Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mariina1106
    19. Veljača 2022. 13:43

MarijanaMartin i Coksa čestitke od srca ❤️❤️❤️ 

Tonka341
    19. Veljača 2022. 14:32

Doti

MarijanaMartini Coksakoje divne vijesti! Čestitam objema. Takav si ja porod želim, dođeš, rodiš kroz sat vremena i to je to.

Jel ima još koja ovdje da joj je sad planirani vaginalni porod nakon carskog? Ne znam jesam li propustila taj razgovor negdje.

Evo kod mene. Mislim nije da je planiran, ali nije ni iskljucen bez obzira sta mi je razmak izmedu poroda manji od 2 godine. Rekao je doktor da cemo sve vidjeti kad dode kraj trudnoce kako ce se sve odviti, dali cu dobiti svoje trudove itd..,ti si imala carski u prvoj trudnoci? Koliko ti je proslo od poroda?

Ante 💙 Maro 💙

Amelie
    19. Veljača 2022. 14:58

posvudusa

Ja od početka imam osjećaj da ću ranije a sad ovi bolovi prilično sam uvjerena da neću dočekati 15.3. kamoli termin koji je 30.3.
    Jer nije da me malo boli, prilično me zašarafi donji dio trbuha i ne mogu se pomaknuti 7-8min.
    Sve sam ovaj vikend oprala i ispeglala, još trebamo sastaviti komodu i krevetić i to je to. Torbu sam spremila čim me prvi put zabolilo od panike da ne završim u bolnici a muž skuplja stvari po stanu iz vrećica 😂

Hahaha.. ti to u strci spremila i čekaš a!?:)) Ma polako.. možda i dočekaš termin na kraju.. ali bolje je da si spremna naravno! ;)

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

mrzlopoljka
    19. Veljača 2022. 15:06

Dubrovcanka, ja s prvim nisam imala nikakve lazne trudove, odmah krenuli pravi na nekih 10ak min razmaka i postepeno se skracivao razmak. I nisam uopce nikad skuzila da je bilo BH, tak da nemam pojma kakav je to uopce osjecaj.

Amelie
    19. Veljača 2022. 16:43

Arsancres stvarno je lijepo, ali i teško biti iz generacije u generaciju bolji roditelji. Za to treba jako puno truda, samokontrole i spremnosti za učenje. Drago mi je da si se zbog sebe udaljila od disfunkcionalnih odnosa. A otišla si kada si bila spremna. Znaš kako je to.. ne možeš dok nisi i to je u redu. Duboko vjerujem da ako tako pažljivo gradimo odnos s klincima od malena da će nam se valjda nešto i vratiti i da neće biti ovako kao što si napisala da za 20 godina možda nećemo biti ok.  

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

Amelie
    19. Veljača 2022. 16:45

Dubrovčanka

Amelie šta je najgore ja spremna! Jedva čekam vidit rađaonu🤣. Al ova je moja štirpa ima bit. Čeka da nagura do 4 kg da se pošteno namučim dok izbacim 😅.
    Jel moramo imati te lažne trudove ili može odjednom krenut?

Što je to štirpa?!😂😂 Ma neće bit tako velika ajde .. bit će mali duža jer kažeš ima i na koga.. ali eto dam se kladiti da na kraju bude manja kilažom nego predviđaju. Već sad nas testiraju da poštujemo njihove želje.. nema tu. Kad oni hoće i gotovo.. strpljen spašen🤭🤭 

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

CoKSa
    19. Veljača 2022. 17:26

Amelie

Čoksa čestitam od ❤️! Super super si to odradila. Kako je prošao put u autu? Jel bilo jako gadno jer pretpostavljam da su te tad već jako trudovi šorali? Super da si to sve prirodno odradila..💪
    Posvuduša i Maya vi ste meni malo sumnjive.. hehe.. neću vas plašiti ali.. čim krenu ti neki čudni bolovi tako donji dio leđa.. ne znam ne znam🤭 Sretno spretno, bude to sve ok curke.
    Nooha drago mi je da ne sve ok i da lijepo napredujete. Gdje si ti na kraju rodila?
    Dubrovčankamožda ni mala nije spremna dok ti nisi.. znaš ono kad mentalno nešto blokiramo. Ali imaš još fore, nisi još u 40-om.. sve je to ok.
    Držite se curke.. počeloooo jeeee🥳🥳🥳🥳

Sve dok nisam sjela u auto nisam imala ni neke ekstra trudove. E kad smo krenuli, odmah su bili na 3 minute. Slozila se onako u polulezeci polozaj, na lijevi polubok, i lagano odigla guzu. Nema sanse sjedit, jer je pre veliki pritisak dolje i vjerojatno bi rodila u autu, s obzirom da sam dosla 9 cm otvorena. 

CoKSa
    19. Veljača 2022. 17:34

Dubrovčanka

Amelie šta je najgore ja spremna! Jedva čekam vidit rađaonu🤣. Al ova je moja štirpa ima bit. Čeka da nagura do 4 kg da se pošteno namučim dok izbacim 😅.
    Jel moramo imati te lažne trudove ili može odjednom krenut?

Znas sta cu ti rec. Mislim da je tu manje vazna velicina bebe, a vise stanje tvoje koze, elasticnost, sirina zdjelice i kolika je bebina glavica. Moze ona imat i 4 kile a bit 55 duga, to se onda rasporedi, i nije tesko za rodit. Nego kad je beba 4 kile a 50 duga, nabita, e onda je malo greda, ako je dolje usko. 
    Meni su pripremni trudovi isli u korist, jer se tijelo skroz pripremilo i zato je bilo tako ekspres. Uz to puno seksa, masaze. Babica me uljem dolje natopila, samo je skliznula glava. 
    Mene porod kao porod ne boli toliko koliko trudovi, oni jaki kad me uhvate, placem. Kazu disi, probala ja i prodisat, sisaj ga, nista kad te tera na tiskanje. Pod trudovima malo vriskala, pri izgonu ni glasa.

• sunnyday92
    19. Veljača 2022. 17:37

Prvo, čestitke na prvim 'proljetnim' bebicama ♥️
    I sad mi treba vaša pomoć. Tek sam u 31.tt, po mjerama beba veća za dva tjedna (glavica nešto više od 2 tj), pa me doktor slao na ogtt, sve je ok i nalaz je dobar. Prekjučer dođem k mami i ona u šoku da mi se trbuh spustio. Iskreno, nisam ni primijetila dok mi nije rekla, sad kužim da mi ne "počinje" odmah ispod cica kao do sada, nego je stvarno mrvicu dolje. Beba je na pregledu s 27tt već bila glavicom dolje. Naravno, doktor Google kaže svašta, al zapela mi za oko informacija da se trbuh spusti 2-4 tjedna prije poroda. E sad... Ja nemam baš nijednu frendicu koja je nedavno rodila da bi je pitala. Mislim, ne paničarim, računam i za 4 tj sam već u 35om tjednu, i još ak je bejbi veći, ne bi smjeli bit frke, ali ne znam kaj očekivati. Imate vi kakvih iskustva, kad se događa to famozno spuštanje trbuha ?

• sunnyday92
    19. Veljača 2022. 17:51

A možda je to sve i normalno, možda se beba okrenula drugačije ili nešto... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.