XOXO divan porod ❤️ Drago mi je da je tako dobro prošlo, pogotovo nakon prvog loseg iskustva.
Seka Frida čuvaj se, bit će to sve dobro na kraju.
Omerta i ja imam Malm s četiri ladice, odlična je. Cini mi se ista kao ova iz Jyska. Svi imamo Malm 😂
Laku noć svima 🤗
Cure moje... Nisam se htjela gurati preko reda ali izgleda da budem. Oko 22h me nešto počeo bolit trbuh i bila mi je muka i povratim. I kako se i muž žalio da je i njemu tako ja već mislila da smo nešto krivo pojeli... Legla i zaspala u roku 5 minuta, budim se za sat i pol na wc kad ono krv i odmah panika naravno... Malo me kao boli u donjem dijelu trbuha ali nista specijalno. Ma ajmo mi u bolnicu, na putu do tamo osjetim da nešto curi, došla do tamo mokrih gaća i hlača. Dok sam se skidala za pregled je pljusnula plodna voda iz mene. Evo me sad u predrađaoni, otvorena za 1 prst samo, trudovi su krenuli i ajd zasad nisu strašni. Poslali su muža doma da se naspava a ja nek uživam tu sama 🤣

💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Cure moje… Nisam se htjela gurati preko reda ali izgleda da budem. Oko 22h me nešto počeo bolit trbuh i bila mi je muka i povratim. I kako se i muž žalio da je i njemu tako ja već mislila da smo nešto krivo pojeli… Legla i zaspala u roku 5 minuta, budim se za sat i pol na wc kad ono krv i odmah panika naravno… Malo me kao boli u donjem dijelu trbuha ali nista specijalno. Ma ajmo mi u bolnicu, na putu do tamo osjetim da nešto curi, došla do tamo mokrih gaća i hlača. Dok sam se skidala za pregled je pljusnula plodna voda iz mene. Evo me sad u predrađaoni, otvorena za 1 prst samo, trudovi su krenuli i ajd zasad nisu strašni. Poslali su muža doma da se naspava a ja nek uživam tu sama 🤣
Ajmeee 🥰🥰 neka je sa srecom i da prode cim brze i bezbolnije 🤞🙏🤞🙏 cekamo te s lijepim vjestima 😍😍

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Elle sretno i da prode sto lakse! 😊 Evo ipak ce nam stici jedna beba za vikend 🤭.
Ja od kad se mali probudio za sisanje nikako ne mogu ponovno zaspati. Tako me kukovi i leda bole i nikako se namjestiti. Inace, trebala sam imati pregled ovaj utorak, a posto sam bila u izolaciji pregled mi je odgoden na danas u 10 sati tako da ujutro idem u trudnicku. Tjesim se da barem nece biti guzve jer vikendom su samo trudnice koje su prosle termin.
XOXO cestitam na bebi i stvarno porod za pozeljeti ☺. Koliko je beba na kraju bila teska?
Nooha jeste stigli doma?
Seka Frida miruj i bit ce sve u redu. U dobrim si tjednima i izdrzat ces jos to malo
Kriss jesi jos u bolnici? Jesu ti dali kakvu terapiju?
2020.💙 2022.💙
Stiže bebica 🥳🥳😇 Elle držiiii se, javljaj nam situaciju ❤️ vidiš da nećeš ni dočekat drugi pregled 😂
Seka Frida, miruj, slušaj doktore i upute, pregmit će se to već 😇
Tonka341 jeste ti i mali sad skroz oporavljeni i dobro? Držim fige da izbjegneš gužvu, ali ja mislim isto kao ti, da ne bude baš kao preko tjedna 🤭
Ja se jučer ujutro uputila malo do nasipa i usput ću do lidla, dok muž i mala spavaju, iako znala sam da će se ona već probudit u nekom trenu, al da pobjegnem bar malo, baš mi je zadnja 2 dana šou, ona je tak u nekoj fazi za koju znam da mora proći, samo je meni to izazov u ovom trenu pa si ne znam više kak pomoć 🥴 i reko idem malo sama prošetat, uzet ću si kavu i proluftat um.
Nakon jedno 2 sata kad sam došla doma, toliko me prepone počele bolit, kao ono kad niš ne radiš cijelu zimu pa nadobudno odeš voziti bicikl 10km😂😂
E cijeli dan me to bolilo, majke mi, mislila sam uhvatit će me trudovi il ne znam. A kad ležim, meni je još gore, ne znam kako se vi namjestite, ja imam osjećaj da bi radije stojećki spavala, baš me sve nekak stišće u tom ležećem položaju 😶😶
Na kraju evo sad kad sam se probudila osjetim da mi je bolje, valjd mi nije ta maratonska šetnja bila dobar izbor😂
Ima li još koja osjećaj da ju beba doslovno čačka? Mene je s prvom curicom znalo probost nezgodno baš pred kraj već, ono da moram zastat na ulici ili u stanu, ali s ovom već sigurno tjedan dana svako malo osjetim doslovo čačkanje 😐😐 e imam osjećaj da je ona toliko nisko da bi joj glavu mogla obrisat wc papirom kad idem piškit, evo doslovno 😳 baš kad me uhvati me zaboli ono praktički na samom dnu, ne znam ni objasniti

Xoxo za pozeljeti, super! 😀
Elle cekamo izvjestaj 😁
Arsancres ja mislila da samo moj cacka, osjetim nekad doslovno kak mi po preponama kopa😂 meni je lezeci polozaj najbolji zbog boli u pipi, ali ustajanje iz lezeceg cesto prolazi s "au au au"...

Xoxo za pozeljeti, super! 😀
Ellecekamo izvjestaj 😁
Arsancresja mislila da samo moj cacka, osjetim nekad doslovno kak mi po preponama kopa😂 meni je lezeci polozaj najbolji zbog boli u pipi, ali ustajanje iz lezeceg cesto prolazi s "au au au"…
Istooo tak i meni, al isto 🥺🥺 baš kao da me čačka, ne znam drugačije objasniti, ne kužim uopće šta i kako, u toj sekundi imam osjećaj da ću se popiškit isti tren, da će mi istiskat sve😖😖😖
A ustajanje neću komentirat😂
Sad u srijedu ja na pregledu, legla na onaj krevet za ctg, pita me sestra jel mogu, ja sva bitna ma mogu ne brinite, a kad je trebalo ustat jbt kak se okrenut🤭 jedva se ustala sama da ne padnem tamo ko bova hahha
A srećom kasnije na pregledu kod doktora, čovjek me sam uhvatio na ruke kad je završio i podignuo me 😂😂 kao da je znao🙈🙈 možda prevencije radi hahahha

Hvala na podrdci cure 🥰🙏 lijepo je to procitati
Elle sretno i da imas lijepo iskustvo i sjecanje 😊🍀💪
Arsancres, mi ko da smo susjede, lidl pa nasip su i moja ruta za setnju 😅🤭. A kaj je s malickom, ako mogu pitat, kakvo ponasanje? Inace sam odgojitelj po struci pa mozda mogu kako pomoci, predloziti kakvu literaturu ili nesto..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji