Ja sam stigla već doma, sve je super, idući pregled za 7 dana na termin 😇 2.3. ❤️
Elle ja mislim da nije problem nikakav da pomakneš pregled za dan-dva, znam da praksa je da ideš svakih 7 dana, ali sad jel to 6 ili 8,ne bih rekla da je njima problem, ti možeš i reći da je zbog nečeg takvog, mislim da stvarno u tvojim tjednima nije to ništa problematično.
Ja sam u prvoj trudnoći imala jedan pregled u razmaku 5 dana jer je taj doktor tako radio, pa nebitno što sam imala "dogovor" mislim da je to bilo problem da ne bi on prvi na to pristao tj. tako me naručio.
Bitno je sigurno da si pod nadzorom i da te prate, a sad jel baš drito neki dan određen 🤷♀️
I puni puta znam čuti da i unatoč rasporedima u trudničkoj zapravo i ne budu ti doktori tj. da nikako nije nužno da tebe sad baš isti doktor zapadne.
Antonela98 pitala sam za covid i testiranje, kažu sestre da nas testiraju kad dođemo i to je to, ako je neka situacija da se to na licu mjesta odluči. A našla sam da na aerodromu testiranje radi od 4.30 svaki dan, blagdani, nedjelja, sve 😂 onaj punkt kod A. Malla do 22h svaki dan, tako da eto samo da ne bude situacija u ta 4 sata 😂😂
Sretno s pregledima danas!
Nooha i marijanamartin budite jake, jos malo pa ste sa svojim bebama domeka😀
Arsancres klasika, uvijek ce se netko buniti ako netko ide preko reda. Meni je najgore na pocetku trudnoce bilo, cekam u redu za laboratorij a toliko mi lose da mislim da cu se svaki cas skljokat i onda dode baba i ladno stane ispred mene bez pardona... Ma ne bih ju pustila da se na trepavice postavi. Ali sto se tice opcenito pustanja trudnica ispred sebe, nisam bas dozivjela...
Arsancres bozee sacuvaj i komentara 😐😏😲 strasno!!
Drago mi je za pregled ♥️
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
https://ibb.co/9nQxhck
Dnevna doza Nike🤗
Mala nas je sve oborila. Klinci su odusevljeni, njezni, ma sve je super. Bas sam ispunjena.
Prva noc je protekla odlicno. Zaspali smo oko ponoc, spavali do pola 9 ujutro. Nika je 3 puta jela, jednom sam se izdojila od toga, jer su me sise pekle, miu joj je ubacio bocu onda drugo budenje, tako da nisam ni dozivila.
—-
Kod nas je obicaj kad rodilja dode kuci da zene dodu vidjet bebu, tako da smo imali 50ak gosti, s vrata su me svi pozdravili, ostavili poklon za malu i spustili se dolje na veceru. Meni je to super jer nemam kasnije briga ko ce kad doc, pa se svaki dan netko zareda, pa nam vikende usose, ovako sve odjednom i dalje uzivamo u svom miru.
To je bilo kod mojih doma, tako da su mama i tata sve to kasnije raspremili, nikakvih briga s tim na nama, mi smo samo kupili, platili sto je trebalo.
Jedva cekam da krenu ostali porodi. Bas se veselim novim bebama❤
Preslatka je ❤ I mi imamo taj običaj, al ja sam to strogo zabranila jer ionak kasnije dođu u prigled. Samo mi još treba kad dođem doma da oni imaju fešte nekakve 🤣 Ak žele nek to obave prije nego dođem doma.
Kod nas nema kasnije toga prigleda. A meni tako svejedno, nek festaju, ja sam gore u kuci, ovo je bilo dolje u garazi, nije mi smetalo. Nek se ljudi vesele. Iovako od ove korone nigdje nist nema, pa tak dok je situacija orivat bas mi je drago da se napokon sakupe i podruze
Malena je preeedivna 🥰🥰 cestitaaam 🤩🤩🤩
https://lbdf.lilypie.com/dmWEp1.png
LISTA LREGLEDA💚👶🎀
Sunašce83 - 23.02
Arsancres - 23.02
Kriss - 23.02
Anchika - 25.02
Seka_Frida - 25.02
Demi30 - 25.02
Katsy - 28.02
Amelie - 01.03
Antonela_93 - 01.03
Maya34 - 01.03
Magy107 - 01.03
Lovely_ - 02.03
Dubrovčanka - 03.03
Tejuska - 04.03
Margita1906 - 04.03
Luck - 08.03
Boobamara - 08.03
EvaKB - 09.03
Omerta - 11.03
Dani30 - 14.03
Anchy_23 - 14.03
Luck - 15.03
Cureee sretno danas 🥰♥️
Mi smo 18.3.😀
https://lbdf.lilypie.com/dmWEp1.png
Anchika da, to je još i najgore kad ti se ne vidi stomak, a stvarno ti nije dobro. Meni je prva trudnoća bila ono nepostojećih tegoba, a sad na početku ove baš to što kažeš, bljuvalo mi se, bilo mi loše baš dosta dugo, bio mi problem obavit pretragu i da sam prva na redu, a onda još kojekakve ljude trpit 😐😐
Više se i ne obazirem, sve manje je pristojnosti 😔
MarijanaMartin jako mi je žao što već niste doma, ali brzo će to. Tebi je sigurno puno teže nego maloj s tatom doma, znaš kako se djeca zapravo uvijek bolje snađu od nas, ja puno puta mislim za nešto kako će to npr. jakooo oštetit moje dijete tj. joj kak ću joj s nekim postupkom napravit mega štetu za cijeli život, a to ona uopće tak ne doživi kao ja. Samo mi mame očito previše brinemo oko nečeg ❤️ normalno da ti je teško, još si tamo sama sa svojim mislima, hrpa neizvjesnosti, ali proći će i to. Plači ako ti se plače, izbaci sve iz sebe, bit će ti lakše, izdajaj se makar u prazno da lučiš oksitocin i misli na svoju malu štrucu koju ćeš brzo mirisati opet, a sve će se to razvodniti kad dođete doma i svi zajedno budete na okupu 🥰😇 šaljem ti veliki zagrljaj ❤️
Nooha super mali Jona napreduje, vi ćete samo tako preko noći doma 🥳🥳 jesi ti fizički i psihički bolje? Kako je tvoja curka prihvatila da nema mame doma?
Moja se danas jako razočarala jer sam se opet vratila sa stomakom, ona je mislila da sam otišla po bebu 😅 najavila sam joj naravno da kad se probudi ću vjerojatno biti još van stana, ali da moram rano ići da doktor pogleda bebu pa je valjda to obradila😂
Niki777 obavezno uzmi probiotik uz antibiotik, baš zbog gljivica, zlu ne trebalo. Ili one probiotske vaginalete ili onaj tekući probiotik u ljekarnama, ali uzmi svakako.
Arsancres super za dobar pregled 🥰 a mala ti je prejaka 🤣😁
Niki baš si se onda namučila jučer 😬 držim fige da prođe brzo 🥰
31👩❤️💋👨38
Arsancres bravo za pregled 🤞
Sunašce i Kriss sretno 😊
Nooha i MarijanaMartin baš mi je drago što ste se javile. Držite se i izdržite još malo do odlaska kući 🤗 Najgore je ipak prošlo!
Niki777 probiotik obavezno uz to. Nisam pila Klavocin, nego Amoksicilin ali isti klinac. Meni su uvijek leukociti povećani u urinu, ali urinokultura bude sterilna pa ne dobijem antibiotik. Ne brini se, u trudnoći je sve poremećeno, i u krvi i u urinu. Tko ti je ginić? Drzi se ❤️
A jaaaaa čekam mužaaa da dođe doma! Još se nismo vidjeli jer je bio u izolaciji za svaki slučaj. Čekamo samo nalaze PCR-a 😊 Mislim da će pasti u nesvijest kad vidi koliki mi je trbuh. Čini mi se kao da sam se jutros probudila sa duplo većim nego jučer. Kao da preko noći bukne 😳 Na vagu ne želim 😂
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Niki bas mi je zao sto ti se dogodilo 💔 svakako se slazem s curama za probiotik. Drzim fige da se ti bolovi ne ponove vise 🤞🤞🤞
Dubrovcanka uhh .. jel ti tlak pao ili?
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji