Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bebo
    18. Veljača 2022. 13:36

LucK

Lovely_

bebo

Lovely kuzis, svatko ima svoja pravila, a nas nahodavaju i vracaku vamo namo.. 😩😖😭 Kako je moguce da svatko ima svoje tumacenje istog zakona? 🙈😒

Da, stvarno mi nije jasno kako se to sve razlikuje od osobe do osobe. To bi trebalo biti uniformno za sve. Baš zato jer sam čula 100 različitih priča išla sam slat upit mailom i na HZZO i soc. gin. i oba odgovora su bila ista da mogu bilo kada u tom periodu između 45 i 28 dana.
    Čak mislim da je i Čoksa otvorila porodiljni između ta 2 dana, a ne točno na 45 dan. Ako se dobro sjećam.

Još je i dobro kad se radi tako o dokumentaciji i slično. Meni npr sad na zadnjem pregledu bio neki dr na zamjeni pa se čudi šta još stavljam utrogestane, da to nema smisla poslije 😐 da mi neće to povećati cerviks i plus da kao sprječava trudove 😬 i kome da ja sad vjerujem!? 🤔🤦‍♀️ Jel netko to stavljao do kraja i kad su ukinuti?
    Info cure vidim sad dosta popusta na Ethereal stranici ako još nešto trebate 😄
    I još da pitam: radite li Kegelove vježbe?

Luck ja sam mislila da se utrici stavljaju dok posteljica ne preuzme.. Ali nisam gin i ne znam nikog tko ih u tako visokim tt stavlja. Sta ti kaze gin, zasto moras stavljati?

• katsy
    18. Veljača 2022. 13:39

elle 🙋‍♀️

Dubrovčanka ti si do detalja opisala i moje spavanje,i sate si pogodila manje više 🤣

Elle - znači opis od Dubrovčanke 100% i kod mene, od sati do svega! I to tak traje vec mjesec dva. A po danu uopće ne spavam, ako zaspim uz TV to bude na 15 minuta 😔

bebo
    18. Veljača 2022. 13:40

Arsancres 🙈ahahahah za brdo! A za zagusljivu cekaonu je da se upucas. Je l jis uvijek tamo kod hitne odn.kod rampe se ulazi pa ravno ona vrata pa kada udjes negdje lijevo mislim...

bebo
    18. Veljača 2022. 13:43

Danas ste sve raspolozene 😍😎
    Sve me iste tegobe muce. Plus, jos radim a sada me tako njonja i san da se bojim da ne zaspem 🙈🙈

bebo
    18. Veljača 2022. 13:47

Ali najdraze od svega mi je kada kihnem pa se upisam 🙈 Kao sada npr. A bitno sa sam maloprije bila na wcu i da su 2 kapi izisle. 🙈🙈
    Ovo mi je doslo na mail

EvaKB
    18. Veljača 2022. 13:54

Cure, izgleda da sam nesto lose pojela. Jucer sam jela grah, bojim se da mozda nije bio dobar. Sarafi me za poluditi i muz mi je bas javio da ima proljev. Ne znam da li da zovem doktora, tesko da bi mi ginekolog sad nedto mogao bas za to reci, a opca praksa mi ne radi vise. Ne znam sto da radim, meni nisu neki jaki simptomi, samo me malo crijeva zezaju. Je li imala koja slucaj?

👩‍🦰35
    👨‍🦱37
    Pokušavamo od 09/2019.
    06.09.2021. ➕
    Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
    Očekivani termin poroda 11.05.2022.

mrzlopoljka
    18. Veljača 2022. 14:03

bebo

Ali najdraze od svega mi je kada kihnem pa se upisam 🙈 Kao sada npr. A bitno sa sam maloprije bila na wcu i da su 2 kapi izisle. 🙈🙈
    Ovo mi je doslo na mail

Ja sam mislila da se to samo meni dogodi.  Samokontrola nad tjelesnim funkcijama na minimumu. 

meri97
    18. Veljača 2022. 14:42

https://ibb.co/bNCr32S

Šaljemo vam Rita i ja punooo pozdrava 🥰🥰
    Da vidimo vas kolike ste 😀😀

https://lbdf.lilypie.com/dmWEp1.png

CoKSa
    18. Veljača 2022. 15:03

https://ibb.co/XsnzB0n
    Obavila ctg, bio je granicni, ali prosle smo.
    Na nalazu pise tahikardija, beba ima velike otkucaje srca, svaki put mi mjere dodatno temperaturu, no tak je kak je. 
    Stigli iz zg, i mene jos nisu trudovi pustili, inace od voznje mi se jave, ali kad legnem, pojedem, umire se. Sad lezim, i soraju me pravo, ali drze u komadu. Ako do vecera ne stanu, ici cemo natrag.

LucK
    18. Veljača 2022. 15:27

bebo

LucK

Lovely_

bebo

Lovely kuzis, svatko ima svoja pravila, a nas nahodavaju i vracaku vamo namo.. 😩😖😭 Kako je moguce da svatko ima svoje tumacenje istog zakona? 🙈😒

Da, stvarno mi nije jasno kako se to sve razlikuje od osobe do osobe. To bi trebalo biti uniformno za sve. Baš zato jer sam čula 100 različitih priča išla sam slat upit mailom i na HZZO i soc. gin. i oba odgovora su bila ista da mogu bilo kada u tom periodu između 45 i 28 dana.
    Čak mislim da je i Čoksa otvorila porodiljni između ta 2 dana, a ne točno na 45 dan. Ako se dobro sjećam.

Još je i dobro kad se radi tako o dokumentaciji i slično. Meni npr sad na zadnjem pregledu bio neki dr na zamjeni pa se čudi šta još stavljam utrogestane, da to nema smisla poslije 😐 da mi neće to povećati cerviks i plus da kao sprječava trudove 😬 i kome da ja sad vjerujem!? 🤔🤦‍♀️ Jel netko to stavljao do kraja i kad su ukinuti?
    Info cure vidim sad dosta popusta na Ethereal stranici ako još nešto trebate 😄
    I još da pitam: radite li Kegelove vježbe?
    Luck ja sam mislila da se utrici stavljaju dok posteljica ne preuzme.. Ali nisam gin i ne znam nikog tko ih u tako visokim tt stavlja. Sta ti kaze gin, zasto moras stavljati?

Tako sam i ja čula🤔 kao zbog skraćenog cerviksa ih stavljam. Prvo sam pila duphastone negdi do 16tt zbog roskastog iscjedka, a onda kad mi je cerviks izmjeren dobila utrogestane 🙄
    Elle onda ih ti još samo malo stavljaš vuhu.💪 Jedva čekam da ih i meni ukinu 🙃
    EvaKB nek prođe što bezbolnije 🤞
    Cure slatke ste trudnice.. Coksa 🤞❤️

31👩‍❤️‍💋‍👨38

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.