Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anchika
    18. Veljača 2022. 09:23

Amelie

anchika

Jutro i sretno s pregledima!
    Amelienormalno da imas tezinu u trbuhu kad nosis bebu unutra😁 bh bi osjetila da jesu, to ti se trbuh bas skameni i neugodno je, meni obicno pritisne mjehur pa imam osjecaj da moram i piskiti ili ako ode gore, onda mi je malo teze disati, ali prode za minutu..
    Marijanamartindrzi se, neka ste buco i ti na sigurnom!
    Dubrovcanka nisam iskusna ali cini mi se veliki razmak izmedu pregleda sad kad te svaki cas moze uloviti da trebas rodit..

Ne znam, ako je vama ostalima od 26-og tjedna ovako teško hodati onda ok. Ali djeluje mi kao da većina cura sve može normalno uz neke tegobe naravno. Ali da nema taj problem boli i zatezanja već kod najosnovnijeg kao što je hodanje.. što mi je rekla jedna frendica iz zezancije.. prvo dete a ti takva kilava trudnica 😂🙈
    MarijanaMartin želim ti da ti ovo vrijeme što prije prođe.. jesi ti u Petrovoj?

Meni ti je isto tako vec par tjedana. Doduse ujutro mogu sve i sve napravim sto trebam a popodne se gegam i napravim ono bas sto moram, navecer znam jedva hodati od tezine u trbuhu i boli u kostima u pipici.. Nismo sve iste, vjerojatno puno ovisi o gradi tijela, kostima, misicma koji podupiru sve to itd.

Arsancres
    18. Veljača 2022. 09:50

Bebo, Luck ja sam se i u prvoj i u ovoj trudnoći kao ufurala kak ću tramvajem ilj ako me muž vozio autom, ostavit negdje kod ilice auto i pješke uz to brdo, da jačam fizičku aktivnost😂😂 neki dan sam se valjda skoro 3 puta upiškila do gore, još neki radovi sad pa morala mijenjat strane ulice 3x 😂😂
    Inače imam niži tlak uvijek, ne samo u trudnoći, a nakon tog brda lagano 125/82 🤪🤪🤪 mislim, nije to ništa visoko, praktički idealan tlak, a sestra me odmah pitala jeste pješke došli hahaha
    A tak i u prvoj trudnoći, sjećam se 🤭
    Meni je btw sad u onoj čekaonici bio užas, a nisam niti bila Bog zna koliko uopće. Nema zraka, ali niti malo 😐 masku sam spustila doslovno kroz 10 min jer nema šanse da bi mogla izdržati, ali skužila sam i da su druge trudnice.. Nije bilo ni toliko puno ljudi tada pa da ono možeš reći e gužva je, nego baš zagušljivo užas 😶

LucK
    18. Veljača 2022. 10:54

Arsancres

Bebo, Luck ja sam se i u prvoj i u ovoj trudnoći kao ufurala kak ću tramvajem ilj ako me muž vozio autom, ostavit negdje kod ilice auto i pješke uz to brdo, da jačam fizičku aktivnost😂😂 neki dan sam se valjda skoro 3 puta upiškila do gore, još neki radovi sad pa morala mijenjat strane ulice 3x 😂😂
    Inače imam niži tlak uvijek, ne samo u trudnoći, a nakon tog brda lagano 125/82 🤪🤪🤪 mislim, nije to ništa visoko, praktički idealan tlak, a sestra me odmah pitala jeste pješke došli hahaha
    Meni je btw sad u onoj čekaonici bio užas, a nisam niti bila Bog zna koliko uopće. Nema zraka, ali niti malo 😐 masku sam spustila doslovno kroz 10 min jer nema šanse da bi mogla izdržati, ali skužila sam i da su druge trudnice.. Nije bilo ni toliko puno ljudi tada pa da ono možeš reći e gužva je, nego baš zagušljivo užas 😶

Ajme uzbrdo je najgore 😳 a mene cili život prati ili uzbrdica ili 4. kat bez lifta 🙄😅
    A i na ravnome već odavno puno sporije hodam, bakice me prestižu 🤭

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Arsancres
    18. Veljača 2022. 11:07

LucK

Arsancres

Ajme uzbrdo je najgore 😳 a mene cili život prati ili uzbrdica ili 4. kat bez lifta 🙄😅
    A i na ravnome već odavno puno sporije hodam, bakice me prestižu 🤭

Hahahah a ja sam na 2.katu bez lifta, ali to mi uopće nije ne znam šta iako 10 puta dnevno siđem gore dolje zbog psa il nečeg, ne doživljavam to kao zgradu 😂😂 al ona uzbrdica🙈
    Meni bome isto gore na ravnom, mene tako zadnjih mjesec dana onako prereže u pipici da moram stat iste sekunde, gora sam od bakica 😅

Maya34
    18. Veljača 2022. 12:02

Ja ne znam što ću sa svojim spavanjem 🙄 Nema šanse da lijepo zaspim, nego se svaku noć prvih sat ili dva vrtim po krevetu. I onda mi vruće pa gurnem jednu nogu van pa mi još vruće pa obje gurnem van i onda mi bude hladno.. E onda jastuk okrećem i tako u nedogled 🙈 A ako moram ići na wc oko 3 ili 4 opet ne mogu zaspati brzo 🥴
    Noćas ne znam da li sam sve skupa 4h odspavala, a ujutro išla vaditi OGTT i pozlilo mi nakon onog šećera (i opet dobila u mjerici kakav imam u Ariel kutiji ) 😩🙄
    Baš smo sve neke babaste, svaka sa svojim mukama 🙈🤭

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

Amelie
    18. Veljača 2022. 12:12

Ahahahahaha svaka je malo kilava na svoj način dakle. Pokrenula sam žalopojke.. ali neka..nasmijale ste me i utješile!!:) Hvala curkee😘😘 Očito je sve to normalno.. ali kad se žalim mužu a on mi kaže a da nisi možda trudna?! Lupila bih ga tavom po glavi najradije😂🤭 Nabavila sam si Mg, tamanim evo šljive.. sad kad ja dotjeram tu probavu bit će i šetnje lakše nadam se.. 

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

mrzlopoljka
    18. Veljača 2022. 12:13

Joj, ja se skroz uspusem do 2.kata, isto nemamo lift u zgradi.  Pustam sve ispred sebe i onda polagano noga pred nogu. Bas ko bakica. A to brdo do SD je i meni bilo dobro za podizanje tlaka na neku normalnu razinu. 

elle 🙋‍♀️
    18. Veljača 2022. 13:32

Luck ja sam još uvijek na utrogestenima, trenutno samo 1xdnevno, sa 37tt mi je rekao da ih mogu napokon skroz ukinuti 🥳🥳🥳
    Antonela98 joj i mene to nervira za wc, imam osječaj da ću puknut koliko moram i onda baš to, 3 kapi 🙄
    Maya34 nasmijala si me s nogama jer to i ja radim, jednu po jednu izbacujem van pa ih jednu po jednu ipak vraćam da se zgriju pod poplunom. 🤣 Držim fige za dobar nalaz 🤞🙂
    Dubrovčanka ti si do detalja opisala i moje spavanje,i sate si pogodila manje više 🤣

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

bebo
    18. Veljača 2022. 13:34

Lovely_

bebo

Lovely kuzis, svatko ima svoja pravila, a nas nahodavaju i vracaku vamo namo.. 😩😖😭 Kako je moguce da svatko ima svoje tumacenje istog zakona? 🙈😒

Da, stvarno mi nije jasno kako se to sve razlikuje od osobe do osobe. To bi trebalo biti uniformno za sve. Baš zato jer sam čula 100 različitih priča išla sam slat upit mailom i na HZZO i soc. gin. i oba odgovora su bila ista da mogu bilo kada u tom periodu između 45 i 28 dana.
    Čak mislim da je i Čoksa otvorila porodiljni između ta 2 dana, a ne točno na 45 dan. Ako se dobro sjećam.

Mah, bas smo Balkan. Nista nije problem samo da je jasno da me ne setaju od gona do hzzoa do poslodavca... Ja jutros zvala prvnu sluzbu hzzo u jukicevoj. Ma, pojma oni nemaju.. 🙈

elle 🙋‍♀️
    18. Veljača 2022. 13:34

Evo i info za cure koje čekaju komplikacije,meni je upravo sjelo.  Addiko😊

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.