Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    23. Veljača 2022. 12:07

Dubrovčanka

Tejuska baš mjerila i tlak i temp sve odlično. Možda me satralo nespavanje normalno. Sutra ću produžiti dan u krevetu 🙈

Moguuce da..odmaraj cim vise,jos maloo ti je ostalo 🥰🤗

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

sibila009
    23. Veljača 2022. 12:55

Niki777

Drage cure, nadam se da ste dobro i da će nam se ubrzo pridružiti još malih bebica🥰

Ja sam jučer na poslu oko 15 osjetila 2 puta jako probadanje ispod desnog rebra i oblio me val vrelog znoja. Bas sam se prepala i posla sam odma u bolnicu. Ja nikad u ovih 27 tjedana nisam imala nikakva probadanja Bogu hvala i bas sam se prepala. U Hitnoj ginekoloških su mi rekli da je sa malenom sve u redu i da postoji mogućnost da mi se jetra ili neki drugi organ naglo povećao jer to zna izazvati takvu vrtu boli. Stala sam na Hitnoj 8 sati.. od 15-23.. da bi mi na UZV abdomena ustanovili da beba pritišće desni bubreg i da mi je proširen jedan kanalić u njemu. Na to apsolutno nikako ne mogu utjecati kažu. Nalazi krvi su mi ok za trudnicu iako je sve van parametara ali kažu da je to normalno. Jedino u mokraći imam povišene leukocite i kažu da je to neka upala pa su mi dali Klavocin. Da li ga je ijedna od vas koristila u trudnoći? Nikako da mi se moj ginekolog javi na telefon da još s njime vidim i provjerim sve. Da li bi trebala koristit onda i vaginalete da ne dođe do stvaranja gljivica? Ako mi koja od vas može dati savjet. Hvala vam🙈

Hi, 
    Ja sam imala bolove s desne strane oko 20-tog tjedna i otišla na hitnu. Upućena kod urologa. Beba mi je bila položena poprečno i pritiskala desni bubreg. Imala sam zastoj, al nižeg stupnja, obavezno jača hidracija i ležanje na lijevom boku. Pošto mokraća iz bubrega izlazi pod jako slabim pritiskom, bilo kakav pritisak na kanale bubrega pravi zastoj. Dobila sam antibiotik, 7 dana sam pila i obavezno probiotik uz antibiotik. Kontrolu sam imala svaka 3-4tj kod urologa koji je pratio stanje ( za svaku kontrolu sam vodila krv i davala urin, i obavezan uvz oba bubrega) i rekao da u slučaju povišene temperature,  drhtavice, izostanka mokrenja i sl. hitno se javljam kod njih. 
    Rečeno mi je da se tad ugrađuje stent kako bi se osigurao protok kroz bubreg. Stent normalno sa sobom nosi neke druge rizike i komplikacije za trudnice te ga ne ugrađuju osim ako je bubreg ugrožen. 
    Svakako prati stanje i što više budi na suprotnom boku. 🙂

36👫36
    Termin 26.03.2022 💙

sibila009
    23. Veljača 2022. 12:56

Curke na pregledima sretno! 🙂
    Čoksa Nika je slatkoća žešća! 🤍
    Nooha uživajte i nadam se da je petak "the day" za kući 🤞
    MarijanaMartin šaljem veliki zagrljaj! Izdrži i nadam se da ćete uskoro biti zajedno! 🤍
    Dubrovčanka drži se i odmaraj 😉
    Anchika baš kad se stomak ne vidi, ljudi budu odvratni.
    Ja sam imala samo pozitivna iskustva, kad sam išla vaditi krv I urin, a išla sam često 🙂 čim predam trudničku knjižicu, budem prozvana sljedeća na redu I nikad nisam doživjela neugodnosti u čekaoni, čak naprotiv. Iskustva iz trgovine također, neki dan me stariji gospodin zvao ispred sebe, kaže ajte vi...ja sam mlađi 😉nitko iza njega se nije bunio. Fino smo se nasmijali, zahvalna sam što još ima divnih ljudi, iako bih ja pričekala u redu jer se stvarno odlično osjećam i nije mi problem.
    P.s.
    Nemojte zamjeriti, al baš sam odužila. 😊😉😘

36👫36
    Termin 26.03.2022 💙

Maya34
    23. Veljača 2022. 12:59

MarijanaMartin teško je ovo i čitati pa ne mogu niti zamisliti kako je tebi koja si u toj situaciji 😔 Ali kao što su cure već napisale ubrzo ćete kući i biti svi na okupu ❤️ 
    Nooha i tebi 🤞 da što prije idete kući 😊❤️
    Arsancres čestitam na super pregledu 😊 A mala ti je zakon, rekla bih na mamu 😁
    Demi to ti je narastao trbuh taman za muža 🤣🙈 Baš mi je drago što je došao i što ćeš imati nekoga pored sebe ostatak trudnoće 🤗🥰
    Dubrovcanka definitivno ti fali sna pa pokušaj i preko dana što više odmarati 🤷🏻‍♀️
    -
    Kada smo kod ponašanja ljudi taman sam došla iz grada i situacija je za popizdit.. Dakle, u Kauflandu sam bila.. Na blagajni vadim stvari, dolazi kreten sa kolicima u kojima ima 4 kartona nekog piva u limenci i hladno prođe pored mene u namjeri da on prije mene plati jer eto ima samo to pivo.. Samo sam ga pogledala i stala ispred njegovih kolica. I kada sam platila, pakovala sam kupljene stvari u torbu i taj isti kreten me s tim svojim kolicima gurnuo u nogu. Pitala sam ga koji je njegov problem, ali je šutio. I da nisam trudna, kreten je! 
    I onda, nosim papire za otvaranje rodiljnog dopusta u HZZO. Tražim slobodno mjesto na parkiralištu, nađem ga, dam lijevi žmigavac i čekam da prođe auto koji mi ide u suprotnom smjeru. I lik skuži to slobodno mjesto, uperi prst u mene, počne se smijat i uparkira se na to mjesto!!! Totalno nam je ponašanje kao društva u k.. 
    I da stvar bude bolja, ja se osjećam posrano, a ne oni, i još sam se rasplakala u autu od bijesa (hormoni 🤷🏻‍♀️) 
    -
    Sretno Sunašce i Kriss na pregledu 😊

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

elle 🙋‍♀️
    23. Veljača 2022. 13:19

Hukica i Arsancres hvala na odgovorima, budem ih zamolila sad u petak da bude svaki petak ak može.🙂
    Lu oh pa bolje i ovo za kaznu nego da te netko pusti 🤣 
    Meni se 2x desilo do sad da su mi se u dućanu ponudili da idem ispred njih ali sam ljubazno odbila jer mi tada stvarno nije bilo teško stajati. Ali koliko sam skužila svi su u svom svijetu i  nije baš da primjećuju ljude oko sebe.🙈
    Demi ooo još malo,baš mi je drago da ćete napokon vas 3 uživati skupa 💕 
    Maya34 jooj ljudi su prestrašni, i to dobro kažeš bez obzira na trudnoću. Ja si uvijek mislim da se u životu sve vrati duplo, i dobro i loše,pogotovo tako zlobnim ljudima.😡

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Omerta
    23. Veljača 2022. 14:36

Cure, čestitke na urednim pregledima i vama koje ste ušle u termin, još malooo.. 
    Ostale, da prođu bolovi, probadanja, vrtoglavice.. 🤞🤞🤞
    I ja sam imala tokom korone (stalno ležala, sjedila) bolove u donjem dijelu leđa prema bubrezima, na uzv oba bubrega hidronefroza II. stupnja. Ali prošlo je brzo sva sreća, barem što se tiće tih bolova.
    ...
    Što se tiće bezobzirnih ljudi, stvarno ima svakakvih.. Ja do sad nisam imala nikakva negativna iskustva, bar se ne sjećam.. Naprotiv, na puno mjesta kao trudnica sam imala prednost i to bi mi još i drugi ljudi napomenuli, da ne čekam itd..
    ...
    MarijanaMartin nadam se da će bebač doći sebi uskoro i da ćete se maziti. 💖

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• katsy
    23. Veljača 2022. 14:37

Izdajalice - Da li je moguce koristiti izdajalicu u bolnici? Kako ju operem nakon izdajanja? Treba svaki put detaljno oprat i sterilizirat??

elle 🙋‍♀️
    23. Veljača 2022. 14:58

Magy107

Elle, punih 37. Čestitam

Hvala ti 🥰 Šokirana sam kako mi je vrijeme proletilo nakon 12tt 😮😁

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

• Kriss
    23. Veljača 2022. 15:21

Pozdrav svima 🤗
    Coksa Nika je med medeni, baš mi je drago da ste doma i da ste dobro ❤️
    MarijanaMartin drži se i izdrži još malo❤️
    Drago mi je za dobre preglediće danas 💪🥰
    Ja vam se javljam da sam ostala u bolnici. Ujutro, prije nego sam išla izmjerim si tlak, reko ajde da baš vidim kakav će bit, 132/79. Dođem u TA 160/100.
    Točno tak sam si i mislila. 🙄 Napravila mi je nalaze krvi koji su uredni ali me je ostavila u bolnici pod nadzorom. Spičili su mi antibiotik kao opet zbog urinarne, smatram da ne treba jer mi je urinokultura bila sterilna. Da prostite, jebeš ti taj nalaz urina kad ga daš tamo, nakon što te vaginalno pregleda. Ali dobro.
    Čekamo stvari i nešto za pojesti jer umireeeeeeeem od gladi. Ja se osjećam totalno dobro i super i nadam se da ću čim prije van. Ctg je dobar, to sam zaboravila 😃 
    Javljam vam se i čekamo još bebica, bebice na sunce curke u terminu 🥰

Mila🌸
    23. Veljača 2022. 15:42

Hej cure , porodila sam se nedavno i imamo jako pozitivno iskustvo porod mi je trajao sat vremena sve ukupno i nisam popucala niti rezanaa.. Smatram da mi je jako pomoglo masiranje međice masirala sam svaku vecer po par minutaa s obicnim baby uljem, također sam prije poroda bila  aktivna non stop sam setalaa iako sam bila otvorena 3 prsta od 35 nedeljee do termina sam izdrzala.. drage trudnicee nadam se da ce kojoj pomoc moje iskustvoo i drzi te see i naspavajtee😅🥰

👶❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.