Razumna cestitam na uspješnom pregledu i da bude sve do kraja školski! 🙏
Mob mi blokirao koliko refresham🤯.Razumna nas ostavila na iglama😂. Nadam se da slavi dobar nalaz🙏🤞.
Primjetila da nas sve vise ima lilypie😁
ja to pokušala stavit ali nisam uspila
Nisam niti ja do danas znala 😂
Uglavnom, klikneš na bilo čiju ikonu dolje, na toj stranici izabereš kakav sticker hoćeš i ostalo što ti nudi i onda klikneš tamo gdje piše FORUMS - PSEUDOHTML, kopiraš link i zalijepiš ga u potpis svog profila i to je to
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Uglavnom evo mene napokon, dok sam sve procitala. 🙂
Čestitam novim + od ❤️, drago mi je da nas je sve više. Što se tiče simptoma, kod mene su isto sve manji i manji 🙂, iscjedak, imala sam ga i ja, gin mi je napisala plymicol vaginalete u slučaju da se pojačava ili da se pojavi peckanje, jer sam imala isto iscjedak ali bez i kakvog pecenja i svrbezi, sva sreca to je sve prestalo tako da plimycol nisam ni podigla. Ja isto sam imala simptome kao da imam temperaturu i usred one vrucine sam se pokrivala dekom ili plahtom dok bi popodne malo legla, @Dubrovčanka ja sam inace radiholičar ali sad u trudnoci ja nemogu nista. 😂Moram svako malo lec. Nadam se da nebudem tak citavih 9 mj
@razumna čestitam na dobrom pregledu, probaj se opustiti i tlak ce tada biti normalniji,bas kao sto su cure napisale, uzivaj u bebi, zahvaljuj, mastaj o kolicima, o tome kak ces provodit sretne trenutke, stres ti utjece na tlak. Tu smo i mi, samo opusteno. Bit ce sve oke. Sto si ti smirenija i bebi je ljepse. Pusti neku meditacijsku glazbu, eterično ulje. Npr.
Sto se tice kolica, ja nemam nis, ovo mi je prva beba, tak da kupit cu vjerojatno 3 u 1 samo jos neznam koja ako imate kakve prijedloge cija su oke, slobodno mi recite 🙂 ako sam nekome zaboravila odgovorit pisite 🙂stvarno sam se potrudila sve pohvatati
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Razumna vidiš šta smo ti rekle! Opusti se malo sad. Cure su dobro sve napisale. Uživaj u trudnoći došlo je tvoje vrijeme ❤️
Ja bi isto ovak ovu slicicu ispod da pise kolko je tjedana. Al neznam to postavit
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Ja sam htjela upisati se na neke vježbe za trudnice
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Hvala trudnice moje ♥️ nisam dobila tablete nego zadatak da tri puta dnevno mjerim tlak
meni je uvijek na pregledu visok, iako ne baš toliko kao tebi, a kući bude uredan..sve se to može držati pod kontrolom, samo slušati doktore i čuvati malo ❤️
👩35
👨36
2017👨👩👦
23.07➕
Dubrovcanka ja se prehladila pa kašljem, svako kašljanje kao da me netko nožem probode🙄
Sad sam se sjetila. Zašto je nezamislivo da se beba od 1.5mj stavi u kišobran kolica u nulti položaj?
Zar može ispasti ili otkotljati se negdje?
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Dobro jutro ♥️
Nocas mi je bilo bas lose,skoro povratila 😶
Jel vas budi pisanje po noci?
Prije su kisobran kolica bila samo za dijete od 6mj ili godinu dana pa nadalje
Sada ima kisobran kolica od nulte pa nadalje,cak ima i autosjedalicu + kisobran kolica
Ja razmatram o toj opciji takoder ili 2U1 jer ona kosara mi je bila nista od koristi,nula bodova...
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Dobro jutro ♥️
Nocas mi je bilo bas lose,skoro povratila 😶
Jel vas budi pisanje po noci?
Prije su kisobran kolica bila samo za dijete od 6mj ili godinu dana pa nadalje
Sada ima kisobran kolica od nulte pa nadalje,cak ima i autosjedalicu + kisobran kolica
Ja razmatram o toj opciji takoder ili 2U1 jer ona kosara mi je bila nista od koristi,nula bodova…
Joj mene pisanje budi. A prije sam bila tip osobe koja ide na wc ujutro i prije spavanja tako da me ovo bas živcira.
Ide gotovo svakih pola sata, sat. Po noći se za sad jednom ili dva put dignem ali pazim da stanem s tekućinom sat prije spavanja.
Trudim se dosta piti vodu pa negdje mora izaći ali prije mi je mjehur bio šampion, ovo sad ko zrno graška
Joj uzas,i ja isto tak al bas me budi uvijek nekako pogodi kad sam u dubokom snu hahhaa a kasnije tek gore bude 😅😅😅
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji