Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Margita1906
    19. Veljača 2022. 11:41

Opet ja sa željezom. Jel itko kad je počeo piti željezo imao proljev i bolove u želucu pa da mu je nakon par dana prošlo, tj da se organizam navikao? Evo već dva dana umirem, pa sad ne znam da istrpim ili da zovem doktoricu da mi mijenja terapiju 

Termin 26.03.

Margita1906
    19. Veljača 2022. 11:57

antonela98

Margita1906

Opet ja sa željezom. Jel itko kad je počeo piti željezo imao proljev i bolove u želucu pa da mu je nakon par dana prošlo, tj da se organizam navikao? Evo već dva dana umirem, pa sad ne znam da istrpim ili da zovem doktoricu da mi mijenja terapiju

Jel ih pijes nataste ili? Ako pijes nataste probaj poslije obroka pa vidi.
    I obavezno vitamin C uz to uzimat, najbolje mozda plivit C 500.
    Proljevasta stolica je okej ako nije vise puta dnevno, ali bolove u zelucu ne treba trpit

Ne pijem na tašte nego nakon doručka, i uzimam i vitamin c.
    Ma više puta je dnevno, jutros 3 puta i evo sada dva puta

Termin 26.03.

LucK
    19. Veljača 2022. 12:03

Margita1906

antonela98

Margita1906

Jel ih pijes nataste ili? Ako pijes nataste probaj poslije obroka pa vidi.
    I obavezno vitamin C uz to uzimat, najbolje mozda plivit C 500.
    Proljevasta stolica je okej ako nije vise puta dnevno, ali bolove u zelucu ne treba trpit

Ne pijem na tašte nego nakon doručka, i uzimam i vitamin c.
    Ma više puta je dnevno, jutros 3 puta i evo sada dva puta

Meni je bio proljev i malo muka kad sam počela piti heferol natašte. Dr mi rekla ako ne mogu tako da nakon doručka. Pošto mi je doručak sa mliječnim proizvodima, ja pijem iza ručka uz vitamin C šumeće i sad nemam problema.
    Kod tebe je baš dosta puta, provaj bez vitamina C jer on isto uzrokuje proljev ili smanji njegovu dozu pa nazovi dr u pon 🤞🤞

31👩‍❤️‍💋‍👨38

LucK
    19. Veljača 2022. 12:05

Omerta

Maya34

Omerta malenu baš muči ta temp. 😔 Ja bih na tvom mjestu potražila drugo mišljenje (paničar sam 🙈). 🤞 da bude bolje

A očito ću morati.. Predugo mi to sve traje. Osim ako joj se nakon te viroze i 4 dana visoke temp, nije nakalemila još neka prehlada. Spava sad i naravno idem mjerit opet, 37.7. 🤦‍♀️ Pas m.. više.

Ajooj valjda će više proći 😬🤞🤞

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Margita1906
    19. Veljača 2022. 12:05

Okii, hvala na savjetima ❤️

Termin 26.03.

bebo
    19. Veljača 2022. 12:07

Ajmeeeeeeee dvije bebice nam stigleeeeeeee ❤❤

MarijanaMartin ❤ čestitam, nela si se ti rjesila te muke! Sad samo mazenje i brzo cete konačno kući ❤ Veliki momak, super da je sada izasao a ne za 2 tjedna 😍
    Coksa cestitam, kakav porod iz snova! I ja bi tak 😍😍😍😜😜😁✌🍭 Samo da me uhvati u neko normalno doba kad judi ne spavaju da imam kome dijete ostaviti na čuvanje 😎

bebo
    19. Veljača 2022. 12:08

Nooha kako je lijepo cuti da sve ide dobroo ❤🍭

bebo
    19. Veljača 2022. 12:12

Elle ahahahahhaa otkrila si ih (nas)
    Mene frka uhvati kada se sjetim da jos radim i nist nisam pripremila 🙈
    A bebe pocele stizati 😜🙈❤🍭

bebo
    19. Veljača 2022. 12:21

Omerta prati uvijek s istim toplomjerom. Bilo digi ili obican, svjedeno, ali uvijek isti. Oni pokazuku razlicite temperature jer je digi mislil drugacije podesen. 
    Bitno je da mozes pratiti raste li ili pada, a to mozes samo ako kosristis isti. Sretno!
    Posvudusa moguce se kod tebe stvari pomalo pripremaju. Sve dok je nepravilno tj. u nepravilnim razmacima to je u redu. Ako primjetis neki pattern i da se smanjuje razmak to su pravi trudovi. Moguce si kroz kojih par tjedaba kuhana 😂😜👍

bebo
    19. Veljača 2022. 12:23

Sunašce83

bebo

Samo da me uhvati u neko normalno doba kad judi ne spavaju da imam kome dijete ostaviti na čuvanje 😎

😂🤣😂🤣🤣😂to sam si i ja danas mislila.🍀🤞🙏😂da nam uspije u pristojno doba🤣.

😁✌🍭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani