Nipt testovi postoje tek nekih 10ak godina, a djeca su se prilično uspješno rađala i bez njih, ne znam zašto bi njima to igralo ikakvu ulogu al dobro... Dobro je da znanost/medicina napreduje i da imamo izbor, pa svakome na volju 😉
Bok, curke! Napravila sam test prije par minuta i pozitivan je!!! Nadam se da će me dr. ubrzo naručiti na pregled da vam se pridružim. Još jednom hvala svima na podršci 💝
Jutroo ♥️
June pa to su divne vijesti,cestitam od ♥️
Ja sam sa J radila anomaly,sa N nisam,mislim da necu ni sa trecim :)
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ja imam jednu lijepu knjižicu o trudnoći, ali u pdfu, mogu ti poslati na mail, Razumna tebi bi isto dobro došla :D
Zove se Duhovni pristup porodu, super je napisana baš, jako lako se čita :)
Meni je odlična knjiga od Jovančevića, "Godine prve i zašto su važne", ja sam ju kupila na nekoj akciji i stvarno je korisna za taj početak, barem je meni bila.
Moj veliki favorit je knjiga "Povezujuće roditeljstvo", to bih ja poklonila svakoj svojoj trudnoj prijateljici :D
Jutroo
Arsancres super za pregled 🙏🙏 i slažem se s tvojim stavom za te testove. I mi smo odlučili da nećemo ništa
Evo i ja dajem mail ako nije problem da mi pošaljete taj pdf
kaca1508@gmail.com hvala ❤️
Kako ste ostale trudnice, ima li siimptoma ili uživate u nedilji?
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Poslala evo i tebi :)
Ja još pijem kavu i gledam stan u neredu 🤭
Mm to kao počisti, ali ja bi to sve drugačije 😂
Ali briga me, neću ništa još, do idućeg pregleda ću se skulirati, da sad još ne bi bilo lažno radovanje.. Nek bude malo nered, nikom niš, i tak mi nitko ne dolazi haha
Šta ćete kuhat danas? Ja izvadila šnicle, nemam ideju ni za šta još
Arsancres moze i menii
teav1@windowslive.com
Meni ne prolazi dobro,200 puta sam kihnula od jutra,strah me tolikog naprezanja,smijem li ista popiti za peludne alergije?
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Poslala evo i tebi :)
Ja još pijem kavu i gledam stan u neredu 🤭
Mm to kao počisti, ali ja bi to sve drugačije 😂
Ali briga me, neću ništa još, do idućeg pregleda ću se skulirati, da sad još ne bi bilo lažno radovanje.. Nek bude malo nered, nikom niš, i tak mi nitko ne dolazi haha
Šta ćete kuhat danas? Ja izvadila šnicle, nemam ideju ni za šta još
Hvala ti puno, ma joj ja sam jučer sve izribala od poda do plafona sad uživam
Briga te, ajde nikad oni ne mogu počistiti kao mi, al puno znači kad bar olakšaju malo
Joooj pravo da ti kažem, nemam pojma. Kad dođe nedilja uglavnom nešto na brzinu bude, da može otići iz kuće i uživati u danu
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Jutro cure! Evo moja preporuka je knjiga "Bebarije"- Rebeka Bulat. Super je jer piše o razvojnim fazama djeteta u prvoj godini života i ima razne igre i aktivnosti koje možete radit s bebicom po mjesecima. Meni je baš dobro došla sa sinom 😊
Ja danas idem na ručak kod svojih, samo laganini..
Uživajte 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji