Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CoKSa
    13. Veljača 2022. 15:17

Demi30

Je li ta patronažna baš mora dolazit? 😂

Meni s prvom bebom nije dolazila, s drugom samo dva puta, a sad cu ju otkantat isto🙈

• MarijanaMartin
    13. Veljača 2022. 15:25

Dubrovčanka

Moja je sigurno glavom gore još jer je grba jutros bila fino između rebara 🤣

Dubrovčanka jadne nas dvije sa našim bebama. 🥰💕💕 

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

CoKSa
    13. Veljača 2022. 15:25

Boobamara

antonela98

Boobamara

Pozdrav novim curama, svaki dan na s je sve vise i vise i bas mi je drago ❤️
    Sto se tice pranja bebine robice… Ja sam uzela frosch sensitive tekuci deterdent i omeksivac. Oprala sam svu robicu i ima neki blagi miris, taman kako treba biti. Samo se nadam da ovaj mali nece imati problema sa kozom kao sto je imala moja kcer. Ona je bila alergicna na skoro sve. Robu sam joj prala sa faksom i to ispirala 2 puta. A tek kad je bila oko 3-4godine sam uvela i omeksivac i to je odgovarao jedino iz dm-a bijeli sensitive. Prije skoro 18 godina nista drugo nije ni postojalo, ili ja nisam znala da postoji 🤣🤣🤣
    Gdje ste kupovale madrace za krevetice?
    Imamo krevetic 140*70cm i gledam madrace i svi su jako tanki, ili se to meni cini.Nasla sam samo jednu ponudu debljine 13cm,svi ostali su 11 i manje.Da li je to ok? Gledam da bude od memorijske pjene, malo kvalitetniji. ❤️

https://www.kretex.hr/proizvod/montex-madrac-premium-70x140-15-f16525/
    Mozda ti ovaj odgovara?

Dubrovčanka

Boobamara ja sam uzela na perfecti. 13 cm memorijska pjena i jako sam zadovoljna

Hvala cure, znaci 13 cm je sasvim ok debljina. 👌👍😘

https://ibb.co/pzz9FQT

Moji klinci na svom obicnom krevetu imaju iz emmezete ovaj od 14 cm, pjena, vise mi tamo spavamo nego oni i ja sam bas zadovoljna. 
    Tako da ti je za kindac sasvim dovoljno 13, i 11 je okej za bebu. 
    Ako se mi dva telca uvalimo na 14 cm madrac i ne propadamo, a beba je perce po kilazi za nas🙈

• MarijanaMartin
    13. Veljača 2022. 15:31

Sunašce83

Da zakonski mora dolaziti dok pupkic ne padne. Vaze, mjeri bebu i previja pupak, a za sve ostalo ju se smije odbiti ili traziti kakav savjet.

Mislim da je to malo nategnuti. Nemogu uvesti obavezno cijepljenje, a mogu uvesti obavezno pratonažu???? Hmmm, a i po novim smjernicama (stari 5g) pupak se više ne previja, dira, praška, dezinficira, prekriva i sve što se radilo prije. Pusti se jednostavno na miru da otpadne! To je bio jedan od sukoba s patronažom. Ali srećom na Svetom Duhu ti preporuku daju napismeno, ali moju svejedno nije spriječilo da ga dira i prašak. 

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

anchika
    13. Veljača 2022. 15:52

Nadam se da uzivate u prekrasnom suncu.
    Omeksivaci za mene ne, ne koristim ni za nas, necu ni za bebu. Opcenito gledam smanjit kemikalije, bar koje mi nisu neophodne.
    Bol u pipi me jucer i dns ubija, bila jesam malo aktivnija tj radila sam i sto treba i sto ne treba pa se nadam da si nisam nesto naskodila.
    Evakb slika je top! Svi u nekom momentu pocnu trbuh koristit kao stolic😁

Anchy_23 🌈 🌸
    13. Veljača 2022. 17:26

Hej curke 🌸
    Anichika i mene ti je pocela pipi bolit i kosti dolje. Cim duze hodam pocne nekakav pritisak dolje 😅

Sto se pranja robice tice ja cu u sensitive tekucem prasku a omeksivac ne znam koji bi i da li cu ga uzeti uopce.
    Imam pitanje na koliko stup perete tu robicu? Znaci sada kada cu prvi puta sve to pustiti da se opere na koliko da stavim? 

Dubrovcanka imas bas lijep krevetic i kutak za bebicu jos malo pa je ona u kindacu 😉

Anchy_23 🌈 🌸
    13. Veljača 2022. 17:30

E i da za patronaznu sam cula da u Zgu bolnica obavijeti prema mjestu stanovanja i onda vas ona kontaktira...🤷🏼‍♀️ Ne znam dal je to tako ali ako je super. 

mrzlopoljka
    13. Veljača 2022. 18:19

Dubrovčanka

Anchika nisi naškodila samo se vjer sve kreće pripremati 😄. Blizu si pomalo 💓

Ajme, krasno je!   Mi smo za prvog sina stosta pripremili, na kraju je spavao s nama od prvog dana u krevetu. 

Amelie
    13. Veljača 2022. 18:22

Dani30

Amelie

Dani30

Amelie

Dani30

CoKSa

Meni ako ne mirisi po omeksivacu, kao da nisam oprala. Znam, bolesna sam, ali jednostavno onako svkeze oprana posteljina od omeksivaca, robica, obozavam to

Ima nas budnih..naravno… Dobro jutro….🤗🤗🤗 I ja sam sve bebine stvari oprala do sada sa Persil praskom i sa Frosch omeksivac ,ko i ti ni ja nisam zadovoljna kako mi mirisi robica…ja sam navikla da mi ves mirise ,a ovo nista ..ma ni trunku.. morat cu opet kasnije samo u omeksivac neki za bebe a da lijepo mirise…🤣🤣kakvi su nam to nosovi pa da nam sve smeta sto lijepo nemirise….🙈🙈

Poanta je da za bebu ništa ne treba mirisati, njima to samo smeta.. ali vidim da većina vas ima osjećaj da onda nije oprano. Problem je što ih ti jaki mirisi mogu stvarno smetati. Ne koristim omekšivač ni za nas, a kamoli za bebu, sušilica divno to sve smekša😉

Nemam ja osjecaj da nije oprano,samo mi cudno da nema barem neki blagi miris.. uzela sam frosch sensitiv omeksivac od badema i nista nemirise… 😅🤣mozda operem samo par stvari sa mirisnim nekim pa da vidim kako ce reagirati beba na to.. jos mi je rano za to sve ,ali ja volim biti spremna …. svi mi se u okolici smiju kad vide da sam skoro sve pripremila… samo su mi kolica ostala i koja sitnica za mene…

Hah ja evo nemam ništa spremno. Kolica planiram kupiti iduću žutu srijedu i dovući kroz 2-3 tjedna stvari od rodbine koje posuđujemo. Nekako mislim si još stignemo, a ako se nešto zakoni ranije puno onda će muž morati skakati okolo po dućanima.. što ću mu ja🙈😂

Nemogu ja njemu ostaviti da kupuje stvari…uzeo bi smo sto njemu pase i sto mu se sviđa,a mi imamo bas razlicite ukuse…🤣🤣🤣🤣🙈🙈🙈

Dobio bi on stroge upute sto i kako.. sve se nađe na netu;)) 

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Amelie
    13. Veljača 2022. 18:24

Joj cure moj muž pozitivan :/ Jebemu bas smo se dugo opirali, ali eto čim je on krenuo u više druženja otišlo k vragu. Ja zasad negativna, razdvojili se, ali nekako mi se čini da budem i ja fasovala jer me nešto nos pecka i malo sam umornjikava neka. Jedino se nadam ako i dobijem da će booster i ovi svi vitamini odraditi svoje.. 😔

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.