰🏻‍♀️ 2021.
    Pokušavamo 06/2021 👶🏻
    +16. 8./2021. (14DPO, zadnja M 15.7., O 2.8.)
    25.8. Prvi pregled. Beba dobro smještena (6 TT prema M) CRL 0.14
    15.9. Sve super! CRL 1.65, srčeko kuca 168 bpm. 8 TT prema O
    Dijagnoze: jajnici PCOS ( 7 god.OK-Diane, Belara),
    Inzulinska rez. (Glucophage 750 XR), Hipotireoza (Euthyrox 25),
    Folat + Gynositol + B kompleks
    Neredoviti ciklusi, vjv. anovulatorni.

anchika
    24. Veljača 2022. 06:10

Jutro!
    Dojenje ja sam cula da treba izbjegavat namirnice koje bas napuhuju radi grcica kod bebe, pa tako i namjeravam..
    Antonela kao sto su ti cure rekle, te mjere ultrazvucne znaju bit jako netocne...
    Saporevero drzim fige da izdrzite do 37 tjedna, odmaraj i ne sekiraj se za stvari doma, glavno da ste vi dobro! Javljaj nam situaciju!

• XOXO
    24. Veljača 2022. 07:28

Cure samo da vam na brzinu javim da sam ja prekjucer rodila. Sve je proslo super brzo. Bas nas je iznenadila. Javim vam sve detaljnije ako vas interesira kad stignemo kuci. ❤️

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

• katsy
    24. Veljača 2022. 07:29

Sunašce83 Dodem doma idem piskit kad sluzni na papiru i sad vidim da krvaruckam....

Toliko od mene za sad😂

Sunašce83- drzim fige, obraduj nas novom bebicom na forumu 😁🤞
    Saporevero- samo ti lezi odmaraj, pusti svr brige na stranu i nadam se da ces sto duze izdrzati 💪

• katsy
    24. Veljača 2022. 07:31

XOXO

Cure samo da vam na brzinu javim da sam ja prekjucer rodila. Sve je proslo super brzo. Bas nas je iznenadila. Javim vam sve detaljnije ako vas interesira kad stignemo kuci. ❤️

Aaa cestitke 🎊🎊 Da, zanima nas SVE 😅 
    Kad odmoris nam pisi kako je sve bilo..
    Zelim puno srece i mira zdravlja maženja bebici i tebi 😇😇👶👶

CoKSa
    24. Veljača 2022. 07:34

SaporeVero vjerojatno su te spojili na tokolizu i dobila si dexametazon za pluca, to idu dvije inekcije, pa ako nisi dobit ces jos jednu. Sve sam prosla u prvoj trudnoci tako. Mene nisu imali u planu slati kuci jer mi je ctg ocitavao svaki dan neke lagane kontrakcije, a s obzirom da sam bila otvorena i bez sluznog nikako kuci. 
    Jesi li radila bris na bhsb? On hoce ponekad praviti problem ako se ne otkrije ranijim brisevima. Ja sam dobivala i antibiotik uz sve. Nece ti oni poticat porod ranije ako ne curka plodna voda i da su protoci ok. Drzat ce te na tokolizi koliko bude tijelo suradivalo.
    Sretno i bit ce sve okej. Bebina kilaza je super. 

CoKSa
    24. Veljača 2022. 07:36

XOXO

Cestitaam❤ sad uzivajte u mirisnom klupku🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.