Sunasce da nije probava? Mene u lijevoj strani kada probada to je jer moram kakati tojest dok se kakic ne spusti dolje kroz crijeva😶 jesi bila na wc ?
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Kaca dobro došla. Jako mi je drago kad netko tko se stvarno mučio i jako želi dijete to i uspije. 🎉🍀🎉🍀 Meni je to fascinantno kad beba dode kad se ne nadaš ili kad odustaneš. Na poslu kolega 20 godina pokušavao, nema gdje nisu bili i koji postupak nisu isprobali. Kad su shvatili da nema više nade niti novaca, žena mu ostala trudna. Eto, pa budi pametan! Sad imaju zdravog sina!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Upravo s pregleda. Amenoreja 10+3, bebica 10+6. Već se vidi nosna kost, oči, ustašca, rukice, nogice, čak i šakice. Nevjerojatno.
Netko je pitao što popiti za glavobolju. Meni se javila prije dva dana i traje... Rekla mi je doktorica da popijem odjednom dva paracetamola. Paracetamol je najsigurniji analgetik u trudnoći. Samo je problem što meni paracetamoli ne pomažu kod bolova, a to sam se poslije sjetila. 🤔😂 Meni je glavobolja od dehidracije, još mi malac doji, tako da ćemo se nalijevati vodom.
Dobrodošlica novim ženicama i čestitke na dobrim pregledima. Da sve do kraja trudnoće budemo spokojne! 🌼
💃38
🐥2020.
NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
Termin 15. 3. 2022.
Upravo s pregleda. Amenoreja 10+3, bebica 10+6. Već se vidi nosna kost, oči, ustašca, rukice, nogice, čak i šakice. Nevjerojatno.
Netko je pitao što popiti za glavobolju. Meni se javila prije dva dana i traje… Rekla mi je doktorica da popijem odjednom dva paracetamola. Paracetamol je najsigurniji analgetik u trudnoći. Samo je problem što meni paracetamoli ne pomažu kod bolova, a to sam se poslije sjetila. 🤔😂 Meni je glavobolja od dehidracije, još mi malac doji, tako da ćemo se nalijevati vodom.
Dobrodošlica novim ženicama i čestitke na dobrim pregledima. Da sve do kraja trudnoće budemo spokojne! 🌼
Odlicnooo🥰kako mi je lijepo cuti da je sve super na pregledima
Jooj bas mi je zao za glavobolju 😶 nadam se da ce brzo proci
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sunasce da nije probava? Mene u lijevoj strani kada probada to je jer moram kakati tojest dok se kakic ne spusti dolje kroz crijeva😶 jesi bila na wc ?
Moze biti i da je od toga,pocelo se smirivati nakon doticnog dogadaja🤣
Etoooo vidis😂😂😂odlicno,milina 😄😄
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Netko je pitao što popiti za glavobolju. Meni se javila prije dva dana i traje… Rekla mi je doktorica da popijem odjednom dva paracetamola. Paracetamol je najsigurniji analgetik u trudnoći. Samo je problem što meni paracetamoli ne pomažu kod bolova, a to sam se poslije sjetila. 🤔😂 Meni je glavobolja od dehidracije, još mi malac doji, tako da ćemo se nalijevati vodom.
Pa ti vec imas velikog bebaca u buskici❤🥰. Drago mi je da je sve super
Pa i ti isto. U dan smo! 😂😁
💃38
🐥2020.
Termin 15. 3. 2022.
Odlicnooo🥰kako mi je lijepo cuti da je sve super na pregledima
Jooj bas mi je zao za glavobolju 😶 nadam se da ce brzo proci
Hvala, Tejuška. Ma kad vidiš onu gomoljicu kako se miče na uzv, sve te prođe. 😆🤗
💃38
🐥2020.
Termin 15. 3. 2022.
Meni je u utorak uzimanje krvi za nipt. Onda trebam čekati 7-10 radnih dana za rezultate. Čini mi se da je tako rekla. Još da je to samo izgurati... 🙄
💃38
🐥2020.
Termin 15. 3. 2022.
Kamilica,zavidim 🥰 jedva cekam i ja vidjeti,kao da sam prvi puta trudna 🤭
Ma budes kako ne,sve ce nam to i prebrzo proletiti 😊
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Pozdrav cure evo i ja vam se pridružujem. Trenutno sam 5+6, jučer mi je ginekologica i potvrdila trudnoću 😊 sljedeći pregled je za tri tjedna.
Nemam nekih simptoma osim umora i naleta vrućine, pogotovo kad konkretnije pojedem. Imala sam u par navrata temp 37,1 vidila sam da je i ovde par vas imalo. Od dodataka uzimam folat, magnezij i floradix jer mi je željezo bilo loše prošlu trudnoću...
Eto nadam se da ćemo se lipo družit 🤗 Sritno nam svima!
Sortiraj odgovore
Najstariji