Omerta malenu baš muči ta temp. 😔 Ja bih na tvom mjestu potražila drugo mišljenje (paničar sam 🙈). 🤞 da bude bolje
A očito ću morati.. Predugo mi to sve traje. Osim ako joj se nakon te viroze i 4 dana visoke temp, nije nakalemila još neka prehlada. Spava sad i naravno idem mjerit opet, 37.7. 🤦♀️ Pas m.. više.
Ajooj valjda će više proći 😬🤞🤞
31👩❤️💋👨38
Ajmeeeeeeee dvije bebice nam stigleeeeeeee ❤❤
MarijanaMartin ❤ čestitam, nela si se ti rjesila te muke! Sad samo mazenje i brzo cete konačno kući ❤ Veliki momak, super da je sada izasao a ne za 2 tjedna 😍
Coksa cestitam, kakav porod iz snova! I ja bi tak 😍😍😍😜😜😁✌🍭 Samo da me uhvati u neko normalno doba kad judi ne spavaju da imam kome dijete ostaviti na čuvanje 😎
Elle ahahahahhaa otkrila si ih (nas)
Mene frka uhvati kada se sjetim da jos radim i nist nisam pripremila 🙈
A bebe pocele stizati 😜🙈❤🍭
Omerta prati uvijek s istim toplomjerom. Bilo digi ili obican, svjedeno, ali uvijek isti. Oni pokazuku razlicite temperature jer je digi mislil drugacije podesen.
Bitno je da mozes pratiti raste li ili pada, a to mozes samo ako kosristis isti. Sretno!
Posvudusa moguce se kod tebe stvari pomalo pripremaju. Sve dok je nepravilno tj. u nepravilnim razmacima to je u redu. Ako primjetis neki pattern i da se smanjuje razmak to su pravi trudovi. Moguce si kroz kojih par tjedaba kuhana 😂😜👍
Samo da me uhvati u neko normalno doba kad judi ne spavaju da imam kome dijete ostaviti na čuvanje 😎
😂🤣😂🤣🤣😂to sam si i ja danas mislila.🍀🤞🙏😂da nam uspije u pristojno doba🤣.
😁✌🍭
Arsancres prirodno je to da zelimo izbjeci greske svojih roditelja. Ne znam sta se tocno desilo, ali mi je drago da si se uspila izvuci na vrijeme i stvoriti obitelj kakvu trebas/ zelis.
Nooha - bravo za vas dvoje, samo tako neka nastavi 👍
Dvije bebe noćas - čudo zaista! Kako vrijeme ide brzo...svako malo sada možemo i druge bebice očekivati. Imam osjećaj ko da smo sve velika grupa prijateljica na ovom forumu, bas sam sretna zbog svake od vas 🥰🎊
Čoksa čestitam od ❤️! Super super si to odradila. Kako je prošao put u autu? Jel bilo jako gadno jer pretpostavljam da su te tad već jako trudovi šorali? Super da si to sve prirodno odradila..💪
Posvuduša i Maya vi ste meni malo sumnjive.. hehe.. neću vas plašiti ali.. čim krenu ti neki čudni bolovi tako donji dio leđa.. ne znam ne znam🤭 Sretno spretno, bude to sve ok curke.
Nooha drago mi je da ne sve ok i da lijepo napredujete. Gdje si ti na kraju rodila?
Dubrovčanka možda ni mala nije spremna dok ti nisi.. znaš ono kad mentalno nešto blokiramo. Ali imaš još fore, nisi još u 40-om.. sve je to ok.
Držite se curke.. počeloooo jeeee🥳🥳🥳🥳
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Sortiraj odgovore
Najstariji