Katsy oho mi smo i po popodnevnom spavanju onda iste. Duša mi spava ali me mogu zaspati, ak uspijem tih 15min. 1xtjedno sretna sam. 😴
Posvudusa wohooo za ime, i bome predivan odabir,isplatilo se toliko čekati 💕 A zar se može ikako drukčije proslaviti kraj VV nego dozom šećera? Ja sam se bome zadnjih dana počela skoro svaki dan častiti 😐 I uvijek poslije provjerim šećer jer znam ako bude visok da ću se prepasti i stati ali neee, meni i nakon krafne i nakon sladoleda nakon 1,5-2h šečer bude ispod 5, nekad ajd do 5,2 skoči... I onda moja glava ne vidi problem u tome da užina bude desert 🙈
Coksa ohoo pa jel moguće da curka stiže uskoro 🤗
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Evo mene i mog sina kojem smo odlucili dati ime Juraj 💙 https://ibb.co/52B5K7p
Ajme, ovdje jenstvarno zivo!
Coksa juhuuuuuuuu ide vikend, ide malaaaaaa
Luck ja nisam znala ovo za utrice! Sretno..
Sve trudnicice taaaak ste lijepeee 😍
I velike 😜
Da se pohvalim, mislim da imamo ime 🎉
Valjda je to to nakon duge sage biranja 🤣
Bit će mala Sofia 😄
Cestitke na finalnoj odluci o imenu! Mi još muku mučimo s imenom...
Sviđalo mi se Mila pa shvatim da je među prvih 10 zadnjih godina pa mi uleti Lada/Leda i svi nekako čudno reagiraju na to. Onda mi se jaaako svidi Rita i krenem danas malo proguglat i to, kad ono i to ime među prvih 10 najučestalijih! Pa kako!?
Trenutno mi ostaje Aria koja mi je od malena želja ali bliska osoba (prijatelj) je nedavno dala to ime...
Termin 1.4.2022. 👼
Curica 💓
Anomaly scan 4.12.2021. uredan
Idući pregled 25.2.2022.
LucK ja sam isto jako dugo stavljala utriće u ovoj trudnoći, do 32tjedna, tak nekak, možda tjedan manje. Imala sam hematom od početka ogroman koji je rastao umjesto da ga je beba prerasla pa kao primarno zato, još mi je bila povećana doza na max dnevno i to one od 200mg 🤦♀️ bilo mi je blago rečeno pun k mljackavih gaća, još ljeto...a ja sam isto čitala da je to kao kap u moru i par nekih istraživanja koja potvrđuju da kao dodatni progesteron nema pozitivan učinak ako trudnica nema povijest spontanih prije ili vaginalna krvarenja, a ja nisam imala niti jedno od toga, ali moj gin opet uz ta ima i neka druga istraživanja koja idu u prilog da ipak smiruje lokalno sve, a sad 🤷♀️ rekao je on meni i da jednostavno unatoč istraživanjima njemu praksa pokazuje drugačije pa je to najveći razlog zašto mi želi ostaviti ipak duže. To mi je rekla i neka gin kod koje sam bila na godišnjem na kontroli, našla sam neku razvikanu ordinaciju po preporuci pa eto i ta "hvaljena" doktorica je to sve isto potvrdila, da je ona imala jako dobre ishode trudnoće s utrogestanima u kasnijem periodu.
Ja ne znam šta bih mislila, ali vjerujem svog ginekologu, a i iskreno kad sam već mjesecima to gurala isti mi klinac više bio hoću još koji tjedan, da mi je išlo na živce je, al jbg, opet bi poslušala doktora ✌️
Baš ste sve jako lijepe! 🥰
Juraj i Sofi(j)a su meni osobno prekrasna imena, muž kaže da će drugi sin ako ćemo ga imati biti Juraj! 😀
I nama je bila Mila u užem izboru. Lada mi je prekrasno!
Pa jelda da nije loše ime...čak je to neka starohrvatska Božica ljeta ali svi tako čudno reagiraju zbog automobila Lada 🤣.
Btw. Sofia je meni divno ime i obožavam onu pjesmu Sofia - evo sad bi je odmah slušala❤ (no od frenda se mama zove tako i zato je otpalo)
Termin 1.4.2022. 👼
Curica 💓
Anomaly scan 4.12.2021. uredan
Idući pregled 25.2.2022.
Prekrasne ste trudnice 😍 trbuscici su top ❤️
Mi smo birali izmedu Sofia i Rita i ostala je Rita ponajvise zato sto pase uz prezime i zvuci onako mocno. A svidala su mi se jos i Iva i Eva...volim kratka imena.
Znam da ima sad hrpa Rita ( cak mislim da nas je 3 u grupi) ali hej ja sam Ana a Ana ima isto mali milion. 😅
Tako da bitno da se vama svida da vam pase i to je to 😉
Kod nas je bio dvoboj oko imena. Muz htio Sara ja sam htjela Lira pa smo se sporazumno nasli na Rita 🥰
https://lbdf.lilypie.com/dmWEp1.png
Kod nas je bio dvoboj oko imena. Muz htio Sara ja sam htjela Lira pa smo se sporazumno nasli na Rita 🥰
Lijepo ime hehe 😉💓
Sortiraj odgovore
Najstariji