Baš sam jako sretna. Moj san o bebi mi se sve više čini kako stvarnost 💗
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Razumna tako si nas zabrinula ♥️ Bas mi je drago da je sve super,jesi dobila tablete za tlak?
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Razumna bas mi je drago da je sve ok s bebicom,sad se opusti i uzivaj! ❤
Sta se tice tlaka pazi se, ja sam zadnje tromjesecje u prosloj trudnoci bila vise u bolnici nego doma i nikako mi nisu mogli pogoditi terapiju i nakon poroda je jos nekih mjesec dana divljao dok se hormoni nisu stabilizirali...jesu tebi dali takvu terapiju?
Ante 💙 Maro 💙
Pozdrav svima, čitam vas već neko vrijeme no čekala sam prvi pregled kako bi vam se pridružila u ćakulanju.
Jučer sam bila na prvom pregledu na 8+1, sve je super, beba se smjestila i srce kuca. Maalko je veća, za par dana ali sve ostalo odlično. Sljedeći pregled mi je sredinom rujna.
Dobila sam uputnice za redovne prve nalaze plus neke dodatne jer mi je tlak dosta visok.
Inače sam bucka i kad ne pazim na prehranu tlak, šećer i sve ostalo krene divljati pa odmah krećem na neku restrikciji da ne izmakne kontroli. Doktorica je rekla da smanjim klopu i izbacim junk i pekaru iz menija i žena je u pravu, bolje da ne govorim koliko sam sranja pojela u zadnja 3 mjeseca.
Čestitam posvudusa, dobrodosla, pricaj mi ja nisam bucka imam 60 kg ali nikad nisam pojela kruha kao u
Prosla 2 mjeseca. Uzas,isto sam sama sebe stavila na restrikciju
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Baš sam jako sretna. Moj san o bebi mi se sve više čini kako stvarnost 💗
Od ❤️ čestitam na bebici 🙏
Hitno pitanje,od jutra imam bas iscjedak,toliko da paranoicno trcim u wc misleci da sam prokrvarila 😪 no sad me pocelo peckati unutra
Kaj da radim?
Koje boje je iscjedak?
Normalne nekak prozirne,mlječne
To je sve u redu, ne brini. Imam ga i ja skroz, već preko 2 tjedna. Bude mi sve onako bjelkasto na gaćicama, kad se brišem nakon nužde sve mi je sklisko koliko ga ima. Ovo peckanje iznutra ne bi previše uzimala u obzir, možda si se uplašila pa zato.
Hvala ti puno,i meni je sve sklisko😅koma haha
Ne sjecam se da sam sa njih 2 imala tako
Budem popratila 😍
Ako bude peckalo i svrbilo nek ti prepise vaginalete plimycol, rekla mi je gin da i ja imam taj iscjedak, tj imala sam vise nemam, i da je to normalno samo ako je dosta gust da moze biti lagane gljivice. Pa poprati
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Hvala trudnice moje ♥️ nisam dobila tablete nego zadatak da tri puta dnevno mjerim tlak
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Drage moje trudne žene. Srce kuca 🥳
Ali tlak mi je 🤯 160/110 . Pa su mi ga skidali…
Uglavnom dr je rekla da je beba prošla najveću prirodnu selekciju i još preostaje jedna koju ne preživi 7% embrija.
UVZ opet za 4 tjedna.
I moram mirovati zbog tlaka
Baš mi je drago 🤗 tlak je razlog više da se prestaneš toliko živcirati, vidiš sada da je sve oke i da si samo štetiš sa toliko negativnih misli
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Razumna čestitaaaaam na lijepim vijestima ❤️
Sad uživaj i odbrojavaj dane do idućeg susreta sa svojom mrvicom, ali bez panike.
Ja imam očajne mučnine, čekala sam taj 12.ti tjedan ko ozeblo sunce, ali ništa mi nije bolje. Ostalo ništa. U prvim tjedima me prao umor na faze, ali sad je već sve okej.
Navijajte sutra za mene i da mi se hematom smanjio 😑😑😑
Tina hvala ti,u pon mi se gin vraca s godisnjeg pa cemo vidjeti kad ce nas naruciti 🥰 ako bude nesto budem joj rekla jer onak gace su mi mokre🥲
Razumna uzivaj u tom cudu malenom,sve ce biti odlicno♥️
Ja pitala za simptome,bojim se kaj bude jer sam sa N povracala cijelu trudnocu,nit infuzije niti nista niie pomagalo,jedino malo B6 za mucnine
Nimalo mi nije bila blazena i lagana trudnoca,nadam se da ce ova biti bolja😅
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji