Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    13. Veljača 2022. 12:33

EvaKB

Tko kaze da nema koristi od trbuha
    https://ibb.co/QryX1MN

Preslatkii🥰uzivajte na 🌞 divno je!!!

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• MarijanaMartin
    13. Veljača 2022. 12:43

Cure, Buco se sinoć toliko "kuglao" da sam mislila da idem roditi. Par puta sam morala prodisati bol, uništio me. Sad ću kroz dan vidjeti da se nije možda okrenuo ili se samo zaje.... Haha Omekšivač niti pod razno nestavljam na bebine stvari, niti na svoje. Mi smo životinje i bebe su poluslijepe i okolinu istražuju mirisima. Majka ima svoje feromone koje bebi pomažu da se smiri i da zna da je kod svoje majke. Tako je u divljini i tako je i kod nas ljudi, iako volimo misliti da smo nešto posebno,haha Moj Vukovarc je za otkriće feromona dobio Nobelovu nagradu. Kad sam bila u bolnici stavila sam kupus na dojke (da mi se smanji upala) mala je odjednom počela odbijati sisu, uz jaki plač i negodovanje. Brzo sam izribala dojku i sve je opet bilo super. Znači nije me prepoznala,haha A i bebe tako lijepo mirišu da je grijeh to prekriti nekim mirisom!!!!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• katsy
    13. Veljača 2022. 13:34

Koja je procedura sa patronažnom sestrom? Da li to prijavim u dom zdravlja ili kako to ide? Kada moram prijaviti? Tnx!

Tejuska♡
    13. Veljača 2022. 13:46

MarijanaMartin

Cure, Buco se sinoć toliko "kuglao" da sam mislila da idem roditi. Par puta sam morala prodisati bol, uništio me. Sad ću kroz dan vidjeti da se nije možda okrenuo ili se samo zaje…. Haha Omekšivač niti pod razno nestavljam na bebine stvari, niti na svoje. Mi smo životinje i bebe su poluslijepe i okolinu istražuju mirisima. Majka ima svoje feromone koje bebi pomažu da se smiri i da zna da je kod svoje majke. Tako je u divljini i tako je i kod nas ljudi, iako volimo misliti da smo nešto posebno,haha Moj Vukovarc je za otkriće feromona dobio Nobelovu nagradu. Kad sam bila u bolnici stavila sam kupus na dojke (da mi se smanji upala) mala je odjednom počela odbijati sisu, uz jaki plač i negodovanje. Brzo sam izribala dojku i sve je opet bilo super. Znači nije me prepoznala,haha A i bebe tako lijepo mirišu da je grijeh to prekriti nekim mirisom!!!!

Totalno!!! 
    Cestitke na 37tt 😍🥰
    Mozda se buco okrenuo!!!! 🤭🎉🤞

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Maya34
    13. Veljača 2022. 14:12

Falilo mi je čitanje savjeta od MarijanaMartin 🤭 Sa "straha" od jedenja kupusa, sira došle mi do pranja robice za bebu 🙈😁❤️
    Sunašce vidim da je tebi bitno da lusteru nije ništa, da se razbio tko zna koliko dugo bi bila bez njega i kada bi muž novi namontirao 🤣🤣🤣

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

mrzlopoljka
    13. Veljača 2022. 14:26

katsy

Koja je procedura sa patronažnom sestrom? Da li to prijavim u dom zdravlja ili kako to ide? Kada moram prijaviti? Tnx!

Prije je bilo da nazoves broj od patronaznih kad rodis, pa se onda dogovorite o prvoj posjeti, ovisno kad izlazis iz bolnice. Broj u pravilu bude na web stranici od dz, bar u Zg. Ne znam da li je sad ista drukcije.

Demi30
    13. Veljača 2022. 14:37

Je li ta patronažna baš mora dolazit? 😂 

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Omerta
    13. Veljača 2022. 14:49

bebo

Omerta hvala ti, probat cu.
    Kako rjesavate uputnice i to? Telefonom, mailom?

Sa onim prije sam sve mailom ili telefonski.. A sad sa novim, kad dođem na pregled pa ako treba kakva uputnica on pošalje, iako imaju i mail pa pretpostavljam da se može i tako. Danas bi to trebalo biti pod normalno, s obzirom na situaciju. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• MarijanaMartin
    13. Veljača 2022. 14:59

Demi30

Ovo i mene zanima. Nadam se da nije ona od prije 5 godina. Ja bi to nekako izbjegla ako mogu. Jer mi stvarno nije pomogla!!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

mrzlopoljka
    13. Veljača 2022. 15:03

MarijanaMartin

Demi30

Ovo i mene zanima. Nadam se da nije ona od prije 5 godina. Ja bi to nekako izbjegla ako mogu. Jer mi stvarno nije pomogla!!

Ja mislim da je to obavezno, i ne znam nijednu mamu da joj nije dolazila patronazna.. Ali mozete pitati, mozda ima kakvih iznimki.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.