Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LucK
    13. Veljača 2022. 09:03

Jutro cure 💞
    Drago mi je da radovi napreduju i nek se završe na vrime 😎
    Cure u tegobama držim fige da prođe brzo 😁
    Omekšivač i mirisi meni više smetaju pa za našu robu minimalno koristim, a za bebinu ni neću ☺️ Ionako tu u Zg ništa ne miriše kad se suši vani roba 😐 nije to ko naša bura kad osuši 😉

31👩‍❤️‍💋‍👨38

elle 🙋‍♀️
    13. Veljača 2022. 09:07

Dobro jutro cure 🥰
    Arsancres bome pravi radovi kod vas,drago mi je da su pri kraju 😊
    Demi baś si se urekla, kad god netko komentira neki simptom ili poteškoću u trudnoći ja ne komentiram da nemam na glas baš iz tog razloga 🤣
    Posvudusa oh kod tebe isto ozbiljni radovi, nadam se da će sve ići po planu... najgore je što se to uvijek sve nekako oduži.

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Arsancres
    13. Veljača 2022. 09:24

Joj to s radovima je uvijek ista priča i uvijek je agonija. Ja sam si sad rekla stvarno nema šanse da išta više radimo osim krečimo zidove i to isto nema šanse više svake godime, i tak su mi upackani od male, šarala je isto na par mjesta, nema tih para više, radije ću stan prodat nego išta više raditi 🤪
    S jedne strane mi je drago što smo eto bar velik dio riješili i to naravno sami pa barem se ne grizem zbog para koje bi dala nekom za fušeraj jer je ispalo da bi uvijek neš srala i uvijek bi netko nešto morao popraviti, ali s one druge strane, meni je ova trudnoća sama po sebi tako drugačija od prve, sve nešto neizvjesno počela pa ovaj hematom pa onaj, pa mi sr rigalo nenormalno do 14tjedna, nisam se još ni saživila uopće mjesecima i nekak uvijek su mi misli negdje drugdje bile, ne u trudnoći, a termin mi evo na vratima. Često pomislim da bi to možda bilo drugačije da nisam bila opterećena tim svim stvarima, iako jasno mi je da je trudnoća uz još jedno dijete i obaveze potpuno druga priča od one bezbrižne verzije gdje ti eto si još solo i kupuješ robicu i sve je još super 🙈
    Nije bio plan da ovoliko traje sve, ali očito eto s današnjim majstorima ne možeš drugačije proći. 
    Posvudušo mi smo radili novu kupaonicu kad mi je mala imala 10mj, kao dogovoreni radovi 8 dana (sa štemanjem i keramikom, mala kupaona 4m2 poda i 15m2 zidova) ušli smo u 4 tjedan radova.. Bez vode, grijanja, veš mašine, tuširanja, kad se sjetim 😖 toliko smo novaca bacili na one praonice veša, kupili grijalocu na struju, dobili ratu da boli glava hah, ono šta ćeš jbt, nemamo izbora
    Nadam se da će kod tebe bar upola kraće 😅😅😅

CoKSa
    13. Veljača 2022. 09:28

Amelie

Dani30

CoKSa

Meni ako ne mirisi po omeksivacu, kao da nisam oprala. Znam, bolesna sam, ali jednostavno onako svkeze oprana posteljina od omeksivaca, robica, obozavam to

Ima nas budnih..naravno… Dobro jutro….🤗🤗🤗 I ja sam sve bebine stvari oprala do sada sa Persil praskom i sa Frosch omeksivac ,ko i ti ni ja nisam zadovoljna kako mi mirisi robica…ja sam navikla da mi ves mirise ,a ovo nista ..ma ni trunku.. morat cu opet kasnije samo u omeksivac neki za bebe a da lijepo mirise…🤣🤣kakvi su nam to nosovi pa da nam sve smeta sto lijepo nemirise….🙈🙈

Poanta je da za bebu ništa ne treba mirisati, njima to samo smeta.. ali vidim da većina vas ima osjećaj da onda nije oprano. Problem je što ih ti jaki mirisi mogu stvarno smetati. Ne koristim omekšivač ni za nas, a kamoli za bebu, sušilica divno to sve smekša😉

Nije meni uopce do smeksanja, vec do mirisa. Susilica mi ga samo pokupi, ali i tu ima rjesenja😅  ja nikada nisam izbjegavala omeksivac, parfem, ne mogu si zamislit da izadem van a nisam spricnula parfema i laganu sminku stavila🙈
    Ali tu stajem s pricom o omeksivacima. Svatko ima pravo na svoje misljenje i svatko ce napravit onako kako on zeli🙂🙂 lijepo je pocakulati i svatko da iznese svoje❤

bebo
    13. Veljača 2022. 09:40

Coksaaaaaaaa ja kad vidim 39 kod tebe, mene strah pocne prat 😁
    Ma ovo za mirise, mialim da si krivo shvatila. Ves mirisi predivno i bez puno kemije! Sminkam se normalno cijelo vrijeme, parfem sam smanjila jer mi ne pase nosu sada, ali imam i ja svoje trikove!
    Arsancres 4tjedan radova 🙈 A ja optimisticno planiram krecenje 75m2 u dva vikenda 😳🙈 (moleri, ne ja). Mislim, jednom kada se pojave, onda ce mi sve to vec biti izglednije 😀🍭❤✌💪😜

• Kriss
    13. Veljača 2022. 10:16

Omekšivači joj ajme i meni je bilo čudno kad sam oprala robicu a kad ono nije tako mekano i bez mirisa 🤭 inače obožavam mirise i baš volim omekšivač da mi mirišeeeee ali šta je tu je, ja sam uzela onaj dm-ov denkmit prašak, htjela sam frosh ali kolko košta pa reko ne može 😂
    Radovi mi smo napokon završiliiii 🥳🥳🥳 starci su se preselili kat niže, sinoć smo prvu večer bili sami 💪
    --
    Mi se spremamo na slikanje, frendica je fotograf pa će nas malo sliknut da imamo koju uspomenu, baš se veselim ❤️

mrzlopoljka
    13. Veljača 2022. 11:13

Robica - ja perem s onim dm sensitive za bebe, isto nikakvih mirisa. Prvi sin nam je imao osjetljivu kozu, cak su sumnjali na atopijski, sto hvala Bogu na kraju nije bio. Tako da do prve godine sam prala samo s tim dmovim. Sad njegovu perem s nasim Perwollom s mirisom. A za bebu cu isto tako odvojeno, prvo za svaki slucaj da ne bi bilo kaj s kozom, a kasnije vjerojatno isto negdje do 1.g. 

Amelie
    13. Veljača 2022. 11:52

Dani30

Amelie

Dani30

CoKSa

Meni ako ne mirisi po omeksivacu, kao da nisam oprala. Znam, bolesna sam, ali jednostavno onako svkeze oprana posteljina od omeksivaca, robica, obozavam to

Ima nas budnih..naravno… Dobro jutro….🤗🤗🤗 I ja sam sve bebine stvari oprala do sada sa Persil praskom i sa Frosch omeksivac ,ko i ti ni ja nisam zadovoljna kako mi mirisi robica…ja sam navikla da mi ves mirise ,a ovo nista ..ma ni trunku.. morat cu opet kasnije samo u omeksivac neki za bebe a da lijepo mirise…🤣🤣kakvi su nam to nosovi pa da nam sve smeta sto lijepo nemirise….🙈🙈

Poanta je da za bebu ništa ne treba mirisati, njima to samo smeta.. ali vidim da većina vas ima osjećaj da onda nije oprano. Problem je što ih ti jaki mirisi mogu stvarno smetati. Ne koristim omekšivač ni za nas, a kamoli za bebu, sušilica divno to sve smekša😉

Nemam ja osjecaj da nije oprano,samo mi cudno da nema barem neki blagi miris.. uzela sam frosch sensitiv omeksivac od badema i nista nemirise… 😅🤣mozda operem samo par stvari sa mirisnim nekim pa da vidim kako ce reagirati beba na to.. jos mi je rano za to sve ,ali ja volim biti spremna …. svi mi se u okolici smiju kad vide da sam skoro sve pripremila… samo su mi kolica ostala i koja sitnica za mene…

Hah ja evo nemam ništa spremno. Kolica planiram kupiti iduću žutu srijedu i dovući kroz 2-3 tjedna stvari od rodbine koje posuđujemo. Nekako mislim si još stignemo, a ako se nešto zakoni ranije puno onda će muž morati skakati okolo po dućanima.. što ću mu ja🙈😂

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

EvaKB
    13. Veljača 2022. 12:00

Tko kaze da nema koristi od trbuha
    https://ibb.co/QryX1MN

👩‍🦰35
    👨‍🦱37
    Pokušavamo od 09/2019.
    06.09.2021. ➕
    Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
    Očekivani termin poroda 11.05.2022.

Tejuska♡
    13. Veljača 2022. 12:31

Sto se tice robice i pranja bas mi je drago ako mozete omeksivac koristiti.Ako cete imat srece pa vam bebe nece imati AD ko moji... do njihove 3godine zivota nisam omeksivac upotrijebila,oboje sa 2mj vec dobili,krvavo lice,rane po tijelu...nije sve u mirisu..Beba ima svoj poseban miris koji ce vam zaokupiti miris odjece,nemojte se zamarati takvim stvarima 😊 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.