SaporeVero, bome bas izgleda kao iznenadjenje kao sto sama kazes. Dobro je da je beba super. Sretno!
XOXO, cestitke! Zelim vam brzi oporavak i odlazak doma 😃
Mene u TA pregledavaju dva doktora, kako kada koji naleti i sad u razmaku 10 dana mala mi je dobila skoro 0.7kg i kod jednog doktora odgovara terminu a kod drugog je veca za 2 tjedna na istom uredjaju u istoj ambulanti, eto sta da kazem.
BH kontrakcije sam i ja imala i onako stegne samo stomak a ne boli, jedan dan mi je bas stalno stezalo i popila magnezij i proslo.
Meni je jucer beba u stomaku stucala stalno, mislim sigurno jedno 5x i po noci, jadna bas mi je zao ja bi ju nekak smirila a ne znam kako 😩
Jutrooo ♡
Niki777 dodala sam te na listu🥰🎀nadam se da sve bude u redu stvarno🤞🤞
Arsancres da daa,totalno sve kako si napisala🥰
Demi sretno na 4D
SaporeVero drago mi je da si se javila,ti i ja smo tu sa terminima♥️drago mi je da je beban dobro i nadam se da ces izgurati maksimalno🤞🤞drzi nam se 🤗
XOXO cestitkeee 🎉🎉 naravno da nas zanimaaa pisi🥰
Danas na listi nema pregleda ali ako netko ima neka je sretnoo🥰
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Xoxo cestitke! 🥰 cekamo izvjestaj!
Magy koliko sam upucena ne bi trebale bolit.. Neugodne jesu ali to nije bol. Pogotovo ako je i iz leda, mozda se nesto pokrece. Nazovi gina kao sto kaze dubrovcanka.
Da li sam sljedeca neznam. Nadam se izgurati barem do vikenda. Ali da me lagano bolucka i da jace curkam😬🥴😵💫.
🤞🤞🤞🤞🤞🤞samo jos dva dana😭. Moram oprati do kraja sto sam naumila😂🤣😂🤣🤣🤣😂.
Hvala draga🤗❤.
Pa ti ćeš rodit za vikend, ako ne i prije! 🤞🤞🤞
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Evo, obavila danas prvi posjet TA u Vinogradskoj. Na opce iznenadjenje, obavila pregled u roku pola sata (bila prva). Uzeli bris na strepkok, i dalje otvorena kao na zadnjem pregledu kod mog gin, tako da je to sad vec ok u ovim tjednima. Ali nije bilo uzv, taman ja trebam na stol, a ono dolaze sestre iz druge sobe da im treba uzv. Bas peh. Ali doktorica kaze da njoj sve izgleda ok, tako da slijedeci pregled 10.03., za 2 tj. Tad se nadam da ce biti i uzv. 😁
XOXO čestitkeee i uživajte sada. Kad stigneš naravno, podijeli iskustvo :)
Mene te BH kontrakcije znaju najviše uhvatiti kad hodam i trbuh mi samo bude tvrd i težak, ali me ne boli, a ako ležim slučajno, ne osjetim da je tvrd dok se ne ustanem na wc. Mene su leđa bolila dva dana prošli tjedan, ali mi se živac malo ukočio i zdjelica pomakla, tako mi je fizioterapeut rekao. Pa baš sad od tih svih gluposti, prepoznaj trudove haha. Ali dobro, iskusni kažu da ih nećemo promašiti pa baš da vidimo :)
Termin 26.03.
Jutro💞
Danas nema pregleda po popisu, ali ako netko ima nešto sretno 🥰
Sunašce ima li danas kakvih novosti? 🤭
SaporeVero nadam se da ćeš izdržati još koji tjedan, javljaj nam sve❤️
XOXO čestitam ti na bebici i želim brz oporavak, svakako javi sve 😍
Magy drži se 💪
Mrzlopoljka super za pregledić 🥰
31👩❤️💋👨38
Drage cure, hvala vam puno na podršci. I ja se nadam da neće vise biti probadanja i da mi bubreg nece stradati. Najgore mi je sto na to uopće ne mogu utjecati osim ležati sto vise na lijevom boku i piti sto vise tekućine.
Demi bas mi je drago da ti je muž došao i da ćete nakon toliko dugo biti napokon zajedno. Vjerujem da će se posebno raznježiti kad te vidi sa pupom koji je narastao🙈🥰ja sam ti kod Vukasovića na domu zdravlja.
Dubrovcanka jesam, Bogu hvala sada sam u redu. Jučer je to jako kratko trajalo ali dovoljno da me bas prepadne. Možeš li mi molim te reci koji je to sok iz dm-a za probavu?
Sibila009 ne mogu vjerovat da nam se isto dogodilo. Meni je malena već 2 tjedna sigurno glavom prema dole ali kad osjećam udarce onda ih osjećam i na lijevoj i na desnoj strani stomka pa mi nije jasno kako to.. biće još ima mjesta pa se okreće unutra. Jesi išla kod urologa privatno ili u bolnicu?
Tejuska obavezno probiotik uzmem uz ovo, a ginekolog mi je pustio i canesten da mi se nebi pojavile gljivice.. možeš me staviti na listu za idući pregled 21.03. A datum termina poroda je 26.5. kažu🙈i dolazi nam curica mala💗
Antonela98 evo meni je po jučerašnjem nalazu po FL manja bebica za jedan dan, a po ostalim mjerama prednjači za 5-10 dana. Ja sam paničar inače ali stvarno mislim da nam ovo nije razlog za brigu..
Bočice - jednom je netko napisao neko pravilo vezano za staklene i plastične bočice tipa da se neke ne smiju koristit za prirodno mlijeko jer u njemu ima nečega ili obratno. Pa ako mi možete ponoviti.
Kod urologa na kontrolu sam išla u bolnicu svaka 3-4 tj.
36👫36
Termin 26.03.2022 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji