Bebo koliko još moraš raditi? Ne daj da te zezaju 💪🏻❤️
Katja radim jos 2 tjedna, do cca 34tt.
Nekako imam dojam da su me toliko maltrali da u ovoj trudnoci uopce nisam stigla uzivati.. 😣
Lovely kuzis, svatko ima svoja pravila, a nas nahodavaju i vracaku vamo namo.. 😩😖😭 Kako je moguce da svatko ima svoje tumacenje istog zakona? 🙈😒
MarijanaMartin kako si ti, jesil pričala s malom, jel se još ljuti?
Cure kod mene stanje nepromijenjeno. Ležim i čekam. Užasna je gužva u bolnici i ja stvarno nisam hitna, tako da su mi rekli da do ponedjeljka ne će ništa, a onda "ćemo se dogovoriti". Ja hodam kao luda tu po hodnicima i nadam se da će se okrenuti, ali do sad bezuspješno! Inače, smo obiteljski svi bolje. Mala se navikla, iako plače svaku noć kad se cujemo. To mi je za sad najteži dio dana, ali gledam na to kao dio njenog odrastanja!!
MarijanaMartin bas lijepo.. Znam da ti je tesko sto se dijeteta tice, ali super si to slozila u glavi. Tako puno toga oko njihovog osrastanja moramo prihvatiti i biti ce nam tesko jos sto puta. Ali sve je to zq njihovo dobro... ❤
A Martin neka se uozbilji! Okrene pravo i izadje iduci tjedan! Pa da ga sestrica moze cuvati i maziti i paziti 💙❤🍭
Dubrovcanka bitnod a si ti spremna.
Kada dodje, dobro dodje ❤❤
Do tada uzivaj 🍭
Coko Nika ce nadoknaditi za sve koje si rodila ranije 😜
Kontrola u TA. Ne djecam se iz prve trudnoce, ali znam da sam se taman narucila za 40+1 ili 2, kad je na 39+6 krenulo ❤❤🍭
Mislim da sam nakon nekog tj.isla svaki tjedan, a nakon 40tt da je trebalo ici svaka 2 dana.. Sreca pa mi je SD blizu pa sam setala.. Iako, onaj breg je lijepi trening, ne bas setnja 🙈🙈
Pitanjce za cure koje idu u Petrovu na porod: gel/trajni lak mora skroz dolje s ruku i nogu ili moze biti proziran?
Ja imam na nogama trajni, rozi🙂 s ruku sam skinula.
Iako sam na prvi porod dosla sa kraljevsko plavima i nitko nista nije rekao.
Pitanjce za cure koje idu u Petrovu na porod: gel/trajni lak mora skroz dolje s ruku i nogu ili moze biti proziran?
Ja imam na nogama trajni, rozi🙂 s ruku sam skinula.
Iako sam na prvi porod dosla sa kraljevsko plavima i nitko nista nije rekao.
Mislim da cu i ja onda skinuti s ruku a noge ostavim.
Hvalaa
Termin 1.4.2022. 👼
Curica 💓
Anomaly scan 4.12.2021. uredan
Idući pregled 25.2.2022.
Jutro 💞
Tanja bravo za super pregled 😍 veliki bebač 🤭
Tani drago mi je da je izolacija gotova i 🤞 da se oporaviš brzo 😊
Amelie držim fige da te zaobiđe korona 😇
Bebo ajde još malo pa ćeš to riješiti i uživati 💪 meni je isto SD blizu 🤭 ali imam još jedno brdo kad se vraćam doma (dupli trening) 😅
MarijanaMartin još malo izdrži ❤️ držim fige za bucin okret 🤞🤞 a za malu si dobro napisala, teško je ali moralo se kad tad dogoditi 😊
Tejuska ma šta bi zamjerili ❤️ evo moja 2 pregleda za upis kad stigneš 8.3. i 15.3. 😁
Sretno danas svima ko ima pregled 🥰
31👩❤️💋👨38
Dobro jutro cure i sretno na pregledima danas🌞
Tani1984 i ja sam nakon covida bila dosta umornija i brzo bih se uspuhala u šetnjama i kada bih nešto obavljala. Nisam bila sigurno da li je do trudnoće ili do kombinacije jednog i drugog ali sad vidim da sam opet puno aktivnija i da mi je lakše. Znači trebalo je 2-3 tjedna da dođem k sebi potpuno. 😬
Amelie drago mi je da si negativna i da je mužu bolje 🤗
Dubrovčanka nemoj puno brinuti,koliko vidim ginekolog ti je stvarno stručan i imaš povjerenja u njega. Svakako mu se možeš javiti ako osjetiš potrebu za pregledom ranije. 🙂
MarijanaMartin drago mi je da ste svi bolje i stvarno imaš dobar i pozitivan stav oko male, biti će ona dobro 💕
Nadam se skupa s tobom da će se tokom vikenda okrenuti 🤞
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Hvala curke na odgovorima, pitat cu svoju ginekologicu bi li trebala doci kod nje na jos jedan pregled.
💛🧡
Jutro i sretno s pregledima!
Amelienormalno da imas tezinu u trbuhu kad nosis bebu unutra😁 bh bi osjetila da jesu, to ti se trbuh bas skameni i neugodno je, meni obicno pritisne mjehur pa imam osjecaj da moram i piskiti ili ako ode gore, onda mi je malo teze disati, ali prode za minutu..
Marijanamartindrzi se, neka ste buco i ti na sigurnom!
Dubrovcanka nisam iskusna ali cini mi se veliki razmak izmedu pregleda sad kad te svaki cas moze uloviti da trebas rodit..
Ne znam, ako je vama ostalima od 26-og tjedna ovako teško hodati onda ok. Ali djeluje mi kao da većina cura sve može normalno uz neke tegobe naravno. Ali da nema taj problem boli i zatezanja već kod najosnovnijeg kao što je hodanje.. što mi je rekla jedna frendica iz zezancije.. prvo dete a ti takva kilava trudnica 😂🙈
MarijanaMartin želim ti da ti ovo vrijeme što prije prođe.. jesi ti u Petrovoj?
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Lovely kuzis, svatko ima svoja pravila, a nas nahodavaju i vracaku vamo namo.. 😩😖😭 Kako je moguce da svatko ima svoje tumacenje istog zakona? 🙈😒
Da, stvarno mi nije jasno kako se to sve razlikuje od osobe do osobe. To bi trebalo biti uniformno za sve. Baš zato jer sam čula 100 različitih priča išla sam slat upit mailom i na HZZO i soc. gin. i oba odgovora su bila ista da mogu bilo kada u tom periodu između 45 i 28 dana.
Čak mislim da je i Čoksa otvorila porodiljni između ta 2 dana, a ne točno na 45 dan. Ako se dobro sjećam.
Još je i dobro kad se radi tako o dokumentaciji i slično. Meni npr sad na zadnjem pregledu bio neki dr na zamjeni pa se čudi šta još stavljam utrogestane, da to nema smisla poslije 😐 da mi neće to povećati cerviks i plus da kao sprječava trudove 😬 i kome da ja sad vjerujem!? 🤔🤦♀️ Jel netko to stavljao do kraja i kad su ukinuti?
Info cure vidim sad dosta popusta na Ethereal stranici ako još nešto trebate 😄
I još da pitam: radite li Kegelove vježbe?
31👩❤️💋👨38
Sortiraj odgovore
Najstariji