Cure samo da vam na brzinu javim da sam ja prekjucer rodila. Sve je proslo super brzo. Bas nas je iznenadila. Javim vam sve detaljnije ako vas interesira kad stignemo kuci. ❤️
Aaa cestitke 🎊🎊 Da, zanima nas SVE 😅
Kad odmoris nam pisi kako je sve bilo..
Zelim puno srece i mira zdravlja maženja bebici i tebi 😇😇👶👶

SaporeVero vjerojatno su te spojili na tokolizu i dobila si dexametazon za pluca, to idu dvije inekcije, pa ako nisi dobit ces jos jednu. Sve sam prosla u prvoj trudnoci tako. Mene nisu imali u planu slati kuci jer mi je ctg ocitavao svaki dan neke lagane kontrakcije, a s obzirom da sam bila otvorena i bez sluznog nikako kuci.
Jesi li radila bris na bhsb? On hoce ponekad praviti problem ako se ne otkrije ranijim brisevima. Ja sam dobivala i antibiotik uz sve. Nece ti oni poticat porod ranije ako ne curka plodna voda i da su protoci ok. Drzat ce te na tokolizi koliko bude tijelo suradivalo.
Sretno i bit ce sve okej. Bebina kilaza je super.

Cure samo da vam na brzinu javim da sam ja prekjucer rodila. Sve je proslo super brzo. Bas nas je iznenadila. Javim vam sve detaljnije ako vas interesira kad stignemo kuci. ❤️
Cestitaam❤ sad uzivajte u mirisnom klupku🥰

SaporeVero, bome bas izgleda kao iznenadjenje kao sto sama kazes. Dobro je da je beba super. Sretno!
XOXO, cestitke! Zelim vam brzi oporavak i odlazak doma 😃

Mene u TA pregledavaju dva doktora, kako kada koji naleti i sad u razmaku 10 dana mala mi je dobila skoro 0.7kg i kod jednog doktora odgovara terminu a kod drugog je veca za 2 tjedna na istom uredjaju u istoj ambulanti, eto sta da kazem.
BH kontrakcije sam i ja imala i onako stegne samo stomak a ne boli, jedan dan mi je bas stalno stezalo i popila magnezij i proslo.
Meni je jucer beba u stomaku stucala stalno, mislim sigurno jedno 5x i po noci, jadna bas mi je zao ja bi ju nekak smirila a ne znam kako 😩

Jutrooo ♡
Niki777 dodala sam te na listu🥰🎀nadam se da sve bude u redu stvarno🤞🤞
Arsancres da daa,totalno sve kako si napisala🥰
Demi sretno na 4D
SaporeVero drago mi je da si se javila,ti i ja smo tu sa terminima♥️drago mi je da je beban dobro i nadam se da ces izgurati maksimalno🤞🤞drzi nam se 🤗
XOXO cestitkeee 🎉🎉 naravno da nas zanimaaa pisi🥰
Danas na listi nema pregleda ali ako netko ima neka je sretnoo🥰

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Xoxo cestitke! 🥰 cekamo izvjestaj!
Magy koliko sam upucena ne bi trebale bolit.. Neugodne jesu ali to nije bol. Pogotovo ako je i iz leda, mozda se nesto pokrece. Nazovi gina kao sto kaze dubrovcanka.

Da li sam sljedeca neznam. Nadam se izgurati barem do vikenda. Ali da me lagano bolucka i da jace curkam😬🥴😵💫.
🤞🤞🤞🤞🤞🤞samo jos dva dana😭. Moram oprati do kraja sto sam naumila😂🤣😂🤣🤣🤣😂.
Hvala draga🤗❤.
Pa ti ćeš rodit za vikend, ako ne i prije! 🤞🤞🤞

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Evo, obavila danas prvi posjet TA u Vinogradskoj. Na opce iznenadjenje, obavila pregled u roku pola sata (bila prva). Uzeli bris na strepkok, i dalje otvorena kao na zadnjem pregledu kod mog gin, tako da je to sad vec ok u ovim tjednima. Ali nije bilo uzv, taman ja trebam na stol, a ono dolaze sestre iz druge sobe da im treba uzv. Bas peh. Ali doktorica kaze da njoj sve izgleda ok, tako da slijedeci pregled 10.03., za 2 tj. Tad se nadam da ce biti i uzv. 😁

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji