MarijanaMartin čestitam!! 🥰🥰 Uživajte skupa, a detalje nestrpljivo čekamo kad stignem naravno.
Čoksa sretno🤞🤞🍀🍀
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Ja stvarno nisam imala uopće sliku i viziju dojenja tako kako je ispalo kod mene, htjela sam i planirala dojiti, ali uopće nisam razmišljala o nekom vremenskom periodu, jel, ali u biti kad sam rodila, dojenje je stvarno obilježilo moje majčinstvo i mene je baš jako povezalo s mojom malom i to mi je sve još uvijek emotivno i nešto naše, taj neki odnos baš samo nas dvije i prilično sam sigurna da podsvjesno zato i nemam još snage nešto srezati iako mi stvarno nekad bude preko glave da mi se i približi cickama 😶😶 nisam mislila da ću nakupiti toliko dugi staž dojenja, ali u biti i bez dojenja imam lijep odnos s malom, odgajam ju nježno po principima povezujućeg roditeljstva, u biti još više odgajam sebe, iako nisam to niti imala u primisli da će zapravo biti tako, tj. ja sam neke stvari tako potisnula kroz odrastanje i život dalje i mislila sam da sam generalno to sredila u životu, a onda tek kad sam rodila sam se mentalno raspala na tim poljima i tek tada sam si osvijestila koliko su zapravo te moje rane nešto na čemu tek trebam raditi. Tako da zapravo i to dojenje koje njoj toliko znači (a i meni) ne želim nikako naglo prekidati niti nekim muljažama, htjela bi da ona dolazak seke što bolje prihvati u onom smislu da se ne osjeća odbačenom ili da eto ja dajem bebi sikati, njoj više ne, a do bebe je mogla i sl. Neovisno koliko se ona kao veseli seki sad, ja sam prilično sigurna da će njoj to biti jako veliki šok, možda ne odmah, ali sigurno će se trebati priviknuti na sve ❤️
Moj ginić mi je rekao da je on proučavao dosta istraživanja o dojenju tandema, po porodu posebice, da to starije dijete lakše prihvati mlađe i da se često taj bonding između njih pojačava zbog dojenja, ako oboje još cickaju, tj. da po tom mentalnom dijelu je jako puno pozitive. Vjerujem da je to individualno, ali eto i to mi je ohrabrujuće bilo čuti 😁 tak da, možda i vama pomogne ❤️
Jako lijepo si ovo napisala, čula sam već slična iskustva od drugih žena.. kako rađanjem zapravo rađamo i neku novu sebe, a onda kroz sve te promjene koje to novo stanje donosi proživljavamo i svoje djetinjstvo i greške svojih roditelja i radimo na sebi. Iskreno već osjetim da će i kod mene tu biti puno "suza i muke" i koliko god ja to pokušavam i dalje potiskivati baš mi isplivavaju takva razmišljanja sve češće. Očito to nije bez razloga i to isto treba prihvatiti i ne odupirati im se.. ahh to majčinstvo stvarno je jedan pravi roller coaster emocija 🤭🙈
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
MarijanaMartin čestitam!!!🤍 Dobro došao Martin, a mami brz oporavak.
Čoksa sretno!!! 🤞
36👫36
Termin 26.03.2022 💙
MarijanaMartin cestitam, makar nije bilo po planu bitno da je sve dobro. Odmaraj i javi nam se kada mozes. Uzivaj sa svojim deckicem.
Coksa sretno, neka sto lakse prode.
Bome su krenule bebe 🥳
👩🦰35
👨🦱37
Pokušavamo od 09/2019.
06.09.2021. ➕
Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
Očekivani termin poroda 11.05.2022.
O pa konačno da je krenulo ❤️🌺❤️🌺
MarijanaMartin iskrene čestitke, to je ispao pravi dečko 💪 skoro duplo teži od Jone 🤣
Iako nije ispalo kako si priželjkivala, a budimo realni rijetko kome će baš, sve je iza tebe i sad samo prema napred! ❤️
Čoksa, sretno, sretno - iako mislim da si ti već sad gotova! 🙈 Evo ja svaki puta htjela i trebala roditi u Petrovoj, ali nikad stigla...🤣 Vjerujem da si ti stigla taman da uletiš odmah u rađaonu...
Čekamo lijepe vijesti - i da se dvojici mušketira pridruži i jedna princeza! 🌺🌺
P.s. mi lijepo napredujemo - od jučer je Jona u toplom krevetiću pa ga ja hranim i sve ide lijepo svojim tokom samo oni tu dosta sve ziheraški rade...pa malo traje...vjerujem da bi nas iz Petrove već spićili doma ali nema veze...sve ima svoje...ja sam se super oporavila i odmorila...
https://ibb.co/fHWqtpJ
-----
U 4 puknuo vodenjak, 15 do 5 dosli, pregled 9 cm otvorena u box me stavili. U 6:14 rodila. Bez epiduralne, bez dripa. Nisam pukla i nisam rezana.
3420g , 50cm
MarijanaMartin cestitam na velikom djecaku 💙. Najbitnije da je sve proslo u redu. Uzivajte, mazite se i pazite pa nam se javi kad malo dodes k sebi.
Coksa sretno jos jednom.
Nooha kako ste vi?
Ajme ja jos ne mogu vjerovati da nam stizu prve bebe u grupi 😍. Meni je to sve jos tako nestvarno i bas mi je proooletilo....
Arsencres slazem se u potpunosti sa svime sta si napisala i vjerujem i to sta kazes da ce i on neke stvari bolje kuziti tada jer i sama vidim kako se oni brzo mjenjaju iz mjeseca u mjesec i istina da ih nikako nije dobro odvikavati dok nastupaju neke velike zivotne promjene jer bi im to sve skupa bio preveliki sok. Dovoljan sok i promjena ce im biti dolazak nove bebe..,jedino mi nije jasno dali se oni mogu odviknuti sami kad nas nema kad smo u bolnici? Mislim tada svakako moraju biti bez pa ne znam jer kad nas vide nastavljaju po starom ili kako to ide? 😂 Opet vjerojatno nije isto dali cemo tamo biti 2,3 dana ili 10tak, evo nezz...u svakom slucaju bit cemo si podrska ti, Omerta i ja.
Katja izdajice 😂, zavidim ti. Tako sam i ja mislila da ce biti fino postepeno i bez stresa, to jest da ce sam pred kraj kako se mlijeko mjenja, hormoni itd odbiti sisanje ko sta navodno vecina, ali eto sta je tu je.
Ante 💙 Maro 💙
https://ibb.co/fHWqtpJ
—–
U 4 puknuo vodenjak, 15 do 5 dosli, pregled 9 cm otvorena u box me stavili. U 6:14 rodila. Bez epiduralne, bez dripa. Nisam pukla i nisam rezana.
3420g , 50cm
Evo taman napisala da vjerujem da si ti već gotova ❤️❤️❤️
Čestitke od srca ❤️❤️❤️
Coksa cestitam na malenoj Niki, prvoj curici u grupi 💗🎀! Drago mi je da je sve proslo super. Odmori se, uzivajte i mazite se 🤗.
Nooha vidim da si se taman javila. Super da fino napredujete i da si se ti uspjela odmoriti i vjerujem da cete uskoro kuci.
Ante 💙 Maro 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji