Jutro svima ekipica. Ja sam od jutra u bolovima, leđa me ubijaju gore, ali od zgaravice ja bih rekla i od toga jer sam pola noći ležala u jednom položaju koji sam si našla da me zgaravica ne muci toliko. Katastrofa,jedva cekam da rodim jer ovog puta je zgaravica uzasna,u svakoj me trudnoći mucila ali sad je vrhunac, moram izdrzati bar do 36+I jace su i BH kontrakcije, mislim da ću morati malo tu i tamo normabel ipak popiti. Nadam se da ste vi mamice sve dobro🤗.
Jutro curke🌸
Kakav lijep vikend i danas ova kisa bljak 🤭
Hukicabas pitaj na sv duhu jel se to moze i kod njih vaditi. Ak bas tako inzistiraju 😅
U svakom slucaju curke novi je tjedan i blize smo upoznavanju bebica. 🥰🥰
Evo došla sa sv. Duha može se kod njih vadit krvna i taj iat..
Zadnja menstruaciju 12.6
Termin poroda 20.3
Curica💗
Ušla sam u devetiiiii oleeee 🤣🥱
Wooow 🥰🥰💪💪
Zadnja menstruaciju 12.6
Termin poroda 20.3
Curica💗
Hvala ti baš ću pogledati 😄.
Sinoć me muž snimao kako ja hrčem. Kaže bitno da ti mene napadaš da ne možeš spavati radi mog hrkanja,a ti ga lijepo piliš🤣🤣🤣🤣
Ja sam sinoc zaspala na ledima, i onak se nakon nekog vremena probudim, vidim muz polubudan, pitam ga jer hrcem, a on cuo da sam rekla frce me🤣🤣 skocio se, kao ajmo🙈 stariii, nikam nedemo. Mirno je🤣
Dobro jutro cure 🌦☂️ iako je baš tmurno i jadno vani😑
Coksa predivan je putni krevetić, do sad nisam ni razmišljala o njemu ali eto odjednom mi baš treba takav 🤭 I baš sam jutros vidjela u katalogu da imaju u plodinama sljedeći tjedan u ponudi madrace za putne krevetiće po 99,99kn.
Anchy23 apsolutno se slažem da je ovo za krvnu grupu glupost ali eto i ja sam nedavno išla ponovno radi prezimena 🙄 S pozitivne strane, u Petrovoj sam brzo došla na red i nikad me nježnije nije netko piknuo... da nisam gledala u iglu ne bi ni znala 🤣
Dubrovčanka pa čestitaaaam na ulasku u finale 🤭 🥳
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Jutric svima😊
bebo💪🤣.
Dubrovčanka36 🎉🥳❤jeeeeeeej. Bas mi je drago🥰.
A za hrkanje ma nek se nosi frajer, kakvo crno snimanje. Svom sam rekla ako ti smeta sto piskim,kakim,prdim,podrigujem i hrcem samo ti reci i ja ti narucim plasticnu iz taboo shopa. Ipak sam ja zivo bice. Pukal je od smijeha🤣.
Stalno pricate o boli u piiiiiiii..sinoc me toliko probolo da sam mislila da ode vodenjak i jos u voznji kad sam ovog mog ulovila za kosu jadan mislio da je krenulo🤦♀️🤣. Joj uzas koliko je to ostro zapikalo i jos imala bh kratko iza toga. Znaci nase ceste su katastrofa,osjetila sam svaku rupu😂🤣😂🤣.
Upravo se cula sa endo. Stitnjaca zdrava, hormoni odlicni i to je to. Nema vise pikanja i zezanja🎉.
Moja nika ako ne odluci do petka, ja odo s mm u sloveniju. Ima dok se vratimo kuci sa onih njihovih cesta da odma picimo za radaonu🤣🤣🤣
Ocajnaaa sam, zelim roditi. Bas smo svi u nekom iscekivanju, i evo izolacija zadnji dan, i to pregurala, a frajli se samo neda i neda
Hvala ti baš ću pogledati 😄.
Sinoć me muž snimao kako ja hrčem. Kaže bitno da ti mene napadaš da ne možeš spavati radi mog hrkanja,a ti ga lijepo piliš🤣🤣🤣🤣
Ja sam sinoc zaspala na ledima, i onak se nakon nekog vremena probudim, vidim muz polubudan, pitam ga jer hrcem, a on cuo da sam rekla frce me🤣🤣 skocio se, kao ajmo🙈 stariii, nikam nedemo. Mirno je🤣
🤣🤣🤣 dobro je znati da je muž spreman 🤣
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Putni krevetic ja sam s tim bila prezadovoljna sa oba klinca. Kasnije nam je to bila igraonica, jer ima otvor sastrane pa moze dijete samo van-unutra sto im je hit kad propuzaju. Ova podloga za prematanje je jako crvsta. Eva sinoc sjela na nju, ma da bi se pomaknula. Ima tih dodataka pa je ok.
Ganjajte akciju. Ja sam ulovila na bazzaru za 690 kn, babyland mi je bio posaljatelj, a kod njih u ducanu 990.
Da se usparat.
Ima i obicnih bez dodataka koji su bezveze. Meni je bila bitna prematalica i da je na dvije razine. Super je i ovaj vrtuljak, svijetli, svira, okrece se
Coksa pazi sta radiš, da ne bi prva proljetna beba bila Slovenac 🤣
Mi sljedeći tjedan idemo na mali odmor u Sloveniju, malo mi frka putovati jer ću biti u 32. tjednu, ali opet si mislim pa imamo još dva mjeseca do termina, neću valjda roditi Janeza 😆
Dubrovcanka čestitam na ulasku u deveti 🎉🎉
Bebo ja nisam ni imala spavaćicu na porodu 🙈 Mislila sam da će mi oni dati da nešto obučem, ali ništa od tog. Išla u radjaonu u svojoj odjeći, ostala na kraju u onom potkošulju za dojenje kojeg sam imala ispod i to je to 😊
I ovaj put nosim sa sobom vrećice ako budem povraćala usput 😬
Jutro cure!
Dubrovčanka 36!!! 🥳 🥳 🥳
Čoksa svi te čekamo 🤩
Ja sam bila jutros u fizioterapeuta i sve je u banani blago rečeno. Imam spazam mišića s obje stane kralježnice, te je zbog pomjeranja ravnoteže u trudnoci pristisnut živac koji uzrokuje išijas. A ima tu i problemčića i krivog držanja i otprije. Problem je što mi ne mogu puno toga raditi u trudnoći, pa sam dobila neku laganu masažu za opuštanje mišića. Sad nemam bolove. Sutra ujutro se moram javit da vide kako sam pa ćemo dogovorit još koji termin i pokazat će mi što smijem i sama doma raditi i malo pripremiti tijelo na porod. Svakako me nakon poroda čeka terapija i medicinska teretana da pokušamo izbjeći veliku štetu u budboćnosti.
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Sortiraj odgovore
Najstariji