Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CoKSa
    12. Veljača 2022. 22:35

Meni ako ne mirisi po omeksivacu, kao da nisam oprala. Znam, bolesna sam, ali jednostavno onako svkeze oprana posteljina od omeksivaca, robica, obozavam to

CoKSa
    12. Veljača 2022. 22:36

Ja sam ti djecju robu sad prvi put  prala na brzom pranju, 20 min/30° i zadnjih 10 min stavila becutan

CoKSa
    12. Veljača 2022. 22:37

Oprala prije mjesec dana, otvorim ladicu jos sve mirisi

Arsancres
    12. Veljača 2022. 23:26

Bambolina

Arsancres, kako napreduju radovi? Čini mi se da si spominjala da ćete ovaj vikend završavati 😂🙈

Neću biti jako pozitivna da neš ne ureknem😂😂 ali mislim da smo se sad doveli u fazu da ću roditi eventualno u neokrečenim zidovima 😂ali dobro, to doslovno može muž i kad rodim il i da sam u bolnici, soba jedna i hodnik samo, ali gotovi su zidovi u smislu da je sve ožbukano, poravnato, u hodniku smo knauf stavljali, to je gotovo, doduše one velike ploče od 2,4m smo montirali pa to ima par spojeva samo praktički. Kad je tak velika iz komada niti imaš gletanja nikakvog, šarafi i spojevi i eto mi uvijek stavimo samo jedan tanki sloj gleta preko površine da boja bude ravnomjerna. To smo danas prešli, kad se posuši sutra, prebrusit ćemo, imamo onu žirafu za brušenje zidova, s tim si za 15min gotov, puno sam i rekla 😅 ona svu prašinh pokupi, ima u sebi usisavač pa stvarno i dijete bi to moglo. U pon će nam susjed doći samo radijator izvuć malo jer taj dio zida od njega ne može biti u vagu, a kad već sve to radimo neću sad tak ostavit. To grijanje je bilo kad smo kupkli stan, Bože dragi e to ko da je slijep čovjek postavljao, žene.. Znači niti jedna cijev ne ide ravno, radijatori su svi na nosačima, bez greške jel, ali brate svi al svi su krivi negdje, il ovako u odnosu na zid ili onak na oko od poda haha, baka od koje smo kupili stan je tada imala 92 godine već, mislim da je plin i to grijanje riješila prije 10ak godina jer po bojleru i starosti kontam da je to tak nekak. Mislim da ju je neko oženio za pare, a estetiku bakuta i tak više ne vidi 🙉🙉
    Čeka nas sad samo pod 🤭 ima tu posla ali me tu tješi to što je to sve suho i fizikalija, ppbacat laminat i parket i daske i poslagat novo sve. Nije baš bajka ali nema nikakvog sušenja i sl, pa realno to su i tihi radovi, optimistična sam 🙈
    Ovak kad se nešto miksa pa miješa pa suši, to se uvijek oduži al uvijek 😖😖 em prašine posvuda jbt, to su mi sve prljavi radovi, još čistim toliko koliko radim nešto 🙄

bebo
    13. Veljača 2022. 04:58

Arsancres svaka cast 💪
    Cure pa vi stw svw u terminima 😳😳😳😳😳
    Ono, grupa ce se rastepst avaki cas 😍😭

Demi30
    13. Veljača 2022. 07:05

Arsancres ja kukam što mi moraju postavit ugradbeni ormar i što mi muž mora opiturat zid u dječjoj sobi i sastavit namještaj od Ikee... Sad kad vidim kako je tebi, neću više kukat 😂 Mene užasno nerviraju bilo kakvi radovi po kući, paketi namještaja i ostalih stvari... Jedva čekam to sve otvorit i namjestit.
    antonela98 Baš sam se jučer pohvalila kako spavam ko top, a evo jutros od 4 oči ko u sove.  Dobro sam napisala da ću se ureći 🤦‍♀️ 

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Demi30
    13. Veljača 2022. 08:08

Niki777

Nooha čestitam na malenome! Porod zvuci kao iz snova! Bravo! ♥️🙏🏼
    Demi vidi da si išla kod fizioterapeuta radi leđa, možeš mi reci gdje kod koga i je li ti pomoglo? Ja od utorka krećem sa prenatal yogom i nadam se da će mi pomoći barem malo.
    Dubrovcanka koliko puta se ide na trudnički tečaj kod nas? Tj koliko termina? Znam samo za onu prvu srijedu u mjesecu a iza? I znaš li je li kod nas dopuštena pratnja na porodu trenutno? 💗

Idem kod Jarka na Dom zdravlja. Imam spazam mišića u leđima, vjerojatno uzrokovan mirovanjem i ležanjem cijelu trudnoću. A to, uz promjenu ravnoteže tijela i dobivanje na kilaži u trudnoći uzrokuje pritisak na živce zbog čega imam gadan išijas u desnoj strani.  Idem zasad na lagane masaže jednom tjedno. Odmah su mi rekli da mi ne mogu raditi neke stvari koje bi mi radili da nisam trudna, ali bolje išta nego ništa.  Pomaže mi pomalo, svakako je bolja situacija nego što je bila, ali nadam se da će biti još i bolje 🙏

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Demi30
    13. Veljača 2022. 08:11

Niki777

Nooha čestitam na malenome! Porod zvuci kao iz snova! Bravo! ♥️🙏🏼
    Demi vidi da si išla kod fizioterapeuta radi leđa, možeš mi reci gdje kod koga i je li ti pomoglo? Ja od utorka krećem sa prenatal yogom i nadam se da će mi pomoći barem malo.
    Dubrovcanka koliko puta se ide na trudnički tečaj kod nas? Tj koliko termina? Znam samo za onu prvu srijedu u mjesecu a iza? I znaš li je li kod nas dopuštena pratnja na porodu trenutno? 💗

Dubrovčanka će ti bolje reći, ali mislim da ima 5 termina, odradi se kroz mjesec dana. Ja planiram ići sad u 3. mjesecu s mužem.  Pratnja je dozvoljena na porodu, koliko sam skužila treba imati negativan test na koronu, koji radi na hitnoj kad ti dobiješ trudove i dođeš u bolnicu. Test bude gotov za 15tak minuta i ostaviš broj telefona od muža, pa ga zovu da dođe kad uđeš u rađaonu. 

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Amelie
    13. Veljača 2022. 08:18

Dani30

CoKSa

Meni ako ne mirisi po omeksivacu, kao da nisam oprala. Znam, bolesna sam, ali jednostavno onako svkeze oprana posteljina od omeksivaca, robica, obozavam to

Ima nas budnih..naravno… Dobro jutro….🤗🤗🤗 I ja sam sve bebine stvari oprala do sada sa Persil praskom i sa Frosch omeksivac ,ko i ti ni ja nisam zadovoljna kako mi mirisi robica…ja sam navikla da mi ves mirise ,a ovo nista ..ma ni trunku.. morat cu opet kasnije samo u omeksivac neki za bebe a da lijepo mirise…🤣🤣kakvi su nam to nosovi pa da nam sve smeta sto lijepo nemirise….🙈🙈

Poanta je da za bebu ništa ne treba mirisati, njima to samo smeta.. ali vidim da većina vas ima osjećaj da onda nije oprano. Problem je što ih ti jaki mirisi mogu stvarno smetati. Ne koristim omekšivač ni za nas, a kamoli za bebu, sušilica divno to sve smekša😉

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

bebo
    13. Veljača 2022. 08:49

Posvudusa ti si apsolutni winner sta se radova tice!
    Roba koristim minimalno praska i uopce ne ili minimum omeksivaca. Sve ispirem dvaput. Ta kemija u robi mene smeta, ne bi nikad robu male bebe zaljevala s tolikim kolicinama. Sve ima lijepi miris po svjezem, ne po kemiji... ✌🍭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.