Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sibila009
    14. Veljača 2022. 08:23

Sretno Valentinovo! 
    Jel se tko izvodi za Valentino ili smo svi kući?
    Magy i romantični videopoziv zvuči zanimljivo  😉
    Sretno na pregledima!

36👫36
    Termin 26.03.2022 💙

sibila009
    14. Veljača 2022. 08:25

Tejuska♡

Cure s radovima ja o svojima uopce ne zelim 🤣 dovoljno je saznanje da se selim pocetkom 4mj … oko 20 dana prije termina… sa dvoje djece🤣hrpu pospremanja i slaganja.. mah 🤣 umorna sam vec dosta haha.
    Sretan dan zaljubljenih svima ♥️🥰 da ga lijepo provedete 🎉
    Moj muz je od jutra u shopingu,antenu,TV,tepihe,lampe i lustere kupuje 🤣 sve smo vec vidjeli sad je samo po sve to otisao.

Woooow... tebi je baš zanimljivo onda! 🙂🙃🙂
    Nadam se da će selidba proći ok  I da ćeš ti biti mirna i opuštena na kraju 😘

36👫36
    Termin 26.03.2022 💙

Amelie
    14. Veljača 2022. 08:38

Demi30

Arwen i TiNa sretno danas 🤞
    Cure s koronašima oko sebe nadam se da će vas zaobići. Evo ja sam u zadnjih 20 dana dva puta bila bliži kontakt (mami i bratu) i nisam cijepljena, pa nisam uhvatila. Tako da za vas cijepljene ima i još više nade 💪
    Čoksaaaa ajmoooooo! A i Dubrovčanka nam je blizu 😍 Ima vas još! Držite se cure i samo hrabro, neka nam bebice dođu žive i zdrave 🤗
    Ja imam problemčić, koji bi mogao prerasti u problemčinu. Ako netko ima bilo kakav savjet, pomažiteeee. Naime, ja sam sezonski alergičar i to teški. Počinje pomalo sezona peludi čempresa i već pomalo vidim smetnje u vidu svraba grla, očiju i ušiju i lagano začepljen nos. Međutim, to je tek početak. Ako ne koristim antihistamike (koje svake godine krenem uzimati bar 15,20 dana prije pojave simptoma) onda me očekuje nedostatak zraka, zatvaranje nosa i grla i gušenje. U trudnoći naravno ništa od svojih standardnih lijekova ne smijem piti. Najgore razdoblje mi sad slijedi… Od sredine veljače do sredine travnja. Znači dobra 2 mjeseca. Danas ću zvati dr. opće prakse da vidim može li mi išta propisati. Jasno mi je da bi trebala što manje izlaziti iz kuće i izlagati se peludi, ali eto ja i ne izlazim zbog ovakve trudnoće nigdje još od rujna. A vjerujte da mi je dovoljno otvoriti vrata ili osušiti robu na zraku, toliko mi je dovoljno doticaja s peludi da me satere. Čitala sam da u trudnoći alergija nestane ili se smanji, pa sam ja nadobudno odlučila ne brinuti se 🤦‍♀️Baš sam se veselila sad nekim šetnjama s mužem kad dođe s broda, ali izgleda da nemam sreće nikako. Ako znate nešto što smijem koristiti ili imate neki savjet, pucajte!!

Hej hej.. ja sam isto alergičan, ali obično mi krene tek u petom mjesecu. No, preklani kad sam bila trudna ovo kratko nisam imala simptoma!! To me jako veselilo tak da eto možda nećeš morati ništa koristiti, ali postoje antihistaminici koji se daju i u trudnoći ako se ne varam..

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• katsy
    14. Veljača 2022. 08:46

Dubrovčanka

Jeli vas u ovim tjednima zabole trbusi pri okretanju s boka na bok. Ja ima osjećaj kao da imam 12 kg u stomku 🥱

Daa, s jednog boka najprije na leđa par sekundi i onda tek na drugi bok. Imam osjećaj da se sve unutra premješta s boka na bok. Bas je težina 🤣

LucK
    14. Veljača 2022. 08:47

Jutro i sretno današnji pregledi 💞
    Dubrovčanka čestitke na 37 ☺️ još malooo 😍
    CoKSa navijamo za vas danas 🤗
    Demi držim fige da te poštedi alergija bar u trudnoći 😇
    Tejuska oo vama će biti veselo početkom 4mj 😆
    Patronažna nama su rekli da joj se javimo u zadnjem mj trudnoće prema adresi di smo smješteni (bez obzira di si prijavljen) 😋

31👩‍❤️‍💋‍👨38

elle 🙋‍♀️
    14. Veljača 2022. 09:14

Dobro jutro cure 🌞 Sretno Valentinovo ❤
    Sretno danas na pregledima 🤞
    Dubrovčanka čestitke na ulasku u termin 😊 jesi spremna? 🤭
    Coksa svi navijamo danas 🤞

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

CoKSa
    14. Veljača 2022. 09:29

Odspavala sat vremena, malo me popustilo. 
    Idem se spremit i rijesit mami poklon u grad, odnijet papire za vrtic, ducan, pa mozda ubrzam sta.

Amelie
    14. Veljača 2022. 09:34

posvudusa

Mislim da ću i ja napraviti neki kolač za večeras jer nećemo nigdje u romantiku 🤣
    Imam uzv sad u 11, baš me zanima koliko je narasla u ovih skoro 5 tjedana. Trbuh mi se uduplao pa mislim da je i ona sad bucika.
    Imam problema sa štitnjačom, bila sam prošli tjedan i TSh mi je s početnih 0,08 pao na <0,01. Moram opet na uzv na merkur al su mi rekli da za bebu to nema značaja osim što postoji mogućnost da neću moć dojiti jer neću imati mlijeka. To sam sama prizvala očito od fobije od dojenja. Problem je što oni kažu ako se to ne izregulira nakon poroda kandidat sam za vadjenje štitnjače. Jel ima netko više iskustva s tim?
    Nekako sam si premlada da mi vade organ, prije trudnoće nikad s njom nisam imala problema…jel moguće da je trudnoća toliko utjecala na moju štitnjaču….čitam po netu ali ne nalazim ništa pametno.

Jel imas svog endokrinologa? Nisam skužila tko te šalje na Merkur? Mislim da bi bilo bolje da si nađeš jednog koji te prati pa onda nekako odlučiti što dalje. Meni je evo terapija i malo pojačana u trudnoći jer očito je štitnjača sada dodatno opterećena, ali nitko nije spominjao ništa za dojenje. Mislim da te plaše bez veze, ali dobro.. nadam se da ćeš moći dojiti. Ono što je često problem da žene nakon poroda iz hipo odu u hiper. Meni je baš doktor rekao da 10 dana nakon poroda moram obavezno opet vaditi hormone da znamo regulirati terapiju. A sad se s operacijama ne zamaraj.. to sve stigneš. Nekako mi se čini da nisi tako drastičan slučaj.. ako trebas preporuke za dr javi;)

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

Amelie
    14. Veljača 2022. 09:36

Magy107

Ja ću sa svojim mužem imati romantični videopoziv

Haha i mi se dovikujemo preko zida.. ljubav u zraku i srčeka🙈🙈🙈

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

Demi30
    14. Veljača 2022. 09:42

Tejuska, oprosti, zaboravih napisat da mi je dr. prebacio pregled sa 22.2. na 25.2. pa promijeni ako ti se da.
    Što se tiče Valentinova, ja i muž smo opet razdvojeni kao i na mnoge druge kao bitnije datume. Već sam navikla 🤦‍♀️ Još nam je danas godišnjica veze, eto to je baš zanimljivo 🤗
    Barem nisam u radovima i selidbi kao neke od vas 😂😂😂

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.