Upravo s pregleda. Amenoreja 10+3, bebica 10+6. Već se vidi nosna kost, oči, ustašca, rukice, nogice, čak i šakice. Nevjerojatno.
Netko je pitao što popiti za glavobolju. Meni se javila prije dva dana i traje… Rekla mi je doktorica da popijem odjednom dva paracetamola. Paracetamol je najsigurniji analgetik u trudnoći. Samo je problem što meni paracetamoli ne pomažu kod bolova, a to sam se poslije sjetila. 🤔😂 Meni je glavobolja od dehidracije, još mi malac doji, tako da ćemo se nalijevati vodom.
Dobrodošlica novim ženicama i čestitke na dobrim pregledima. Da sve do kraja trudnoće budemo spokojne! 🌼
Pa ti vec imas velikog bebaca u buskici❤🥰. Drago mi je da je sve super
Pa i ti isto. U dan smo! 😂😁
Kod mene 10+2, a po uzv 9+6. Tu smo negdje😂
Kod mene kratki ciklusi, 25 dana, pa vjerojatno zato.
💃38
🐥2020.
NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
Termin 15. 3. 2022.
Pukica dobro nam dosla 🥰
I meni su ciklusi kraci 25,26 dana
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sunašce riješila 4 još 3 😄 na pola sam puta. Malo me donji dio leđa boli Al evo ispružim se u pauzama. Popijem nešto i prigrizem 🤞🏻
Kamilica Nifty sedam radnih dana. Evo ja čekam rezultate. Trebalo bi s pon do sri🤞🏻❤️
Ja sam radila nipt što se šalje u Grčku. Prošli put kad sam ga radila čekala više od dva tjedna jer je bilo vrijeme blagdana... Poludjela!
🙏🤞🤞🤞 Za dobre rezultate!!!
💃38
🐥2020.
Termin 15. 3. 2022.
Pozdrav cure evo i ja vam se pridružujem. Trenutno sam 5+6, jučer mi je ginekologica i potvrdila trudnoću 😊 sljedeći pregled je za tri tjedna.
Nemam nekih simptoma osim umora i naleta vrućine, pogotovo kad konkretnije pojedem. Imala sam u par navrata temp 37,1 vidila sam da je i ovde par vas imalo. Od dodataka uzimam folat, magnezij i floradix jer mi je željezo bilo loše prošlu trudnoću…
Eto nadam se da ćemo se lipo družit 🤗 Sritno nam svima!
Dobro nam došla i sretno! 🌼
💃38
🐥2020.
Termin 15. 3. 2022.
E da, mjerila mi je tlak 90/50. Ja po cijele dane samo padam, nemam energije ni za što. A i prirodno mi je nizak.
Koliko se sjećam, sve bi se to trebalo normalizirati do 13 tt, kad bi posteljica trebala preuzeti svoju funkciju.
Tada će nestati i mučnine, vrtoglavice, povraćanja, bolovi, grčevi, loše stolice, tlakovi... Za većinu trudnica.
Ugodan vam vikend, ženice moje! Samo laganini!
💃38
🐥2020.
Termin 15. 3. 2022.
Pozdrav drage trudnice. Sramezljivo se javljam jer cekam 1. Pregled 6.9.
Bili smo na potpomognutoj oplodnji i 2 pozitivne bete su iza nas. U dosta sam velikom strahu ali i sreci odjednom. Danas sam 5+0 . Nemam velikih simptoma jos. Menstrualni grcici, probadanja i bolne grudi. Nisam jos osjetljiva na mirise i okuse. Nadam se da je sve ok. Zelim cestitati svima na otkucajima srca bebaca ❤
Kaća, Pukica i Lindsay dobrodošle! Cestitam i da bude školski do kraja 🤞🤞🤞
Milica Kamilica cestitam na super pregledu!!! Još malo i proći će prvo rizično tromjesečje 😃😃
Ja od simptoma imam konstantno propikavanje i grčeve kao menstrualne i užasno sam umorna, imam osjećaj da bi cijeli dan mogla prespavat 😅🙈
Posvudusa ja sam u prvoj trudnoći imala ooogroooman trbuh i niti jedne strije, a po sisama milion🙄 a recimo i nisu nešto pretjerano narasle… tak da bas nema nekog pravila s tim strijama 🤷♀️
Lindsay dobro nam dosla 🤰
Ti i ja smo tu negdje po terminima🥰drzim puno figica da bude sve super
Strije .. imam ih milion,kao zebra sam,ali tak me briga 😌
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Hvala vam od srca cure na dobrodošlici i lijepim riječima
Pukica dobro došla 🥰
Lindsay jaooo kako se slavila tvoja beta, mi "lh cure" smo cijeli dan o tebi pričale, neopisivo mi je drago zbog tebe i čekamo prvi pregled 🤞🤞❤️
Što se tiče glavobolja, meni inače samo brufen pomaže i neki dan sam imala glavobolju preko 40 sati odjednom
Znači puno vode, kava jaka ako možete podnijeti na želudac, paracetamol neki od 1000 slobodno, svježi zrak i maknut se s visokih temp i sunca
Sad nam ništa ne može puno pomoći nego čekat da prođe uz ove neke prirodne načine liječenja
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Sortiraj odgovore
Najstariji