Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mak18
    24. Veljača 2022. 13:06

Omerta

E ženice.. Ako si je koja htjela odraditi profi trudničko fotkanje, a nemate vremena, ne možete si priušititi i sl. Da znate da ga možete i same doma odraditi. Ne treba vam nikakva profi oprema, dovoljan je mobitel i neki prozor sa dnevnim svjetlom i zastorima.. Evo primjera i objašnjenja na linku što i kako:http://www.toandfroblog.com/2016/03/how-to-take-silhouette-maternity-photos.html?m=1

Evo mog pokušaja: https://ibb.co/Q9JjHY9Ja zadovoljna. Imam par fotografa sa kojima već neko vrijeme dogovoram, ali nikako pa nikako.. Pa reko u slučaju da se desi da stvarno ne stignem, ajde da probam sama i mislim da je skroz fora ispalo.

Meni je fotka wow 😯😍😍

Omerta
    24. Veljača 2022. 13:09

Demi30

Xoxo čestitke od ❤️!
    A čini mi se da su mnoge od vas jako blizu 🤗
    Ja sam danas bila na 4D, više radi muža nego zbog sebe (jer mi je sutra redovan pregled inače).
    Naša mala curica je glavom u zdjelici i okrenuta licem prema mojim leđima, tako da smo vidjeli samo leđa, dio rukica i nogica i prstiće. Doktor je bio jako detaljan, sve nam je objašnjavao nadugo i naširoko. Vidjeli smo cijelu anatomiju i organe, što je po doktoru i najbitnije jer tako najbolje vidi da je sve uredu. U jednom trenutku smo je uhvatili kako cucla nožni palac, a rukica je preko očiju 😂 Doktoru je bilo žao što nismo vidjeli lice baš nimalo, pa se ponudio da dođemo za tjedan dana ponovno da vidimo da li se okrenula 😆 Muž je fasciniran svime. Prvo mojim trbuhom jer zadnji put kad me vidio prije nego je otišao na brod, bila sam ravna kao daska. Drugo, pregeld mu je nešto fascinantno. Šokiran je da se bebi može vidjeti mjehur, bubreg, želudac 😂 Uglavnom lijepo iskustvo.

Divotica!  Baš mi je drago! 💖

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Anchy_23 🌈 🌸
    24. Veljača 2022. 13:28

Bokic curke 🌸
    Xoxo cestitam ti i pisi nam kad stignes, saljem puse 😘😘
    Omerta dakle wow prekrasna fotka 😊😍
    ----
    Ja odo po zadnju doznaku kod socijalke i vidjeti za otvaranje porodiljnog i malo na sunceko jer je dsn divan 😊
    --
    Cure kojima se nesto pokrece drzim fige. Mogli bi uskoro imati pravi baby boom. 😉

mrzlopoljka
    24. Veljača 2022. 13:35

Omerta, fotka je ispala mrak, bas profi! I super izgledas!
    Demi, preslatko, bas divno iskustvo za vas oboje. Jel bar sad muz ostaje do poroda ili ide opet na brod? 

Omerta
    24. Veljača 2022. 14:04

Hvala cure.. 💖
    Ja sam si napokon stavila par stvari u kofer za rodilište.. Uloške Vir i Lola, mrežaste i one "bapske" gače, pelene i vlažne m. za bebu, dezinfekcijske maramice... Čekam da stigne paketić sa Sinsay pa da operem tu spavačicu i ogrtač. Ne znam kakve da šlape nosim, možda najbolje opet neke gumene. Moram kupiti u dm-u ona mala putna pkiranja gela za tuširanje i sl. Ili ću samo pretočit doma pošto imam te male bočice. Kad se samo sjetim da treba opet svu robicu pripremiti, a praktički nemam ni kud staviti to sve..  Ormari puni, komodu nemamo, tj. kod mojih je ta jedna koju smo koristili prije za obje cure, inače je to još od moje mlađe sestre. Morat ćemo opet tu uzeti ili kupiti novu. I one kutije kao odjeljci iz ikee, to bi nam dobro došlo. Još je i neizvjesno hoćemo ostati u ovom stanu, istjeće ugovor u 6 mj. Kad bi bar našli nešto u blizini pa to riješili prije nego rodim.. Ako ne uspijemo onda moramo ostati još godinu dana tu di jesmo. Sve super, samo malo više prostora bi dobro došlo.. I

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Tejuska♡
    24. Veljača 2022. 14:07

Pau18

Dok sve pročitam pa krenem pisat pola toga zaboravim 🤣
    Xoxo čestitam na bebici, sad se mazite ♥️
    Magy mene tako uhvati, ali nakon toplog tuša odmah popusti (to me uhvati nakon leženja i sjedenja, najbolje mi se kretat)

Evo i nas iz TA ( ctg uredu, bilježi neke trudove, ali ništa ja to ne osjetim, otvorena 1 cm, danas nisam imala ultrazvuk, valjda je i ostalo uredu)

Uživajte cure u ovom lijepom danu ♥️

Još maloo 😍😍 mozda su lagani bili trudovi onda kad te nisu ostavili,ali svakako uskoro 🌸

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Anova93
    24. Veljača 2022. 14:09

Bok cure, baš ste se raspisale, jedva uspijevam popratiti! 
    Omerta, fotka je predivna i meni izgleda skroz "profi"! 
    Xoxo, čestitam na vrbici, također jedva čekam čuti više!
    Demi, baš mi je drago da uživate, vjerujem da je mužu to sve baš nevjerojatno iskustvo. I moj je muž bio fasciniran detaljima koje se mogu vidjeti na 4D. 🙂
    Nego, zadnjih tjedana su me počeo mučiti novi problem - vene. Je li se koja od vas susrela s izraženijim i/ili malo bolnim venama? Meni su baš vidljive na lijevoj potkoljenici, a mislim da je bolna i jedna u koljenu (osjetim ju, ali ne vidim). Ginekolog u TA je to na pola sekunde pogledao, ali je rekao da tu nema pomoći, a tada mi još nisu bile bolne pa nisam više ispitivala. Sad mi je to već poprilično neugodno pa me zanima ima li tu možda ipak nekakve pomoći? 🥺

CoKSa
    24. Veljača 2022. 14:37

Dubrovčanka

Omerta top si! ❤️
    Demi rastopih se i ja opet 😃❤️
    Počele i mene nešto lagano boluckat nadam se da je priprema🤣. Osjećam nekakvo čudno boluckanje u pipi i leđa me na momente boluckaju Al ništa strašno. Još sam ja “daleko”🤣. Bh kontrakcije su dio mog života odavno.

Dobro je sto su ti se prebacile kontrakcije na leda, mogli bi i pravi trudovi te uskoro stisnut. 

LucK
    24. Veljača 2022. 14:49

Pau18 super za dobar pregled 🥰
    Amelie baš super iskustvo kod tebe 😇 ja isto volim vjerovati u dobritu kod ljudi pa onda nekad bezobrazluk iznenadi 🤣
    Tejuska baš te onda zeza curka sa BH 😬 znači dečki su bili blaži 😁 ja nisam sigurna da li sam imala uopće BH ili mi se samo ukrutio trbuh djelomično zbog mrdanja bebe 🤔
    Omerta slika je wow 🥰 super si ispala i fala ti za link ☺️
    Posvudusa znači nisu baš bezbolne ko šta kažu 🙄 izdrži 🤞
    Margita hahha za želudac 😄😄 ja ću se kao prvorotka voditi onim da ne može boliti više nego šta možemo izdržati (nemojte me ispravljati pliz 🤣🤣) 
    Tejuska I onda ovo tvoje pročitam 😬 nisam vidila! 🙈
    Demi baš mi je drago za vaš divan pregledić 🥰 neka se i malo sakrila beba, a to je zapravo najbolji položaj ☺️
    Dubrovčanka pomalo to 😁 kad sebi prognoziraš onda?😆
    Anchy uživaj 😍
    Anova žao mi za vene🙄 nisam se susrela, ali možda one kompresijske čarape pomažu? 🤞

31👩‍❤️‍💋‍👨38

anchika
    24. Veljača 2022. 15:15

Omerta slika je predivna! 😍
    Demi, pau cestitke za lijepe preglede😀
    Anova ako te jako boli, trazi uputnicu za pregled vena buduci da se u trudnoci i koagulacija mijenja, bolje provjeriti..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.