Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arsancres
    14. Veljača 2022. 00:19

Ja sam danas klasični bauštelac pa sad legla k kao čitam zaostatke, mislim da ću zaspat ekspresno 😅
    Korona ekipa nadam se da će sve proći bezbolno, jebiga kontam ako će nekog sašit da nijedna izolacija neće pomoć🙈 baš sve ovisi, tko bi više znao 😐
    Meni prijateljicin muž pozitivan, on prvi, izolirao se, na kraju kroz par dana i njena mama i brat pa onda i tata, a oni nisu uopće ne znam koliko bili u bliskom kontaktu, a ta frendica i njena mala od 5 mj i dalje ništa, one su na kraju došle opet mužu kad su svi postali pozitivni kod njenih, gdje su kao otišle 🙈🙈
    Svi su srećom skroz ok, prva 2 dana malo imali temp, ali kaže sve blago i prolazi 🙃
    ----
    Što se tiče patronaže, prije 3 godine je u Zg vrijedilo da bolnica obavijesti, ali samo ako si rodila u bolnici gdje pripadaš po adresi, tako je meni rečeno, slala sam upit u hzzo i zvala dzz svoj. Budući da ja spadam pod petrovu kao rodilište, onda su mi rekli da ako rađam drugdje, ne ide preko njih. Ja sam našla na dzz webu popis patronaže po ulicama i zvala sama za svoju, našle smo se cca mjesec dana prije poroda, ona je zapisala termin da zna okvirno i kad sam rodila sam joj poslala poruku, izašla sam iz bolnice u pet, ona je došla u pon tek. 
    Sad joj se nisam ni javljala, osim da mi poprati kilažu iskreno mi ni ne treba ni za šta 😐 i tada je bila puna glupih savjeta 🙉

anchika
    14. Veljača 2022. 06:31

Sretno s pregledima danas!
    Cure s koronasima oko sebe, da ne dobijete a ako dobijete da brzo i bezbolno prode😀
    Cure u radovima, isto brzo i bezbolno da prode😀
    Dubrovcanka  i ti si na  37 tt😧😀

CoKSa
    14. Veljača 2022. 06:40

Dubrovcanka op op terminusa❤ 
    Ja budna od 5. 
    Obavila wc, otusirala se, iii sad cekam daljnji razvoj situacije, ocu dalje ic spavat ili ce se kontrakcije pretvorit u nesto jace. 

• Hukica
    14. Veljača 2022. 06:49

Pozdrav cure.. Ja budna od 4 nikak zaspati poslje 🙈. 
    Mene zna kod okretana a boka na bok boliti trbuh i kukovi ko da bum se raspala 😬 
    Cure s koronama nek sve prođe dobro
    Dubrovčanka krevetić je 🔝
    Coksa navijam za bebicu 🥰

Zadnja menstruaciju 12.6
    Termin poroda 20.3
    Curica💗

Maya34
    14. Veljača 2022. 07:04

Sretno na pregledu tko ima 🤞😊
    Do kada više ta korona .. 😔 Sretno u borbi s njom ❤️
    I sretno u borbi s radovima , stvarno vam se divim 🙈
    Dubrovcanka čestitam na ulasku u 37. tjedan 🥳😊 Ali ti još pričekaj da se Leoni okrene 😁
    Coksa naaadam se da ćeš danas roditi, Nika više nema što čekati 🤞💞
    I da, svima vam želim sretno Valentinovo ❤️ A TiNa tebi i sretan imendan 😊😊

- Odem dalje spavat, žgaravica popušta 🥴🙈

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

Demi30
    14. Veljača 2022. 07:15

Arwen i TiNa sretno danas 🤞
    Cure s koronašima oko sebe nadam se da će vas zaobići. Evo ja sam u zadnjih 20 dana dva puta bila bliži kontakt (mami i bratu) i nisam cijepljena, pa nisam uhvatila. Tako da za vas cijepljene ima i još više nade 💪
    Čoksaaaa ajmoooooo! A i Dubrovčanka nam je blizu 😍 Ima vas još! Držite se cure i samo hrabro, neka nam bebice dođu žive i zdrave 🤗
    Ja imam problemčić, koji bi mogao prerasti u problemčinu.  Ako netko ima bilo kakav savjet, pomažiteeee.  Naime, ja sam sezonski alergičar i to teški.  Počinje pomalo sezona peludi čempresa i već pomalo vidim smetnje u vidu svraba grla, očiju i ušiju i lagano začepljen nos.  Međutim, to je tek početak.  Ako ne koristim antihistamike (koje svake godine krenem uzimati bar 15,20 dana prije pojave simptoma) onda me očekuje nedostatak zraka, zatvaranje nosa i grla i gušenje.  U trudnoći naravno ništa od svojih standardnih lijekova ne smijem piti. Najgore razdoblje mi sad slijedi... Od sredine veljače do sredine travnja. Znači dobra 2 mjeseca.  Danas ću zvati dr. opće prakse da vidim može li mi išta propisati. Jasno mi je da bi trebala što manje izlaziti iz kuće i izlagati se peludi, ali eto ja i ne izlazim zbog ovakve trudnoće nigdje još od rujna. A vjerujte da mi je dovoljno otvoriti vrata ili osušiti robu na zraku, toliko mi je dovoljno doticaja s peludi da me satere. Čitala sam da u trudnoći alergija nestane ili se smanji, pa sam ja nadobudno odlučila ne brinuti se 🤦‍♀️Baš sam se veselila sad nekim šetnjama s mužem kad dođe s broda, ali izgleda da nemam sreće nikako.  Ako znate nešto što smijem koristiti ili imate neki savjet, pucajte!! 

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Tejuska♡
    14. Veljača 2022. 07:31

LISTA PREGLEDA 💚👶🎀

Arwen89 - 14.02
    Tina - 14.02
    Doti - 14.02
    Maya34 - 15.02
    Luck - 15.02
    Sunašce83 - 15.02
    Tonka341 - 15.02
    Bebo - 15.02
    Arsancres - 16.02
    Elle - 17.02
    Dubrovčanka - 17.02
    Fastazia - 18.02
    _Katja_ - 21.02
    Nooha - 21.02
    Anchy_23 - 21.02
    Hukica - 21.02
    Demi30 - 22.02
    Boobamara - 22.02
    Magy107 - 22.02
    Anchika - 25.02
    Seka_Frida - 25.02
    Amelie - 01.03
    Lovely_ - 02.03
    Tejuska - 04.03
    EvaKB - 09.03
    Omerta - 11.03
    Dani30 - 14.03

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    14. Veljača 2022. 07:35

Jutro ♡
    Sretno danas na pregledima 😊😊
    Dubrovcanka cestitke na 37tt 🎉
    Demi ja sam isto alergicar ali ne tako teski kao ti😐mislim da se svakako trebas posavjetovati sa doktorom.
    Ja sam od prirodnijih stvari vec od 1mj kretala piti kapsule crnog kima... On nije preporucljiv u trudnoci te ga sada vise ne pijem... Ja cu svakako vidjeti kako ce mi ove godine biti pa ako bude lose bas posavjetovat sa dr.

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

sibila009
    14. Veljača 2022. 07:44

Cure sretno s koronom, nadam se da ćete ostati negativne. Ja nisam cijepljena, u zadnjih 3 tjedna sam bila u bliskom kontaktu sa 4 pozitivne osobe, bila u samoizolaciji i ostala negativna.  Držite se, izgleda da nam pomažu naši bebači, svi vitaminski pripravci...i samo nek ostanemo zdrave i prođe sve ok sad ove zadnje tjedne.
    Curke koje su u radovima, sretno i nadam se da ćete završiti u predviđenom roku, da se ništa neće odužiti.
    Kod mene su mali radovi :) renoviramo "gostinjski wc" koji mi nije nužna prostorija pa sam opuštena skroz, al nadam se da će biti gotovo sto prije da izbjegnem lupanje kad dođem s bebicom doma. 
    Koristim ovo prekrasno vrijeme i orezala sam voćnjak, prošli tjedan okupala vrt, posijala salatu, presadila blitvu. Imam u planu ovih dana još ubosti luka...treba se pripremiti da bebač i ja imamo povrća u ;)
    Dubrovčanka, krevetić je prekrasan!!!🥰
    Čoksa, sretno! 🤍👶🤍

36👫36
    Termin 26.03.2022 💙

Tejuska♡
    14. Veljača 2022. 08:13

Cure s radovima ja o svojima uopce ne zelim 🤣 dovoljno je saznanje da se selim pocetkom 4mj ... oko 20 dana prije termina... sa dvoje djece🤣hrpu pospremanja i slaganja.. mah 🤣 umorna sam vec dosta haha.
    Sretan dan zaljubljenih svima ♥️🥰 da ga lijepo provedete 🎉
    Moj muz je od jutra u shopingu,antenu,TV,tepihe,lampe i lustere kupuje 🤣 sve smo vec vidjeli sad je samo po sve to otisao.

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.