Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    13. Veljača 2022. 18:54

Drzite se curke i nadam se da vas nece ipak korona uhvatiti🤞
    ----
    Gledala sam i ja etikete na robici, imam i neki baby program na ves masini al nikad nisam prala na njemu moram to prouciti. Al ubiti imam i susilicu i parnu peglu tako da ce bakterije na robici sigurno fasovati 😅
    Nisam jos apsolutno nis pocela prati cini mi se rano al opet poslije mi mozda bude tesko tak da svaki dan vazem kad cu krenuti s tim 🙈

LucK
    13. Veljača 2022. 19:00

Dubrovčanka jako sladak kutak za curicu 😍
    Amelie Magy nek vas zaobiđe korona 🤞😊

31👩‍❤️‍💋‍👨38

mrzlopoljka
    13. Veljača 2022. 19:16

Cure, sretno s koronom. 
    Nama je ta susilica smanjila robicu nakon nekoliko susenja, pa bas vise takve stvari ne susim u njoj. 

• MarijanaMartin
    13. Veljača 2022. 19:35

Amelie

Joj cure moj muž pozitivan :/ Jebemu bas smo se dugo opirali, ali eto čim je on krenuo u više druženja otišlo k vragu. Ja zasad negativna, razdvojili se, ali nekako mi se čini da budem i ja fasovala jer me nešto nos pecka i malo sam umornjikava neka. Jedino se nadam ako i dobijem da će booster i ovi svi vitamini odraditi svoje.. 😔

Amelie no sikiriki. Evo mi se nismo razdvojili još i mala bolesna, znači dva direktna izvora korone oko mene, pa sam ja još negativna. Moj muž boosteriran nema neke teške simptome. Nije niti jedna dan imao temperaturu ( mislim da je to najvažnije u trudnoći) Ako ti je u nosu, samo špricaj što više sa aqua Maris, da ispereš. Sigurna sam da će sve biti dobro. Držim vam palčeve🍀🙏🍀🙏

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

elle 🙋‍♀️
    13. Veljača 2022. 19:51

Kriss pa čestitke na završenim radovima 🥳🥳🥳 I kako je prošlo fotkanje?
    EvaKb pa zgodan je stolić taj trbuh.💕
    Sunašce dobar neki luster kad je prošao tak bez posljedica. Tvoja glava je i dalje dobro? 😬
    Katsy nažalost ne znam proceduru za patronažnu jer mi je šogorica u stanu ispod nedavno rodila pa sam upoznala patronažnu na stubištu i dala mi je svoj broj da joj se javim kad dođemo doma iz bolnice. 
    Anchy23 meni je ta patronažna rekla da ih redovno obaviještava samo Vinogradska a ostali baš i ne.  
    Dani30 ni ja nisam voljna prepustiti mužu kupovinu ali iz drugih razloga. Pa bi mi slao slike,pa bi me panično zvao ako odmah ne odgovorim i svejedno uz najdetaljnije upute bi nešto fulao🤣
    Dubrovčanka krevetić je predivan 💕 baš mi se sviđa kak si to sve složila 🥰
    Amelie nadam se da će proći sve sa blažim simptomima kao i kod većine. ❤
    Magy107 drago mi je čuti da se još držiš i da si negativna 🥳
    MarijanaMartin bome se i ti dobro držiš uz dvoje zaraženih, odlično,nek tak i ostane 🤞

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Amelie
    13. Veljača 2022. 20:13

Magy107

Amelie, dobrodošla u klub. I moj je pozitivan. Isto se razdvojili. Je li tvoj otišao daleko? Ja još nemam neke simptome. Možda malo nos zeza… Imam neke bolove ali to pripisujem i tjednima u kojima jesam. Jutros sam radila test, negativan je.
    Drzi se. Nadam se da će tebe zaobići.

Otišao je u dnevnu ako na to misliš🙈🙈 Mislili smo kud bi i što bi.. ali ima on blage simptome već par dana i sve nešto pripisujemo to lošem spavanju i koječemu jer kao svi oko nas su već preboljeli.. nije imao od koga dobiti. I eto ti ga na taman kad se mrvicu opustiš. Kako sam bila s njim ful u kontaktu sve do jutros, a on razvio simptome već prije tri dana eto ne znam mogu li se nadati da ću biti negativna. Ali ipak smo se razdvojili i planiramo tako par dana.. puno luftam i nema druge. Nadam se da ćeš i ti ostati negativna!

Hvala cure na podršci .. valjda bude ok.😘

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Tejuska♡
    13. Veljača 2022. 20:17

Dubrovcanka premedeni je kutak za Leoni 🥰😍🎀👑
    Curke s koronom,drzite se ♥️♥️

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Kriss
    13. Veljača 2022. 20:21

Elle hvala ti 😘 Prošlo je baš odličnooooo, baš smo bili sretni, slikali smo se u parkiću pa mislim da će slike biti divne, još je danas bio tak lijepi dan 🤩 jedva čekam da ih dobijem. Bilo mi je samo bitno da imam neku lijepu slikicu iz trudnoće, ono da se mogu prisjetiti tih dana i sreće i "čuda" našeg kako je raslo u meni kad ju vidim nakon nekog vremena i nakon par godina 😊
    Amelie drži se! ❤️ i vi MarijanaMartin također, da čim brže prođe! ❤️
    Dubrovčanka baš vam je krevetić diiivaaaan! 😍😍🎀
    EvaKB baš ti je prijala kavica na 🌞 krasna siii😍
    Sunašce čuvaj glavu i nadam se da si dobro i bez ikakvih većih posljedica 💪 p.s. to se i meni često događalo ali nisam uspjela oboriti lustet 

• Anova93
    13. Veljača 2022. 20:31

Dubrovčanka, divni su krevetić i posteljina! 🥰 Mislim da sam baš jučer kupila isti baldahin (nismo ga još izvadili iz pakiranja, ali mislim da je to to). Super izgleda!

Mi smo naručili krevetić, madrac, kolica i još neke sitnice i jedva čekam da sve stigne pa da počnemo polako sa slaganjem i uređivanjem...

• _Katja_
    13. Veljača 2022. 23:34

Bok svima 🤗 Nisam cijeli vikend ulazila na forum i mislim se idem vidjeti tko je još rodio kad nema novih beba. Možda sutra na Valentinovo 🥰
    Meni je stomak bas narastao, imam osjećaj da sam u prvoj trudnoći išla roditi kad je bio ovoliki. Ali još se super osjećam, danas sam hodala cijeli dan, 9 km, s pauzama naravno 😅
    MarijanaMartin bas me zanimalo to za pupak, meni je bilo čudno kako su mi malu pustili iz bolnice bez ikakve njege za pupak, bojala sam se da će mu nešto biti kad sam ju presvlačila 😬 Otpao je za nekih deset dana tako bez ičega, dobro je prošlo. Patronažna je isto rekla da ga ne treba ništa dirati. 
    Ovaj put ne mislim nju angažirati, mislim da ovdje nije obavezno.
    Dubrovcanka presladak ti je krevetić i sve ovo uz njega 😍😍
    Zbunile ste me sad s ovim omeksivacima, pa nisu svi lošeg sastava, ili? Jel vi to proučavate? Ja koristim Frosch za bebe i Ecover. Ne da mi se baviti analizom pa citam preporuke i gledam sta je pod ECO certifikatom inače za kozmetiku. I da, Ecover čak malo i mirise 😆 Ne kao Lenor, ali onako fino nježno 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.