Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demi30
    24. Veljača 2022. 16:09

mrzlopoljka

Omerta, fotka je ispala mrak, bas profi! I super izgledas!
    Demi, preslatko, bas divno iskustvo za vas oboje. Jel bar sad muz ostaje do poroda ili ide opet na brod?

Muž ostaje doma skoro 6 mjeseci, znači beba će imati blizu 3 mjeseca kad ode. Uspio se tako dogovoriti na firmi i to mi je neopisivo olakšanje. I onda ide na ugovore od 2 mj, a ne 4 koliko je sad bio 🤞😍

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Amelie
    24. Veljača 2022. 16:14

Demi bas mi je drago zbog vas😍😍 S jedne strane lijepo je vidjeti ličeko, ali s druge bolje da je ona u pravom položaju za porod.. nadam se da se više neće okretati! Ja imam osjećaj da moja trenutno stoji poprečno jer mi nije jasno kako bi inače istovremeno osjećala skroz desno i lijevo neke trzaje 🤭🙄
    BH kontrakcije.. evo ne znam jel to to što ja osjećam na te neke dane.. nemam dojam da mi je trbuh tvrd kao kamen ..nego je samo bolno i neugodno i da, najčešće mi je teško kad hodam. No kako mi se pokrenula probava evo i to mi je je nekako prošlo pa sad ne znam jel od crijeva ili čega ..
    Omerta fotka ti je mrak! Hvala što si podijelila sa nama.. mislim da ću probati sama jer dobiješ vrlo blizu profi efekta a za nula para.. predobro!;)

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Omerta
    24. Veljača 2022. 16:32

Amelie, i ja svoju osjećam lijevo i desno.. Glavom je dole.. Lijevo se upire nogicama, to vjerojatno stopala osjetim, a desno malo veča kvrga je čini mi se guza. Točno tako osjetim kad se rasteže.. Veća kvrga skoro uvijek na istom mjestu iskoči, a nogice/stopala se pomiću po trbuhu. Tako sam ja to sebi zamislila..

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Amelie
    24. Veljača 2022. 16:59

Omerta

Amelie, i ja svoju osjećam lijevo i desno.. Glavom je dole.. Lijevo se upire nogicama, to vjerojatno stopala osjetim, a desno malo veča kvrga je čini mi se guza. Točno tako osjetim kad se rasteže.. Veća kvrga skoro uvijek na istom mjestu iskoči, a nogice/stopala se pomiću po trbuhu. Tako sam ja to sebi zamislila..

Aj nadam se da je tako.. nisam još skuzila kvrge i stopala😁😁 Ali je baš aktivna noću.. i tako mi je smiješna što točno lupa dok se ne pomaknem u položaj koji njoj paše🙈😂

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Maya34
    24. Veljača 2022. 17:08

Demi točno sam se raspekmezila kao da sam ja bila s vama 🙈🤣 baš lijepo što napokon uživate vas troje 🥰
    Omerta odlična ideja! Hvala ti 😊 A ti si baš zakon ispala na slici ❤️
    Pau brzo bi nešto moglo biti kod tebe 🤭😊
    Amelie isto je i kod mene kao što je i Omerta napisala. Od cca 12.mj. ga osjetim lijevo i desno, a glavom je dolje 😊 Desno je uvijek kvrga i tvrdo (guzata beba na mater 🤣🤣), a lijevo nogicama mrda i povremeno se trese kao pas koji je pokisao na kiši (Tejuska osmislila opis 🤣🤣) 

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

• _Katja_
    24. Veljača 2022. 18:06

XOXO čestitam, uživajte sad 🤗❤️ Kako volim čuti da ima brzih i lijepih poroda ☺️ 
    SaporeVero držim fige da izdržite sto duže u komadu, bitno da ste na sigurnom.
    Demi bas lijepo 🥰 
    Omerta ti si kraljica 🤩 Hvala za link, sljedeći tjedan mi dolazi sestra u posjet, pomoći ce mi da pripremimo sve za bebu, pa sam bas razmišljala kako ce nas malo pofotkati, nemam skoro ništa iz ove trudnoće. Tvoja fotka je mrak 😍 Mi se pratimo po terminu, tvoj stomak mi se čini puuuuno manji. Ma ti si sva mini 😅
    Ja se bojim velike bebe 😬 Sad sam na 63,5, a malu sam išla roditi bas s tom kilažom. Ne mora ništa značiti, ali malo mi je frka. 

Demi30
    24. Veljača 2022. 18:07

Hvala cure na lijepim riječima. I mi smo baš hepi, počeli smo i pomalo sobicu sređivati 🤗
    Cure u terminu i sve s bolovima i nekakvim naznakama - držite se! Bit će veselo na forumu slijedećih dana ❤️

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

• _Katja_
    24. Veljača 2022. 18:21

LucK dobro si napisala da boli onoliko koliko možemo izdržati, po meni je to istina. Ja sam rodila bez epiduralne, trajalo je dosta sve skupa, al meni to nije bilo strašno, možda sam se bila dobro pripremila u glavi na bol 😊 Samo hrabro 💪🏻 Bit će to sve dobro ❤️
    Gdje nam je Arsancres? 🤔 Možda je otišla po seku 🥰

Omerta
    24. Veljača 2022. 18:23

_Katja_

Mi se pratimo po terminu, tvoj stomak mi se čini puuuuno manji. Ma ti si sva mini 😅
    Ja se bojim velike bebe 😬 Sad sam na 63,5, a malu sam išla roditi bas s tom kilažom. Ne mora ništa značiti, ali malo mi je frka.

Da znaš da i meni djeluje manji na slici nego uživo, ali evo već par dana imam osjećaj da se gegam ko pingvin, ono tolko mi bude napet trbuh da mislim da ću puknut. 
    Eto ja sam na 60 i pol. Ne znam do koliko bi još mogla dogurati. U prve dve trudnoće sam sa toliko već rodila.  3 dana nakon poroda doma se vagala i na 52 kile bila. Znači 3 kile na bebu i još 5 ovo ostalo što je izašlo. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

mrzlopoljka
    24. Veljača 2022. 19:21

Demi, ajme krasno sto ce sad dulje vrijeme biti s vama. Vjerujem da cete uzivati zajedno u prvim mjesecima. 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.